Къде в Бургас? (44)

• 115 163
  • 791
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
др.Хрусанов - 0889894145

# 676
Знаете ли коя лекарка пробива уши за 35 лв и слага обици?

д-р Филка Стоянова на ул. Кирил и Методий. 20лв ни струваше пробиването на уши с пистолет и медицински обеци .
д-р Бъчварова също пробива уши за 35 лв. , но за тази цена слага от по-модерните медицински обеци с разни камъчета в лилаво,розово и т.н.

# 677
Някой с отзиви за фризьорски салон Кремена Клинкова? Цени?

Аз пак с риск да се повторя да попитам някъде да сте мяркали бежова боя за обувки? Обиколих и обувните магазини в мола, но нямат Sad

И последно питане Къде има избор на хубави дамски якета по възможност с естествен пух втален модел?

# 678
Дами търся био соя да се продава насипно  - вманячила съм се да си направя домашно тофу ... сега е пости а аз умирам за сирене - затова минавам на  растително. Онзи ден си взех от Кауфланд с маслини не беше зле - е освен цената му 8,90лв/кг  Mr. Green

# 679
  • Бургас
Бежова боя видях в м-н Елитис в центъра

# 680
Бежова боя видях в м-н Елитис в центъра

и аз гледах там, но защо не съм я видяла. На 2 етаж ли я гледа, където са изнесени боите на стелаж?

# 681
  • Бургас
Търся фирма, която да ми направи вратички тип решетка за кухненски шкаф.

# 682
Момичета, търся бяла тениска с дълъг ръкав, подходяща за физическо  Hug

# 683
  • Бургас
Колелета от велозоната се наемат с карта или смс.
По-изгодно е с карта, защото отчита ползването до минута, а смс-ът на започнат час.
За връщане ситемата им е малко разбита и не винаги отчита връщането на колело.
Карти се продават май само на Капаните.

# 684
  • Бургас
Търся фирма, която да ми направи вратички тип решетка за кухненски шкаф.
"Морато" ?  newsm78 знам че имат някаква супер- извънземна- невероятва машина за вратички. Ама като цени не мога да те ориантирам.

# 685
  • Бургас
Знаете ли в кой хранителен магазин има готварска боя за украсяване/без Болеро/ и коледни формички около Краснодар,Възраждане?

# 686
Някой може ли да ми даде координати на д-р Хрусанова педиатър

# 687
  • Бургас
Някой може ли да ми даде координати на д-р Хрусанова педиатър
Имам този номер - д-р Хрусанова - 0889 31 7278 Не мога да гарантиран дали е актуален, от около година не съм звъняла.  Peace

# 688
Много благодаря!  Hug

# 689
никой ли не знае за соята - аз намерих само пакетирана на кг - а понеже ще е проба ми трябва по -малко

Общи условия

Активация на акаунт