Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 096
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
labrex, без да се сърдиш, но аз това си го повтарям като мантра. Пишеш, че си ползвала Ариел и Персил, но спазваш ли дозировката на праховете? Възможно е блузата да е посивяла заради самата материя или заради цветни дрехи, прани заедно с нея, но може и причина да е занижена или завишена доза прах.
Успех, дано се избели, но недей слага белина особено ако е с еластан. Пожълтява невъзвратимо.

Е сега ме излови! Embarassed Имам едни чашки от кой знае какви прахове за пране останали, с тях меря и слагам все един и същ грамаж, та може като нищо аз да съм издънила работата. Ама това няма да го казвам на сина! Grinning Уф, ще погледна като се прибера, да видя с колко повече или по-малко съм бухвала от праха. Просто не съм забелязала някакви поражения по прането досега и така си карам, даже сега, по повод блузката, многознаещо заявих, че те тия изкуственяците така си пожълтяват/посивяват. Абе, аз ще съм за бой май......... bash
Благодаря ти пак, не знам дали си представяш колко си полезна!  bouquet  bouquet  bouquet

# 451
Така, твърдостта на водата при нас е  2,28 мг/екв/л. или 6,38 немски градуса.
Това при коя се числи - мека или средна?
Особено ми е трудно с DM-ския за бяло, защото там има няколко дози и не знам коя да спазвам, колко ли ми е прането и т.н.

П.П. Утре има ли някъде Ариел прах за бяло на промоция?

# 452
  • София
П.П. Утре има ли някъде Ариел прах за бяло на промоция?

Аз вчера купих от dm. 7,99 лв за 20 пранета.

# 453
Чудесно   bouquet

# 454
  • София
До утре и в Пени има 7,39лв

# 455
Особено ми е трудно с DM-ския за бяло, защото там има няколко дози и не знам коя да спазвам, колко ли ми е прането и т.н.
Кое му е трудното?

Вертикално е твърдостта на водата, хоризонтално - степента на замърсеност.

# 456
Мека вода.

Твърдост на водата в °dH:

0-7 - мека вода
8-14 - средно твърда вода
15-21 - твърда вода
> 21 - много твърда вода.

# 457
Бургаските дами, визирам Гес  Laughing,  може ли да ми кажете къде има от тази прословута добавка на Ариел и какви парии горе долу, че в Пловдив не мога да намеря, а и нямам време за обикаляне. Мерсиии

# 458
Здравейте, а какво ще кажете за ОМО-то на промоция в Кауфланд, качествен ли е?

# 459
  • София
За Омо-то не знам, но Персил Колор, който беше на промоция преди 2 седмици, определено не е същият прах, който съм използвала досега. Съвсем различен аромат, нетраен. Дано поне с изпирането да се справя като другия, че иначе ще се чудя какво да ги правя тия 4,5 кг. ooooh!

# 460
Бургаските дами, визирам Гес  Laughing,  може ли да ми кажете къде има от тази прословута добавка на Ариел и какви парии горе долу, че в Пловдив не мога да намеря, а и нямам време за обикаляне. Мерсиии
Прословутата добавка на Ариел в Пловдив я има в магазин Лекси. 1 кг за около 9 лв. Надписите на кутията сана гръцки. Само че, ако следваме правилата за четене на печатния код на опаковката, първата цифра е 2, демек е произведена през 2012 г. Гледай внимателно за този код, ако можеш да си намериш някоя опаковка, която е по-пресна, т.е. първата цифра да е 4 или 5...

# 461
Здравейте и от мен. Имам три тениски -бяла, розова и лилава с жълти петна. Като ги извадих напролет от гардероба се бяха появили Cry.  Прах ги на висока температура с белия прах на ДМ ама никаква промяна. Ако някой има идея как да ги махна. Хайде на бялата ще взема добавка за избелване, ама цветните  newsm78

# 462
# 463
Здравейте и от мен. Имам три тениски -бяла, розова и лилава с жълти петна. Като ги извадих напролет от гардероба се бяха появили Cry.  Прах ги на висока температура с белия прах на ДМ ама никаква промяна. Ако някой има идея как да ги махна. Хайде на бялата ще взема добавка за избелване, ама цветните  newsm78

Това може да са тъй наречените гардероб ни петна, особено ако гардеробът е дървен. Чела съм, че май няма голям шанс  да се изчистят. Но може би някой ще помогне със съвет

# 464
Скрит текст:
Здравейте и от мен. Имам три тениски -бяла, розова и лилава с жълти петна. Като ги извадих напролет от гардероба се бяха появили Cry.  Прах ги на висока температура с белия прах на ДМ ама никаква промяна. Ако някой има идея как да ги махна. Хайде на бялата ще взема добавка за избелване, ама цветните  newsm78
Това може да са тъй наречените гардероб ни петна, особено ако гардеробът е дървен. Чела съм, че май няма голям шанс  да се изчистят. Но може би някой ще помогне със съвет
Ако са били изгладени и прибрани, шансът за петна е още по-голям.
Аз съм премахвала такива петна от бебешки дрехи, с прахче за избелване.

Общи условия

Активация на акаунт