♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 51 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
София ще има драма няма как.Но както казваш Йомер е образ който стъпил стабилно на земята.Трудно се доверява на хората,не е женкар и като цяло такъв образ най ми харесва.
А за това когато разбере истината ще има драма,ще тормози Девне не физически психологически.
А най ми е интересно Нериманчето както мисли Дефнето да си ходи след сватбата,ама май май няма да стане и девойчето ще стане част от семейството им.

# 61
Аз пък най си харесвам образа на Бурак Маразаолу Laughing  От разглезен плейбой, се превърна във влюбен мъж, готов на всичко за любовта си към Аслъ.

Йомер е работохолик и трудно "стопля" какво се случва около него  Whistling Добре, че напоследък Нериман и Корай му дават жокери, та да се сети  Mr. Green

Джан пък е строг, лош и нападателен, но пък скоро му предстои промяна към по-добро Laughing

А за Мурат - ще отделя цял пост  Crazy

# 62
София ще има драма няма как.Но както казваш Йомер е образ който стъпил стабилно на земята.Трудно се доверява на хората,не е женкар и като цяло такъв образ най ми харесва.
А за това когато разбере истината ще има драма,ще тормози Девне не физически психологически.
А най ми е интересно Нериманчето както мисли Дефнето да си ходи след сватбата,ама май май няма да стане и девойчето ще стане част от семейството им.

Дедко Хулуси /Хулюси / ,ако разбере що Нерми е намесена ,може тя да си ходи ....

Тука има голяма любов ,скрита ,но истинска.....няма да я проиграят и двамата , вече не могат един без друг ,дори и да не го осъзнават още ..."БОЛНИЧКИ "са.....

# 63
Бурак ,ако "пробяга дължината на Китайската стена " ще го призная....Чаала ,майка ѝ ,майка му , Волкан , че и Еда я гони мерак за Аслъ ....мами на Аслъ лесно няма да се съгласи ,баща му ,ако и той заради "обществото" ...... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 64
  • София
Любим момент от последния епизод: Mr. Green

"- Хубава жена била!
- Такава е."
(и погледът на Дефне)
 Joy Joy Joy

# 65
Бурак ,ако "пробяга дължината на Китайската стена " ще го призная....Чаала , майка ѝ , майка му , Волкан , че и Еда я гони мерак за Аслъ ....мами на Аслъ лесно няма да се съгласи , баща му , ако и той заради "обществото" ...... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Софи, точно пък Нихат не е съгласен Бурак и Чаала да се оженят зараси хорското мнение Peace  Може да не се съгласи от първия път за връзка между Бурак и Аслъ, но ще я особри по-лесно от Селда. Така си мисля, де Laughing
А ако Чаала не се намеси, за да опита да раздели Ягодките, то тогава няма да има интрига и сериал Wink Ясно е, че ще има трудности, но Бурак се бори срещу тях. Не е като Йомер - неосъзнат и все да "си вкарва филми в главата" , нито е лош и груб като Джан Wink

И Бурак вече е "записал" втора целувка, докато другите двама още се ошлянкват Mr. Green

# 66
Любим момент от последния епизод: Mr. Green

"- Хубава жена била!
- Такава е."
(и погледът на Дефне)
 Joy Joy Joy

...атеш , атеш Joy Joy Joy Joy Joy Joy ......но и на Патрон вкуса за "хубава "жена тук иииичччч ,ама иииичччч не ми допадна......май се забавлява с нея newsm78

# 67
Осъзнат той ,осъзнат.......още като я целуна наужким пред заведението ,на секундата се осъзна и я прихвана яко през кръста  и го "запомни" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 68
Един ценител на женската красота, едно лошо момче и в реалния живот ( такива асоциации ми навява Crazy )

Памир Пекин ( Мурат )

Останалото в спойлер, че може да получим сърцепляскане от толкоЗ тестостерон Crazy Laughing

Скрит текст:

# 69
  • София
неЖност, аз тук какво да кажа, освен...
bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 70
На мен ми е забавен момента пред и в асансьора.
Ама и най забавното е като Дефненцето отиде и Йомер я разпитваше и после извади една мазна мазна усмивка.
Йомер ще се забавлява сега в петък.

# 71
Тинче, не си само ти Laughing  И аз щях да припадна от толкова плочки и сексапил Crazy Поразгледах му профила на Памирчо  Whistling  Красив, лош, секси  Flutter   smile3544  
Пепел извади късмет, аферим Laughing
Направи ми впечатление, че Памир е приятел с Ибрахим Челиккол  Whistling

# 72
неЖност, аз тук какво да кажа, освен...
bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Тинчееее,сакън Naughty Naughty.......пфуууууу" не уБафффффф".........

# 73
  • София
нИмоА, дадох фира... ooooh! В тая жега само Памир ми трябваше... bishop

# 74
Тинче, не си само ти Laughing  И аз щях да припадна от толкова плочки и сексапил Crazy Поразгледах му профила на Памирчо  Whistling  Красив, лош, секси  Flutter   smile3544  
Пепел извади късмет, аферим Laughing
Направи ми впечатление, че Памир е приятел с Ибрахим Челиккол  Whistling

и той е чешит....

Общи условия

Активация на акаунт