Къде в Бургас? (44)

• 115 152
  • 791
  •   1
Отговори
# 690
Къде има магазин за естествена кожа на добри цени, по възможност да не е внос Китай?

# 691
В парфюмерия Мико ще има ли Черен петък? Интересувам се за свободната пудра на Шанел.....

# 692
Момичета, тъй като напоследък чувствам, че имам нужда от психическо разтоварване, а и от движение и спорт, ще ви помоля да ми препоръчате някакви занимания в Бургас. Например, някоя от вас посещавала ли е йога или танци в център Сътворение( на Булаир)? Видях, че имат интересни предложения, но не мога да открия никакви отзиви. Или да ми препоръчате някакво занятие, което посещавате вие самите. Ще ви бъда много благодарна, че предложения доста в нета, ама като не знам къде как е...

# 693
  • Бургас
Гледах някъде, че са открили стена за катерене в новия салон, който построиха в двора на училище Княз Борис. Имате ли информация за нея. Може ли да се ползва и от външни лица?

# 694
  • Бургас
Да сте виждали някъде по тукашните магазини такива кукички за окачване на перде http://www.ikea.bg/textiles/Curtain-rails-and-rods/Track-systems/23130/24261/, че не ми се чака доставка от Икеа...

# 695
Интересува ме къде е най-добре да се направи иригография?

# 696
Гледах някъде, че са открили стена за катерене в новия салон, който построиха в двора на училище Княз Борис. Имате ли информация за нея. Може ли да се ползва и от външни лица?
Стената е открита този месец и ще се сформират групи - деца и възрастни. Работно време - понеделник, сряда и петък. Деца -19 -21ч, а възрастните 21-22ч. В събота от 10 до 13ч. тел за информация - 0887299082. Това го преписвам от една брошура Blush

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 11:22 от Г-жа Рамацоти

# 697
[Народни танци
Аз така почнах преди два месеца и живота ми се преобърна  newsm44 за хубаво на 100 %
Виж сега даже в грабо има промоция на половин цена
Толкова е готино
Не зная дали наистина или на майтап , но дори и в народните танци има мислене та дори и математика , така че освен физическия релакс има и стимулиране на мозачните клетки без да се напрягаш

# 698
Здравейте,на някой от тук детето му да ходи на Школа по математика в Математическата гимназия при г-жа Харалампиева,може ли да ми пише на лични,защото детето ми не е разбрало сега в събота ще имат ли курс? И ще има състезание по математика в неделя на 29.11,също не знам къде,още не беше решено.Нямам телефон и на госпожата.Някой може ли да помогне с инфо?

# 699
  • Бургас
 Аз ходя на зумба в Аякса. Много съм доволна. Ходила съм на ориенталски танци, на салса, също ми бяха полезни в определен етап от живота. Сега имам нужда от нещо по-динамично и зумбата ми пасва много.

# 700
Момичета, препоръчайте детски фотограф за фото сесия. Препоръчаха ми Цвета Воденичарова, но приемам и други предложения.Благодаря предварително!

# 701
  • у нас
Момичета, препоръчайте детски фотограф за фото сесия. Препоръчаха ми Цвета Воденичарова, но приемам и други предложения.Благодаря предварително!

Вили Пефтичева  Peace

# 702
Има едно заведение Примо ( бившия Бохем) до Сладко и Солено на ул. Александровска
Имате ли отзиви?

# 703
Не е лоша кухнята или поне това, което сме опитвали е било добро. Пърленките им са огромни, а цените по-скоро клонят към средни до високи.

# 704
На нас не ни хареса и не сме повторили

Общи условия

Активация на акаунт