Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 207
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Явно грешката е в мен, но петната са такива каквито ги е описала Гес - още мокър обилно се маже и облича тениската   ooooh! В момента ползва Нивеа, но явно ще трябва да потърся нещо по читаво   Crossing Arms  Интересното е обаче, че по черните му тениски няма такива петна - е ползва ги основно зимата, но се маже по един и същи начин и ползва един и същи продукт  Thinking
Не е грешката в теб, а в съпруга ти. Антиперспирант се слага върху суха кожа на тънък слой еднократно, т.е. не се повтаря. Преди да се облече дреха, се оставя да изсъхне добре и пак няма гаранция, че няма да изцапа дрехата. Не, че съм голям спец, ама покрай тези петна доста прочетох.
Вземи някой препарат за баня без белина. Първо пробвай на подгъва и ако не уврежда цвета, напръскай петната, изчакай 10-15 минути, изплакни с вода и изпери в пералнята. В зависимост от тежестта на петното, може да иска няколко третирания, но върши работа.

Благодаря Гес   bouquet

Имам няколко препарата за баня и ще ги изпрбвам върху по старите тениски  Peace Ще пиша  след това кой е помогнал и дано го отуча с тва мазане по няколко слоя на мокро  #2gunfire

# 271
Ами късмет с отучването. Аз не можах да науча моя да си мие ръцете хубаво преди да ги бърше в кърпата. Ето, вчера прави конфитюр от смокини и всичките възможни кърпи и ръкавици за съдове са ****** до неузнаваемост. Ама какво да му кажа на човека като ще ям любимия си конфитюр. Laughing

# 272
Ами късмет с отучването. Аз не можах да науча моя да си мие ръцете хубаво преди да ги бърше в кърпата. Ето, вчера прави конфитюр от смокини и всичките възможни кърпи и ръкавици за съдове са ****** до неузнаваемост. Ама какво да му кажа на човека като ще ям любимия си конфитюр. Laughing

Оххх за сладко от смокини и аз ще прежаля доста неща  Mr. Green 

# 273
Изкупили сте всичкия Ариел за цветно Shocked Една жена била взела 4 пакета и за мен няма. Crazy

# 274
Не съм аз. Laughing Минах днес от там, но нищо не купих. Имаше доста пакети, между другото. Повече от четири със сигурност.
Е, голяма работа. Ти пък си вземи от Елитис за 8 лева. Същото, само без силната миризма.

# 275
  • София
Запалихте ме и мен с този Ариел с Ленор и взех една малка кутийка да го пробвам.

# 276
Е в Елитис има само за бяло Crossing Arms
Вчера вечерта, на Калоян имаше към 6 пакета, но днес една жена е взела последните 4. Ще зареждат чак в събота.

# 277
Значи все пак ще можеш да си вземеш в събота или неделя.

# 278
Сряда заминавам извън страната и ще се прибера чак към края на месеца. Да оставите и за мен, ей!

Само на мен ли ми се струва или дрехи изпрани с прах, са по-силно ароматизирани от дрехи изпрани с течен препарат?

# 279
  • оттам, откъдето започва България
С течния Ариел за цветно са много ароматизирани дори и след изсъхване на прането, нещо, което не съм постигнала с прах за пране, изключая Омо /но вече не го ползвам/.
Само да уточня, че суша прането на тераса, а не в сушилня.

# 280
Това е интересно, защото като помиришеш праха от пакета мирише доста силно, а като помиришеш течния от бутилката, ароматът е доста слаб.

# 281
Колкото и да не обичам, днес ми се наложи да пера на ръка. Използвах някаква май английска капсула ARIEL 3in1 PODS COLOUR & STYLE и сега ръцете ми са невероятно меки и гладки. Mr. Green Какво е обяснението? Laughing

# 282
  • Бургас
Значи ще се ходи другата седмица!
Благодаря на Guessта  Who  за отзивчивост при даване на координати и на Барелина, че ми спести ходенето!   bouquet

# 283
Ариел колор с Ленор в Елитис Бургас го няма.Питах магазинерката, но и тя не знае дали ще зареждат.
Мисля, че писах, че е паралелен внос от Чехия/Полша. Не се внася официално. Пиша ти на лични къде го има в Бургас.
[/quote]
Извинявай, би ли писала и на мен?

# 284
  • На ръба..
С течния Ариел за цветно са много ароматизирани дори и след изсъхване на прането, нещо, което не съм постигнала с прах за пране, изключая Омо /но вече не го ползвам/.
Само да уточня, че суша прането на тераса, а не в сушилня.
Това и аз съм го забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт