Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 730
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 065
1. Николина в момента ми е най-противното същество, дори Цветето и Пламенка не могат да й стъпят на пръстчето.
2. Защо обезобразяват иначе хубавата Алекс?!Още малко и един червен нос да й бяха сложили.

# 1 066
  • София
1. Николина в момента ми е най-противното същество, дори Цветето и Пламенка не могат да й стъпят на пръстчето.
2. Защо обезобразяват иначе хубавата Алекс?!Още малко и един червен нос да й бяха сложили.
Лелее, какво е това на главата на Алекс?Аз понеже повече слушам, случайно погледнах и се облещих. Shocked

# 1 067
Николина е много сладка и красива жена, която би направила всичко за приятелите си и човека който обича. Такива жени харесвам, какво недоволствате, защитава приятелите си

# 1 068
Ако Богданов имаше поне малко достойнство щеше да застане срещу Мишката и да му каже "Гледай ся! Не знам, в какви филми се вкарваш, но с Анита не сме имали нищо. Една хваната ръка е нищо. Точка!" пък голяма работа ако изяде един шамар вътре. Има охрана, има камери ... Ако иска може да го осъди дори.
А Мишката би ударил "детето" само ако е наистина толкова глупав, колкото звучи в коментарите си по телефона, на стената на ББ и в студиото ... Ама ако е така нека да не реве как жената го е изложила, защото той се излага ежедневно, от както е започнал да коментира случващото се. Ама какво ли не правят някои хора за малко пари ... Готови са да се превърнат в мъжки п*тки дори baby_neutral

# 1 069
  • Варна
Ако Богданов имаше поне малко достойнство щеше да застане срещу Мишката и да му каже "Гледай ся! Не знам, в какви филми се вкарваш, но с Анита не сме имали нищо. Една хваната ръка е нищо. Точка!" пък голяма работа ако изяде един шамар вътре. Има охрана, има камери ... Ако иска може да го осъди дори.

A не стига да се оправдава, ами и бой да яде. Много мъжкарско, няма що. Mr. Green

# 1 070
  • София
 hahaha Joy Гадно било, нямало да ядат, щото Никита готвела! А после искаха с хляб да облизват тенджерата.Смешници.

# 1 071
Ех, дон Цеци и компания щяха да изядат и тавата  ...  такава тиня са тези маймуни  Sick

# 1 072
ее то 'мъжкарско' в този ББ е равно на просташко ....пък и той Пламенчо минал покрай Мъжле.... с малко пишле /дето само го дърпа да порасне/... тук няма правилна реакция - и двамата са прости, за това се е стигнало до тази ситуация....
поне аз така си разсъждавам Simple Smile

# 1 073

A не стига да се оправдава, ами и бой да яде. Много мъжкарско, няма що. Mr. Green
За кое да се оправдава след като си казва истината? Между тях не е станало абсолютно нищо, освен филма, в който сам се вкара, но до там. Защо трябва да бяга или да се оправдава след като не е направил нищо? Той просто трябваше ясно да заяви позицията си като мъж и толкова.

# 1 074
  • Sofia
интересна игра  Animal Pig Animal Chicken

# 1 075
  • София
Off topic
Хора, това не е първият сезон на Брадъра било то вип, мип, биг...
С много голяма част от вас се знаем и сме се засичали, както се казва дългогодишни съфорумки....
Но, ако нещо съм изпуснала или е било коментирано, само аз ли забелязвам две не много адекватни персони в темата, а май и във форума визирам : Анонимен и holemden . Какъв им е случаят не тези двамцата?

# 1 076
Ех, имало маймуна, която може да лови кокошки - какъв талант   Laughing

Тоя Цецо вече ми е дефиниция за простак - какво врещи сега? Close  И той нищо не направи - Братухчев свърши работата ....
Ох,  този  бих го затрила без никакви угризения на съвестта  - боли ме да го слушам.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 20:40 от Banshee

# 1 077
Off topic
С много голяма част от вас се знаем и сме се засичали, както се казва дългогодишни съфорумки....
Но, ако нещо съм изпуснала или е било коментирано, само аз ли забелязвам две не много адекватни персони в темата, а май и във форума визирам : Анонимен и holemden . Какъв им е случаят не тези двамцата?

Тролове  Peace

# 1 078
Off topic
това да не ти е бащиния, бе. Де го чукаш де го пукаш, коментирай си там и не се занимавай с мен!

# 1 079
хихих имаме си наш Цветелинчо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт