Отговори
# 645
благодаря ви за сладичките благинки Crazy
Миме Hug
Фену Heart Eyes и аз мисля, че Башак е по-хубава от Берен в тяло и по-хубава от Азра Peace
направо сме пристрастни  Laughing
а и толкова хубава коса имааааа Crazy

еее ама на тая снимка Киво й подвиква:
"недей да ходиш след мен" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

момичета newsm45
Скрит текст:
много съм нещастна , от 3 дена ме скъса зъб, вчера бях на зъбар, оба4е май се е получил абцес Sad Sad
и съм постоянно на болкоуспокояващи ooooh!

Орси, звъняла си ми, ама  бях заспала Rolling Eyes

# 646
  • София

еее ама на тая снимка Киво й подвиква:
"недей да ходиш след мен" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Точно така и подвиква...Какво му досажда rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сега,пък и косата и била хубава....и вие, като колежките от темата за БЕ, започнахте и по косата да се прехласвате....  ама ха! И тя, мята едни пирги... smile3555 Сигурно е с екстейшъни!

# 647
Камелке, никви екстеншъни няма Naughty
лично съм я проверявала  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 648
Айрич  Heart Eyes spoko
Скрит текст:
не ти ли предписа антибиотик ? Ако има абцес трябва да пиеш, за да мине
Аз, освен към Кивчо не съм пристрастена към никой  hahaha просто си казвам мнението - Башак има страхотно тяло с дълги, много добре оформени крака, хубава коса, очи, нос, зъби, единствено овала на лицето и не ми харесва особено. Не ме учудва, че Киво си я е харесал, дори и да не е извънземна красавица е много интересна. Пък и той е красив за десетима  Joy Joy Joy Joy

# 649
  • София
Скрит текст:
Айрич  Heart Eyes spoko
Скрит текст:
не ти ли предписа антибиотик ? Ако има абцес трябва да пиеш, за да мине
Аз, освен към Кивчо не съм пристрастена към никой  hahaha просто си казвам мнението - Башак има страхотно тяло с дълги, много добре оформени крака, хубава коса, очи, нос, зъби, единствено овала на лицето и не ми харесва особено. Не ме учудва, че Киво си я е харесал, дори и да не е извънземна красавица е много интересна.
Пък и той е красив за десетима  Joy Joy Joy Joy

Фенче, само, за това съм съгласна с теб!
Айре,ама вие двете да не сте ходили заедно на фризьор, та си толкова сигурна за екстейшъните. Joy Joy Joy КАжи нещо и за пластичните операции, на каката! Joy Joy Joy
Айре
Скрит текст:
много е гадно да те боли зъб. hugИма един панадол екстра,болкоуспокояващо, много е ефикасен.Дано да се оправиш.

# 650
Фенче, да пия от днес АБ Peace
В Контакта , пишат, че Берк и Киво били като Херкулес в Чешме Wink

Кыванч Татлытуг и Берк Эрчер вышли словно из фильма про Геркулеса!

Красавец актер Кыванч Татлытуг проводит праздничные выходные вместе со своим другом Берком Эрчером в Чешме. Сегодня их двоих можно было увидеть на международном пляже; увидевшие их отозвались о телосло жении двух красавцев так: "Прям как Геркулесы!".
Кыванч отдыхает в Чешме с Башак Дизер, с которой он
совсем скоро женится, и со своим другом Берком. Многие знаменитости предпочли провести выходные в Измире, а Кыванч же выбрал Чешме. В последнее время красавец актер любит проводить отдых в более натуральных, природных, гармоничных местах. Летом мы его могли заметить у пляжей Акдениз и Эгей. Выходя из воды, Кыванч и его друг привлекли внимание всех своим телосложением.

Праздничная пахлава.

Кыванч и Берк не обращают внимание на то, что вода и погода весьма холодная. Люди, смотревшие на них со стороны, отзываются подобным образом: "Они прям как Геркулесы! Так сложены, как праздничная пахлава!".

Ками , очаквам коментар и за тая снимка Joy Joy

Башак според мен няма пластични операции, ама знае ли човек Wink

# 651
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айре, а според мен Кив казва на Башак: Аре ма, докога ште чЕкам! Кво ми се влачиш!

А на снимката със сламените чадъри Башак му снима гърба. За спомен от "Херкулес". Joy

# 652
  • София
Скрит текст:
Фенче, да пия от днес АБ Peace
В Контакта , пишат, че Берк и Киво били като Херкулес в Чешме Wink

Кыванч Татлытуг и Берк Эрчер вышли словно из фильма про Геркулеса!

