Къде в Бургас? (44)

• 115 132
  • 791
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Къде преместиха "Ябълковия остров" /за фрешове/, който беше до Триа-та/
Сега има на ул.Фотинов до Китайския, магазинче за фрешове.  Peace

# 121
И на Републиканска има магазинче за фрешове. На Левски също имаше, но не съм минавала скоро и не знам дали не са го затворили

# 122
  • Burgas, Bulgaria
Някой знае ли от къде може да се купи боя за коса, която да е био, безамонячна или каквато и да е но да става за алергични хора, бременни и такива, които имат някаква непоносимост към химии?

# 123
Био магазините

# 124
Отидете направо и търсете лична среща с администрацията , счетоводството , с управата на хотела newsm78-мисля, че е на втория или четвъртия етаж в дясно /на всички хотели е така по "дефо"

# 125
Здравейте,

Спешно търся контакт на фирмата стопанисваща басейна в хотел България. От рецепцията в хотела не дават никаква информация, нямали били...

Ако някой може да помогне, ще съм безкрайно благодарна!   bouquet

Отидете направо и търсете лична среща с администрацията , счетоводството , с управата на хотела -мисля, че е на втория или четвъртия етаж в дясно /на всички хотели е така по "дефо"

# 126
За тензух провери в магазина за пердета на Велека. Не съм сигурна, но тъй като аз намерих тензух в такъв магазин в центъра, предполагам, че може би има и тук. Дано има, че да свършиш работата!

Благодаря много  bouquet и аз за там си мислех , след работа отивам.

Здравейте
, а бихте ли ми казали за какво и как го приготвяте този бъз, че малкия много боледува и кашля
Мерси

# 127
Някой знае ли да се дава апартамент под наем - двустаен (спалня и кухня)?
Може и да не е напълно обзаведен, един познат си търси, а е сериозно момчето. Hug Hug  bouquet
Всички квартали може без тези най - отдалечените - м.Рудник, Сарафово и т.н.

В БУРГАС  когато се говори за апартамент спалня и кухня се определя като т.н "гарсонера"
На двустаен бургазлии казват на спалня хол и кухня
например в бургас няма или има малко "боксонери" каквито например има в Пловдив
казвам го не да се заяждам , а защото учейки в Пловдив открих разликата и ме удари в джоба

# 128
  • Бургас
отзиви за английски в "Мисис Бийн"?
чух, че занятията се провеждат във време, в което децата са на занималня и трябва да излизат, за да ходят на английски. така ли е наистина?
вече 3ти път се обаждам и така и не получих конкретен отговор. бих искала някой от 1ва ръка да сподели.
приемам и предложения за други места  Simple Smile

# 129
Къде има магазини за мъжки костюми? Обиколихме Александровска, Богориди, Фердинандова и моловете. Някакви други предложения? Мерси! Peace

# 130
Къде има магазини за мъжки костюми? Обиколихме Александровска, Богориди, Фердинандова и моловете. Някакви други предложения? Мерси! Peace
Е че къде другаде? Simple Smile На Александровска вижте там има хубави магазини точно на центъра.

# 131
Извинявайте, че си повтарям въпроса, ама се налага..
Някой да знае, къде мога да сменя цип на яке от изкуствена кожа?

# 132
В центъра, преди Кирил и Методий площада в ляво има едни магазинчета, там има всичко.

# 133
Аз имах предвид някое ателие, в което да ми го сменят?

# 134
  • Бургас
Предполагам всяка шивачка, извършваща ремонти ще може. Изк.кожа е вид плат, не е като естествената, да изисква да се ползва кожар или както се казва... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт