Къде в Бургас? (44)

• 115 128
  • 791
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Къде продават продукти на Мавала? Преди имаше в Лили и Бюти Зоун, но вече и на двете места не се предлагат....

# 706
Здравейте,знае ли някой какво е работното време на магазинчето за гоблени зад кафе Хоби,дали днес работи

# 707
  • в морето до колене
Здравейте,знае ли някой какво е работното време на магазинчето за гоблени зад кафе Хоби,дали днес работи
По това, което пише на витрината - да, работи. Доколкото помня, от 9:00 или по-скоро от 10:00 докъм 12:00-14:00
(знам, че това е много приблизително, но наистина не помня точните часове  Embarassed).
Обаче съм имала 1 или 2 случая да не е отворено към 10:30, когато ми е трябвало и специално съм се разходила дотам...  ooooh!
Но това може и да е, защото съм пословичен карък.  Peace

В делничен ден знам, че би трябвало да приключват в 18:00 - но също ми се е случвало няколко пъти да са затворили вече... Точно заради това ми се е налагало и да ги търся в събота.

# 708
То за това магазинче на работно време да не разчиташ, колко пъти ми се е случвало да не работи когато трябва.

# 709
Днес и утре в холистичен център Магнолия ще има лечебни сесии с Никола Стоянчев.Някой посещавал ли е такива сесии.

# 710
Търся дъждобран, но от по плътен материал.Някой с идея откъде да си купя? Благодаря!

# 711
  • Бургас
Здравейте!
Издирвам телефона на две аниматорки, които миналата година правиха парти в нашето училище, но съм  загубила визитката. Спомням си само името на едната беше Галя - кестенявата, а другата беше с руса коса. Двете са на възраст 30+. Агенцията им се казваше нещо като Смехорани, Патиланци или нещо такова.
Ако някой ги познава моля пратете ми телефон за връзка с тях

# 712
Здравейте, търся стъклар, в центъра или в Лазур ще ми е най-удобно, но може и в другите комплекси.

# 713
Здравейте, търся стъклар, в центъра или в Лазур ще ми е най-удобно, но може и в другите комплекси.
На ул. Оборище, точно до входа на наказателния паркинг

# 714
В Бургас има ли парфюми  на Баргело?

# 715
Момичета, препоръчайте детски фотограф за фото сесия. Препоръчаха ми Цвета Воденичарова, но приемам и други предложения.Благодаря предварително!

Аз бих препоръчала да погледнеш тук. Цените са доста приемливи за Коледна фотосесия: https://www.facebook.com/pinkyBS/?fref=ts

# 716
Търся дъждобран, но от по плътен материал.Някой с идея откъде да си купя? Благодаря!

В Джъмбо гледах доста плътни.

# 717
Здравейте!
Издирвам телефона на две аниматорки, които миналата година правиха парти в нашето училище, но съм  загубила визитката. Спомням си само името на едната беше Галя - кестенявата, а другата беше с руса коса. Двете са на възраст 30+. Агенцията им се казваше нещо като Смехорани, Патиланци или нещо такова.
Ако някой ги познава моля пратете ми телефон за връзка с тях

Познавам аниматорка Галя, не знам дали е тази, която ти търсиш, но ето номера й: 0878 222 486

# 718
  • Бургас
дъждобрани от по-плътна материя продават в магазинчетата за копчета на ул. Алеко Константинов - това е уличката под у-ще Кирил и Методий

# 719
  • Бургас
На ул. Оборище, точно до входа на наказателния паркинг

много нелюбезен и намръщен и също така не си спазва работното време, само в нааааааай-краен случай

Общи условия

Активация на акаунт