Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 202
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Много благодаря!

# 166
Този ариел е за цветно и бяло,доволна ли си?Този yumos сигурно много хубаво мирише.

# 167
  • оттам, откъдето започва България
Според мен устойчиво цветно, както и при нас.  Peace

# 168
За бяло и цветно е турският. И аз купих такъв и има разлика с българския.

# 169
Никаква разлика няма.

# 170
Никаква разлика няма.
Пробвала си ги и двата и не си намерила разлика, така ли? Shocked

# 171
Добре, кажи каква е разликата.

# 172
Справи се по-добре с петната и ароматизира по-силно от българския.  Tired
Пробвах ARIEL WHITES + COLORS - MOUNTAIN SPRING и ARIEL BEYAZLAR + RENKLILER - DAĞ ESINTISI.
Чудих се дали са митове и легенди, че чуждите препарати са по-добри от нашите и реших да ги сравня. Ако си от Бургас и ти се занимава и на теб, след 2 седмици се връщам и мога да ти дам и от двата за проба. Аз взех 2 чорапа и ги нацапах с каквото се сетиш. В състава също има разлики, но не знам дали са значителни. Гледах от тук: http://info-pg.com

# 173
Ходих днес за омекотител до Кауфланд .Нищо не ми хареса като аромат.
Препоръчайте ми нещо . Crossing Arms

# 174
Вчера си изпрах белите дрешки с праха на ДМ за бяло и съм очарована от белотата им.Толкова бели дрехите ми не са били дори и с Омо.Използвах и този http://pi.ce-tescoassets.com/assets/PL/301/9000100309301/ShotType1_328x328.jpg омекотител, от него също съм много доволна, дрехите ми са мекички и миришат много хубаво, а и струва ми се трайно, цялата ми стая се омириса от чаршафите.

# 175
Ev_eche, не си ли пробвала да ползваш прахообразната добавка на Ариел?
Ползвам я доста време и я смятам за уникално добра!
Доста дрехи ми спаси...
Напоследък често се пишеше в темата за нея,
но аз нямам време да се включвам и затова не съм се похвалила, че я имам Blush....
Здравейте,а къде мога да намеря тази добавка,чета от доста време я хвалите и много искам да я пробвам,а не съм я виждала никъде? Simple Smile

# 176
Прахообразната добавка на P&G против петна е уникална с това, че в състава и влиза още един активатор, който не се използва в Европа (NOBS) и който е общо взето малко по-ефективен. Комбинацията от двата активатора е много успешна, дори при 40 С. Препаратът е формулиран много добре, почти без компромиси и е определено по-добър от всичко останало на пазара.
Не знам дали се предлага за българския пазар, но щом не сте го срещали по супермаркетите, вероятно не.

# 177
Предлага се на българския пазар като паралелен внос от различни държави, вкл. Италия (като марка Dash), Полша и Чехия, т.е. в малките магазини може да се намери. За съжаление има твърде стари партиди. Най-старата, която видях преди дни, е немски от 2011 г., което е много време и в крайна сметка няма гаранция, че продукт, произведен преди 4 години, ще върши някаква работа.
Другото неприятно е, че в Англия P&G са изтеглили цялата си серия за премахване на петна. Предполагам, че и на други пазари ще последва същото.

# 178
  • София
Не съм пробвала тази добавка на Ариел точно защото я няма в суперите, а както съм споменавала, в магазините за паралелен внос направо не знам какво да гледам и обикновено нищо не купувам  Embarassed Нищо че чета темата и уж не съм съвсем боса по въпроса. Но ето с информация като тази на Гес, че се продават стари партиди, още повече се отказвам. Иначе много ми е мерак да я пробвам след отзивите тук. Близка работи в чужбина за един от трите големи производители и съвсем не на шега ми се присмива, като се опитам да я придумам да ми донесе тамошна продукция.  Crazy

Сега съм в Гърция и вчера се зазяпах в техните избелващи добавки. Сигурно бяха поне 20 различни вида. Но нали всичко е на гръцки и въпреки че успявам да разчета някои неща, бързо ме хванаха лудите и не си купих.

Взех си една малка кутия Персил прах да заплаквам някои неща и исках да питам що за прах е, понеже гледам, че логото е като на английския, а не като на нашия. Снимах го, но просто Прикачи.ком не ще да работи. Ако успея, ще кача снимка по-късно.
В Лидъл пък има от любимия ми син Soupline - 3 л за 5 евро. Ако успея да го каширам, без благоверният да забележи, ще отмъкна 1. Иначе мрънкането до С-я ми е гарантирано. Ама иначе - о, колко хубаво миришат дрехите най-после  Joy

# 179

Взех си една малка кутия Персил прах да заплаквам някои неща и исках да питам що за прах е, понеже гледам, че логото е като на английския, а не като на нашия.

Ако е с лого като на Persil от острова, значи е на Unilever, у нас се предлага като ОМО.

Другото неприятно е, че в Англия P&G са изтеглили цялата си серия за премахване на петна. Предполагам, че и на други пазари ще последва същото.

Вече се приема за нормално добре направените неща да се спират и заменят с боклуци, вероятно и тук случаят е такъв. Ще оставят течните, които не вършат почти никаква работа освен за директно третиране на цветни петна. 

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 13:38 от TAED

Общи условия

Активация на акаунт