Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 089
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Ами по прицип не ги гладя като ги прибирам, гардероба е  ПДЧ. Ще се надявам още някой да се включи

# 466
Здравейте, имам едно питане относно пред-прането и колко прах за пране слагате в отделението. На моята пералня то е 2 пъти по-малко от основното отделение, значи ли това според вас, че трябва да се сложи 1/2 от указаното количество на кутията/плика на праха за пране? Защото ми се струва много да слагам за пред-пране същото количество като за прането. Програмата за пране, която използвам е точно 2 часа на 40градуса, пред-прането я удължава с 19 минути.

# 467
Здравейте, имам едно питане относно пред-прането и колко прах за пране слагате в отделението. На моята пералня то е 2 пъти по-малко от основното отделение, значи ли това според вас, че трябва да се сложи 1/2 от указаното количество на кутията/плика на праха за пране? Защото ми се струва много да слагам за пред-пране същото количество като за прането. Програмата за пране, която използвам е точно 2 часа на 40градуса, пред-прането я удължава с 19 минути.

На пакета с прах не е ли отбелязано какво количество се слага?

# 468

Това много ме радва  Heart Eyes

# 469
  • оттам, откъдето започва България
Аз в повечето случаи пера бялото на 50 градуса с предпране /трае 2 часа/. Гледам си дозировката на праха /посочена на пакета/ и си измервам с чашката прах според замърсеността на прането и кг. От това количество слагам около една трета в отделението за предпране, а останалото количество прах в отделението за същинското пране. Така или иначе след предпрането пералнята източва водата, но прах остава по дрехите и затова съм приела този начин на пране.

# 470
И на мен ми се случи това с жълтите петна,като взех да пренареждам гардроба на малката,забелязах на едни лилави джинсови гащички едно голямо елипсовидно жълто петно,за пръв път ми се случва,немога да си го обясня,при условие,че са изпрани и прибрани.Накиснах ги със Спот,после ще ги пусна да се изперат и ще пиша ако имам успех.

# 471
  • София
Никога не ползвам предпране. Т.е. - не слагам прах в отделението. Иначе програмата за памук може и да има такова нещо.

Има Тема на промоция във Фантастико от днес - 4,99.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 10:22 от L'Agent

# 472
Персил за 20 пранета в Билла - 6,99 лева.

Аз също не ползвам предпране. Иначе върху опаковката си пише колко се слага. Ако не пише, от общата доза се слага 1/3 на предпране и 2/3 на основно пране, но вече са го написали преди мен.

# 473
  • оттам, откъдето започва България
Вярвам, че вече сте видели  Peace
Скрит текст:
че другата седмица ще има някои от нещата, които търсите.

# 474
  • София
Вярвам, че вече сте видели  Peace
Скрит текст:
че другата седмица ще има някои от нещата, които търсите.

O, супер!

# 475
  • София
Чудя се как се ползва този спрей за предпране... Че и за освежаване на текстил ставал...

# 476
Какво по-точно ви хвана окото? Нищо интересно от перилните - разредено Коколино и течен ОМО с неизвестен произход и съмнително качество.

Чудя се как се ползва този спрей за предпране... Че и за освежаване на текстил ставал...
Два вида са. В синята опаковка е за освежаване на тъкани, в бялата - за предпране.

# 477
  • София
Аз ли все не намирам или наистина по магазините няма малки кутии Ариел и Персил за цветно? Даже и Персил за бяло едва намерих в малка кутийка...

# 478
  • София
Аз точно на спрейовете за текстил се радвам.

# 479
Аз ли все не намирам или наистина по магазините няма малки кутии Ариел и Персил за цветно? Даже и Персил за бяло едва намерих в малка кутийка...
Има си малки кутии, но зависи къде търсиш. Примерно в Кауфланд има само Бонукс.
В Бургас малки кутии има и в Билла, и в Елитис, и в местните магазини - навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт