Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 121
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Ариел за цветно и Mountain spring по 7.99 за 2 кг в Т-маркет, само не знам докога.
До 14.09 вкл.

# 406
  • София
Гес,

Скрит текст:
последната им изцепка направо ме уби: шампоани по 7 лева. Сапуни по 3 лева. WTF?! Нито са еко, нито са нещо специално. Шампоан, който струва 50 ст. за литър го продават по 7 лева за 255 мл.

ALL NATURE ли имаш предвид? Че аз нещо се зарибих с душ-гела им. Откакто Dove ми омръзна, а от BALEA за чувствителна кожа получих сърбеж, сега съм с този и не е зле... Скъпичък идва де...

# 407
  • в огледалото на живота
Ей това перилно си взех днес:

Какъв резултат да очаквам от моето любопитство.. Whistling

# 408
All nature са много добри имала съм шампоан,душ гел и сапун,страхотни аромати,качествени са малко са скъпи,но аз съм много доволна.По принцип за първи път ми ги подариха и много ми харесаха и после си купих техен душ гел на промоция беше.

# 409
  • оттам, откъдето започва България

Ти ще ни кажеш  newsm53

# 410
Гес,

Скрит текст:
последната им изцепка направо ме уби: шампоани по 7 лева. Сапуни по 3 лева. WTF?! Нито са еко, нито са нещо специално. Шампоан, който струва 50 ст. за литър го продават по 7 лева за 255 мл.

ALL NATURE ли имаш предвид? Че аз нещо се зарибих с душ-гела им. Откакто Dove ми омръзна, а от BALEA за чувствителна кожа получих сърбеж, сега съм с този и не е зле... Скъпичък идва де...
Именно тази марка имам предвид. Ползвала съм техни шампоан и балсам: не са много зле, но цената е убийствено надута и подвеждат потребителя с празни твърдения. Сапун и душ гел на тази цена не бих купила.
Между другото, за любителите, в DM има доста продукти с тази марка на промоция от днес.

Скрит текст:
Последният път като го взех - доста отдавна - прахът изглеждаше като мокър пясък, имаше проблеми с разтварянето, правеше обилна пяна и не переше хубаво. Оттогава не съм пробвала, може и да е станало чудо.

# 411
Какъв прах за бяло и цветно ще ми препоръчате да си купя от Гърция?Струва ли си да нося?Благодаря ви!

# 412
  • София
Скип, Ариел, Диксан прах - ако ги намериш по-евтини от България, сиреч под 40 ст. прането.
За цветно май има само течни, аз специално не ги познавам.

# 413
Ако към този прах   добавя от синия Ленор,ще го докарам ли по аромат като този прах Преди малко изпрах с този,в който няма Ленор и не останах доволна,защото няма никаква миризма  Laughing , а аз много държа прането да ми ухае.С течния на ариел лилавият,нямам такива проблеми,но ми писна миризмата му,искам малко разнообразие. Blush

# 414
Този Ленор трябва да ползваш, за да докараш същата миризма
Скрит текст:

# 415
Този Ленор трябва да ползваш, за да докараш същата миризма
Скрит текст:
Дали в DM или Елитис ще го има?

# 416
Даже в Елитис е пак намален на 2,77 за средната бутилка, ако се не лъжа за цената.

# 417
Даже в Елитис е пак намален на 2,77 за средната бутилка, ако се не лъжа за цената.
Много ти благодаря за бързия и адекватен отговор!  bouquet
Този прах на ДМ за вълна и коприна направо......какви са тези цени...в Германия същия прах струва 2,45 евро тук е 6,99 лева еми голяма е разликата.....исках да си го купя ако е към 5,6 лева,но явно ще си почакам да направят промоция....Усетих му леко миризмата от пакета и ми се стори доста хубава,сигурно е и качествен.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 14:01 от nunkata333

# 418
Абе, форума ли се бъгва или на мен така ми се струва. Някои постове не излизат.

# 419
Моля за помощ. При последното пране на бебешки дрехи, които винаги съм прала по един и същи начин - на 60 градуса, на програма против алергии с удължено плакнене, някоя дрешка е пуснала боя. Пораженията са единствено върху белите чорапи и бодита, които смятам да третирам един цикъл с Вениш или Аче и след това пак да ги изпера с бебешкия препарат. Цветните не са мръднали (или поне аз не забелязвам). Проблемът ми е с цвета на дамаската на стола за хранене. Той тотално е променил цвета си. От капучино е станал сиво-синкав. Не знам има ли възможност нещо да се направи, защото материята му е "шушлякова", полиестерна. Моля, дайте идеи за препарат и третиране на проблема!   bouquet

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 01:23 от Magairlin

Общи условия

Активация на акаунт