Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 895
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 705
Приятелят на Анита май е небезисвестният плевенски сутеньор Илиян Иванов - Ляката. Sick #Crazy Mr. Green Майко мила. ooooh!

http://www.elmaz.com/index.php?page=profile&aid=367368

http://www.sladur.com/profile.php?id=36538

http://mishenabg.blogspot.com/2010/01/blog-post_1352.html

Е стига де, наистина ли е същия човек Shocked. Това е направо дъното за нова телевизия ако е така.

не, не е същият, тоест  насилника от последния линк е друг човек, ето статия за него: http://www.blitz.bg/article/5909

Да, последният линк наистина е погрешно цитиран. Моя грешка. Peace Но сега се замислих нещо - защо в профилите си се е представил с фамилията Иванов, вместо Кюрчев? Нещо тук не ми се връзва.

А следното ще го напиша с червено, защото мисля, че е важно да го уточним, за целите на дискусията и защото аз първа писах по този казус - Момичета, никъде не съм твърдяла, че въпросният Ляката е сериен изнасилвач. Това прозвище плъзна след последвалите коментари от други потребителки (вероятно във връзка с погрешно цитирания последен линк от мен, за което се извинявам). Peace Но той Е сутеньор - това си му е професията на човека през последните има-няма 20 г. Мъжът ми го позна на секундата, но не знаеше фамилията му, а само, че прякорът му е Ляката. Ако има и други хора, живеещи в Плевен, с актуално инфо по въпроса, ще се радвам да се включат. Hug

# 706
Не вярвам да допуснат такъв прецедент! Неее...

Дааа, и аз тъкмо да отворя шампанското и се спрех ... сега пия уиски, ама не е същото.  Laughing

# 707
Ле-ле, голяма простотия е било /аз си го спестих днес/ Sunglasses Е, няма по-сакат сезон на ББ от този. Докато им научиш имената, и те вече са изгонени... Дори и да искаш да подкрепиш някого /т.е. да изпратиш някой смс/, как да го направиш - нищо не виждаш от проявите им, не са в реална ситуация, винаги нещо в записите е манипулирано... А, и "мишката" вътре....  "Нова" сами си плюха по рейтинга на нЕква нациоанална телевизия.... Този път това шоу става само за долнопробна кабеларка....

# 708
Аз в цялата патаклама не разбрах откъде сестрата на Ирена познава приятелката на Иван. Чух, че я видяла в бар да танцува, но не разбрах откъде знае, че е неговата приятелка.
И аз това се запитах  Laughing

Известна синоптичка, доайен на науката метеорология в България. Тя и Минчо Празников са легенди в тази област. Искрено ме учудва невежеството ти!

Ами няма нищо за чудене миличка. Не гледам ТВ от 8 години. И няма как да знам по коя телевизия кой се изявява като синя птичка. Жалко, че това за теб е от такова значение. Така че преди да мяташ разни епитети на хора, които не познаваш е хубаво да раздвижиш мозъчето и да отговориш като културен човек, ако си такава де  Peace

# 709
е, не всички сме наясно с местните сутеньори

# 710
ее вие не се ли научихте да четете коментарите на педерал със саркастична интонация Simple Smile

# 711
ее вие не се ли научихте да четете коментарите на педерал със саркастична интонация Simple Smile

Peace И аз точно това мислех да напиша.

# 712
  • Телиш/Плевен
Ако има и други хора, живеещи в Плевен, с актуално инфо по въпроса, ще се радвам да се включат. Hug
Обсъждахме го вече, още като стана дума за него. Веднага се намериха профили негови, клипове разни... Коментарите бяха от "уважаван бизнесмен" до "криминално проявен".
Всъщност не виждам какво повече да се коментира, нали и сега се появиха статии, профили... Някои казаха по някоя и друга дума. Мъжът ти ти е казал каквото знае. Какво повече? newsm78 "Актуално инфо" би могло да се получи само от приближени до него. Останалите знаем само това, което сме чували да се говори или сме чели в медиите.

# 713
Ле-ле, голяма простотия е било /аз си го спестих днес/ Sunglasses Е, няма по-сакат сезон на ББ от този. Докато им научиш имената, и те вече са изгонени... Дори и да искаш да подкрепиш някого /т.е. да изпратиш някой смс/, как да го направиш - нищо не виждаш от проявите им, не са в реална ситуация, винаги нещо в записите е манипулирано... А, и "мишката" вътре....  "Нова" сами си плюха по рейтинга на нЕква нациоанална телевизия.... Този път това шоу става само за долнопробна кабеларка....

# 714
А, добре, не знаех, че вече е обсъждан. Peace Реших да пиша в темата, защото просто мъжът ми остана доста учуден, че точно той е любимият на Анита и се чудеше какво ли се е случило с този, Ляката, както е бил известен едно време.

# 715
  • София
Минчо Празников е марка, авторитет, а Никол е една фръцла, която чете каквото са й написали на аутокюто.

# 716
то в елктронните "медии" може да пише, че е сериен убиец, в други, че е света вода ненапита...

# 717
Минчо Празников е марка, авторитет, а Никол е една фръцла, която чете каквото са й написали на аутокюто.
Фъфлеща фръцла Heart Eyes .

# 718
  • Ямбол
А ти не се ли научи как се редактира, че да не пускаш едноредови последователни постове?

А Педерал се е определил като мъж и онези, които не гледат нова, поне предполагам могат да четат и да съобразят, че "миличка" към мъж не е подходящо.

Още колко пъти ще пуснеш едно и също мнение?

# 719
Известна синоптичка, доайен на науката метеорология в България. Тя и Минчо Празников са легенди в тази област. Искрено ме учудва невежеството ти!

Ами няма нищо за чудене миличка. Не гледам ТВ от 8 години. И няма как да знам по коя телевизия кой се изявява като синя птичка. Жалко, че това за теб е от такова значение. Така че преди да мяташ разни епитети на хора, които не познаваш е хубаво да раздвижиш мозъчето и да отговориш като културен човек, ако си такава де  Peace

А, такааа ...  сега Педерал-ка е на ход  Joy   

Ама Елора как така не гледаш ТВ?  Shocked  Laughing  Хич, изобщо и съвсем, ама правиш изключение само за ББ ли?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт