Перилни препарати и омекотители - 33

• 67 988
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
OMO не съм ползвала в сравнение с ариел,кой е по-добър според вас. Аз също живея във Варна и слагам около 190 грама прах от ariel color за 5,6 кг пране. bouquet

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 16:03 от nunkata333

# 646
  • Русе
OMO не съм ползвала в сравнение с ариел,кой е по-добър според вас. Аз също живея във Варна и слагам около 190 грама прах от ariel color за 5,6 кг пране. bouquet
Грама или милилитра?

# 647
  • Варна
Специално за прах Ariel Color & style забелязах огромна разлика в качеството на изпиране - сложа ли максималната доза, пере добре.Но, сложа ли съседната, предпоследна по големина доза...и не изпира.Подарих на няколко бедни семейства такива прахове, и...насреща имаше остра критика как не пере! Рекордът се държи от една 120кг арменка, която гордо ми се пъчеше, че не я познавам колко е стисната, така ( и показва свити пръсти )...и слагала по-малко.Без коментар...
  За кой Ariel Color & Style говорим ? Моят е от 6.5 кг, максималната доза е 180ml, използвам само нея.Вземам го за 32 лв, това добра цена ли е ? Разбира се, говорим само за територията на Варна :

На стария Ariel Color & Style дозите за твърда вода са 165 и 230 ml.

# 648
OMO не съм ползвала в сравнение с ариел,кой е по-добър според вас.
Като любителка на ОМО от повече от 20 години не ми се ще да го кажа, но за да сме верни на истината: Ариел е по-добър като се имат предвид някои съставки, които в ОМО ги няма. Но въпреки това съм много доволна и от ОМО.

# 649
В СВА гледам има на промоция за 4.00 лв някакъв Ариел за петна..да не е този, който напоследък се коментираше.
В бутилка е май, само в брошурата днес го мернах, та не мога да дам грамаж Rolling Eyes

# 650
В СВА гледам има на промоция за 4.00 лв някакъв Ариел за петна..да не е този, който напоследък се коментираше.
В бутилка е май, само в брошурата днес го мернах, та не мога да дам грамаж Rolling Eyes
Препарат против петна/ гел за цветно и бяло пране 500мл. 3,99лв..

# 651
Специално за прах Ariel Color & style забелязах огромна разлика в качеството на изпиране - сложа ли максималната доза, пере добре.Но, сложа ли съседната, предпоследна по големина доза...и не изпира.Подарих на няколко бедни семейства такива прахове, и...насреща имаше остра критика как не пере! Рекордът се държи от една 120кг арменка, която гордо ми се пъчеше, че не я познавам колко е стисната, така ( и показва свити пръсти )...и слагала по-малко.Без коментар...
  За кой Ariel Color & Style говорим ? Моят е от 6.5 кг, максималната доза е 180ml, използвам само нея.Вземам го за 32 лв, това добра цена ли е ? Разбира се, говорим само за територията на Варна :

На стария Ariel Color & Style дозите за твърда вода са 165 и 230 ml.

Аз имам взет такъв гел от ТТ Маркет,който гел е произведен за Израел,но имам от друг стар и все още не съм го използвала,надявам се да е добър.
http://markita.net/sites/default/files/imagecache/product_full/p … ni_tkani_2.8l.jpg

http://markita.net/sites/default/files/imagecache/product_full/p … ni_tkani_2.8l.jpg

# 652
  • Варна
Стане ли дума за Ариел или Персил...пробвах доста гръцки варианти за няколко години, и винаги прахът печелеше с убедителна преднина.Специално от няколко вида течен Ариел съм крайно разочарован и потвърждавам до думичка казаното от Guess Who, че нито изпират, нито дезифенкцират.Още повече, че на няколко пъти имаше дефектни партиди в Пикадили и ЦБА, ако помните.Така че течен Ариел повече до живот не купувам, независимо какъв и откъде е.Ще се освободя от всичко течно и минавам само на посочения на снимките прах ! Никой ли не го е пробвал този прах, да сподели мнение ?

# 653
  • София
От лилавия немски Ариел май ншдоволни няма

# 654
Аз ползвам Ариела,който беше на промоция в Елитис Color 2 kg,меря с една мерителна чашка,то май в мл го пише,но слагам там около 190 -200 от праха и така....не знам дали греша,пък и да греша едва ли е фатално... Mr. Green ,че 10-20 гр съм сложила по-малко.  bouquet

# 655
За твърда вода и нормално замърсени дрехи дозата на нашия Ариел е 185 мл, така че горе-долу точно слагаш.

# 656
Guess Who,
може ли да ми кажеш къде се намира магазинчето за паралелен внос на ул."Калоян"?

# 657
Мерси за отговорите за мерителните чашки  bouquet Преди години чашките бяха в праха и беше по-лесно.

Слагате ли добавка за омекотяване на водата? В Лидл има таблетки, предполагам и други марки имат. Променяте ли дозата на праха, ако използвате такива таблетки?

# 658
  • Русе
Мерси за отговорите за мерителните чашки  bouquet Преди години чашките бяха в праха и беше по-лесно.

Слагате ли добавка за омекотяване на водата? В Лидл има таблетки, предполагам и други марки имат. Променяте ли дозата на праха, ако използвате такива таблетки?
Аз слагам таблетка(лидълска). Количеството прах дозирам като за мека вода. Таблетките са за места с твърда вода. За района на София според мен няма смисъл Peace

# 659
А каква е водата, където живееш? Аз съм с твърда вода и когато слагам таблетка, слагам доза за средно твърда вода. Бях чела някъде, че трябва да е дозата 1 ниво под това, което е без таблетка. София е с мека вода, ама Бургас не е.

Общи условия

Активация на акаунт