Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 582
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 645
Ники Кънчев към Цецо:"Превъзбуден си нещо,надървен" Mr. Green

# 646
Не трябваше да е той, но другия е в болница.
Барманът е най-харесваният мъж в къщата от публиката. Шансът да го изгонят днес беше нулев.

# 647
Ето го бе ! Все едно Цецо възкръсва от пепелта .
Еее, нищо няма да ни покажат тази вечер  Crossing Arms

# 648
Хайде сега всички убедени, че ще оставят Цветелин да се самоцитират. Какво стана с теориите за нагласеното?

то пак може да е нагласено. Може да са решили, че не им се вика полиция, ако стане някой търкал. Аз продължавам да смятам, че е нагласено така, както искат сценаристите и няма нищо спонтанно. Като с писането на кримка - знае се коя е основната линия, кой е убиецът, а останалото са дистрактори с други заподозрени.

Аз пък винаги очаквам най-лошото и затова сега съм приятно изненадана. Wink  Супер е - двама тъпанари по-малко в къщата.  Laughing
пп. Боооже, Цецко не може да спре   "Хората предпочитат жените да останат вътре ..."  тоя в кой век живее!?

Малейй спаринг - Илианчо и Богданка  Mr. Green Аааа утре ... не е честнооо  Close  
edit: Връщат си един тъпанар   Laughing

# 649
Социалните помощи на циганите заминаха за смс-и в Биг Брадър...
Пак ще са минали по тънкото, едва ли са си дали парите.

# 650
  • в моя гьол
Божкеее, ама мишката същи Цецо  Rolling Eyes

# 651
бе, между другото, първите сезони първо жените гонеха   Grinning

# 652
  • София
А Цецоооо, без коментар отново! Слава богу, няма да му гледам тъпата мутра повече!

Не съм много сигурна... има риск да ни го показват като коментатор...  
Съжалявам, че изпуснах физиономията му след като чу, че е отзован...  Mr. Green

# 653
Абе тотално се опорочи ББ формата !
То като в хан стана влизат излизат гаджета , майки , къде е Захажаевааа../не че не са в Нови хан/ Mr. Green

# 654
  • through the wormhole
Божкеее, ама мишката същи Цецо  Rolling Eyes

Аха, нищо чудно Боги да се обърка и му се метне на врата като го види. Mr. Green

# 655
Тоя новия - същата нискочела мутра като предишния алфа)) Отъде ги намират тия шебеци бе

# 656
Не изглежда толкова нацепен като по снимките  newsm78 Пък и доста кротък нещо..
Все пак е ... Мишката hahaha

# 657
Бат Цеко е много разочарован - човечецът си мислеше, че е много харесван и вървежен, а каква стана тя  Mr. Green

# 658
Възможно ли е мишока да влезе смирен в къщата или си въобразявам  Laughing

# 659
Богданов,Богданов..колко мъка има по тоя свят..Такава драма,такива прегръдки и обещания,все едно турски сериал гледах. Цецо чак му вика "Не плачи"  ooooh! . Мъж ли бе да го опишеш..

Общи условия

Активация на акаунт