Красавец актер Кыванч Татлытуг проводит праздничные выходные вместе со своим другом Берком Эрчером в Чешме. Сегодня их двоих можно было увидеть на международном пляже; увидевшие их отозвались о телосло жении двух красавцев так: "Прям как Геркулесы!".
Кыванч отдыхает в Чешме с Башак Дизер, с которой он
совсем скоро женится, и со своим другом Берком. Многие знаменитости предпочли провести выходные в Измире, а Кыванч же выбрал Чешме. В последнее время красавец актер любит проводить отдых в более натуральных, природных, гармоничных местах. Летом мы его могли заметить у пляжей Акдениз и Эгей. Выходя из воды, Кыванч и его друг привлекли внимание всех своим телосложением.

Праздничная пахлава.

Кыванч и Берк не обращают внимание на то, что вода и погода весьма холодная. Люди, смотревшие на них со стороны, отзываются подобным образом: "Они прям как Геркулесы! Так сложены, как праздничная пахлава!".

Ками , очаквам коментар и за тая снимка Joy Joy

Башак според мен няма пластични операции, ама знае ли човек Wink

Е как, какво прави newsm78 Прави, снимки за последно.Виж, че той и е обърнал гръб и пак е намусен.Онази, подтичва след него като улично кученце.Нека да прави снимки, че те ще я топлят като я зареже Кивчо.
Аз не мога нещо друго да си обясня. Уж много я обича и желае и.... бля-бля... но това лято,Къванч все е на морето с тайфи приятели около него.Това ме навежда на мисълта, че вече Башакчето му е поомръзнала.И търси компанията на други. Ами прав си е човека,то какво да прави с тази скучнотия. newsm78 Влюбените търсят усамотение, а не публика. И тези фотографи, как така все ги намират и ги снимат. Не можеш да ме убедиш, че ако искат няма да се изнижат, инкогнито на почивка.Турция е голяма страна.Все, ще може да се скрият някъде.Пък и Къванч дава заявка, че тези фотографи са му в повече.Но за Башак не са! Naughty За мен, и това е нейна работа с журналистите, да се покаже колко е Убава, и да лази по нервите на майка му.Еми, като ви казвам. че е подмолна и гадна...Тя така и него тормози!

# 653
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Леле, Камелке, къв сценарий си написаааа!

# 654
Леле, Камелке, къв сценарий си написаааа!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Вай бе ... Камелка я разобличи скучнотията  Joy Joy Joy Joy Joy
Ако му е доскучала, какво прави още с нея бе, Ками  newsm78 Ще ме умориш значи! На теб, като не ти харесва някоя ще и намериш хиляди кусури  hahaha Много ясно, че няма да се съгласиш с мен за Башак, има си хас да си признаеш, че съм права  Mr. Green
Аз отивам да си гледам Джан и Айшегюлка  hahaha
Айре  Heart Eyes благодаря за Херкулесовците! Ми такива са  Peace

# 655
  • София
Не е сценарий, а мое мнение! Като не ви харесва,не го четете,подминавай те ме! За мен нещата стоят точно така. Но явно, и за Башак важи максимата "или добро-или нищо"- точно както беше за Джемрето. Надминахте колежките,от БЕ, по въздишки и възхвала на скумбрията. Хайде, чао ви!

# 656
Камелке  newsm78 После аз съм била докачлива  hahaha Къде ти отиде чувството за хумор ? Знаеш, че всички тук уважаваме мнението ти, но ми стана смешно колко убедено пишеш за неща, които няма как да знаеш ... нищо повече. Не се прай на ущипана госпойца сега и ти де ...

# 657
 newsm09
ехоооо я го давайте по-несериозно!!
все едно, че говорим за  наши роднини Whistling
аз примерно съм казвала, че много, много не харесвам как се облича Башак Peace
днес си направих майтап с тях, ето и Светлето ме последва Laughing

бай и от мен 55

# 658
  • София
Ето ви, една умопомрачителна красавица! "Мнооогооо" добре изглежда!Целулит и разширени вени!Кра-со-та! doh

Според рускините тази девойка, към която, той уж гледаше с любов и усмивка, не е Башак! Може и да са прави.Тази задница, не съвпада в онази на по-горната снимка.По хубава е.По-млада е.И девойката е с по-къса коса.

А пък и тук където му подава кърпата... много суха и нагласена ми се вижда? newsm78
Не вярвам, снимките да са правени в различно време през деня, през няколко часа. Или сигурно Кивчо, се е скапал от плуване, (поне час и половина) докато, онази си изсуши косата и се приведе в такъв вид.Та, ме навява на мисълта, че може и да са прави.

# 659

С която и да е, щастлив да е.

Кам, страхотен сценарий за мини клипче. Светле, и теб те бива. А Башак едва ли би си позволила да помества снимки през главата на Киво. Миналата година май го правеше. Но сега е по-изнервена обстановката, май. Но и аз мисля, че Башак няма пластични вмешателства. Не е типичната красавица, но на мен ми е интересна и ми харесва.
   А бе, те си живеят живота, а ние тук си лаааем...Ама хумор да има. Еи, Айрич, цял след обед почива и сега вечерта вади един свеж хумор. А на нас ни казва, че зъб я болял.

Общи условия

Активация на акаунт