♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 51 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Вале Hug

Не ми се отваря линкът Crossing Arms  

Джан се "шашърдиса" като видя колко хубава е Айшегюл в рокля  Heart Eyes  Незаменим поглед Laughing

Да помоля някой, ако му се занимава Peace да ми преведе това интервю от преди близо два месеца с Берк и Еда Praynig  Репортажът е правен още преди да е излъчен първи епизод, си мисля  Thinking

Цък

# 47
# 48
# 49

Това момиче сестра на Берк ли е?  Rolling Eyes 
Хмм... стори ми се, че видях и Еда Едже на клипчето от инстаграма на тази Сена  Thinking

# 50
# 51
Той Йомер ще попита Корай кой е модела.

Май го каза на всички : Дефне !  Но как ги навърза до един...къз, къз ,къз.......той така и "пържи" Дефне .голям кеф си направи Joy Joy Joy

# 52
  • Разград

Това момиче сестра на Берк ли е?  Rolling Eyes  Хмм... стори ми се, че видях и Еда Едже на клипчето от инстаграма на тази Сена  Thinking

Може би. Пише че е пристигнала от Белгия.

# 53
Той го каза ама ги насъбрал всичките и явно не е доволен от това че не чу е казано че е Дефне. Joy Joy Joy
Не искам да знам какво ще измисли Йомер.Така де плана му с Дефне. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 54
# 55
Той го каза ама ги насъбрал всичките и явно не е доволен от това че не чу е казано че е Дефне. Joy Joy Joy
Не искам да знам какво ще измисли Йомер.Така де плана му с Дефне. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

От трите сериала най ми харесва този герой защото е необвързан и житейски  стои здраво  на земята ......но послеееееееее.......гръм и мълнии ще сипе..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Дано любовта му победи  и прости тази" грешка"на Дефне. Разочарование ще има сигурно ,но да е за кратко.....

# 56
Тинче ,стига си ги хранила....... Joy Joy Joy Joy Joy

# 57
  • София
Тинче ,стига си ги хранила....... Joy Joy Joy Joy Joy
Понеже в момента хапвам шоколад (то аз това винаги го правя, де hahaha) и попаднах на този колаж... Embarassed Embarassed Embarassed

# 58
Сигурно това момиче Сена Октай му е сестра, иначе как да си обясня факта, че защитава "бъдещото семейство Октай" в инстаграма си  hahaha

"Любовта е по-силна от омразата"  hahaha  

# 59

От трите сериала най ми харесва този герой защото е необвързан и житейски  стои здраво  на земята ......но послеееееееее.......гръм и мълнии ще сипе..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Дано любовта му победи  и прости тази" грешка"на Дефне. Разочарование ще има сигурно ,но да е за кратко.....

И на мен това най-много ми харесва в сериала. Любимци са ми Дефне и Йомер ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт