Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време отнема пътуването от границата до Глифа?
Как мога да резервирам стая в Dionysos Inn, ако няма налични стаи на Booking?
Как да стигна до село Партенонас в планината Ситон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време отнема пътуването от границата до Глифа?
-
Как мога да резервирам стая в Dionysos Inn, ако няма налични стаи на Booking?
-
Как да стигна до село Партенонас в планината Ситон?
-
Кои са някои добри плажове близо до Каламици в Ситон?
-
Как мога да използвам TransferWise.com, за да прехвърля пари?
Тук всичко е страхотно !Тъй като за първи път сме в Гърция моля да ми кажете от къде можем наоколо (ще ходим и до Кавала утре или другиден) или по пътя за БГ да си купим евтин зехтин и маслини ?

много ни хареса. Не знам за какви мръсни плажове и води говорите, ние ходихме на Лагомандра, Калогрия и Агиос Йоанис, водата навсякъде беше кристална. Един път се отбихме и до централния на Мармарас, но не ни хареса, той вече беше наистина мръсен, но водата беше чиста. Не ми хареса и в Никити плажа. Вечер обикаляхме таверните и се разхождахме по-централната част, определено ми се стори доста по-скъпо от мин. година, сметките ни верираха между 50 и 80 евро за четири човека, това без алкохол, евентуално бира само за мъжът ми. Но пък всичко беше супер вкусно, скоро няма да се сетя за морска храна
Помня, че не беше далече от големия супермаркет..май.