Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 762
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 080
'тапицирана мутро'  е силно  Mr. Green

# 1 081
пластмасова е още по-точно  Laughing

# 1 082
ох
айде дайте Мишето

# 1 083
Ани: "Наплю те? Ама с плюнка???"
Не, ... със сярна киселина  ooooh!

# 1 084
  • София
О, Боже! Цветелин е с толгова гнусно поведение. Не мога да повярвам, че има хора, които толерират това поведение. Каква словесна помия, как нападна Никита за визията за мен е елементарно и ......

# 1 085
  • София
хихих имаме си наш Цветелинчо Simple Smile
Laughing хаха абсолютно. Дали ще ме нарече тапицирана мутра или глиган в анцуг  Joy

# 1 086
  • Варна
Анонимен и holemden . Какъв им е случаят не тези двамцата?

Всеки може да пише като Анонимен, това е опция на форума. Винаги е имало тролове в темите, нищо ново.

# 1 087
Ани: "Наплю те? Ама с плюнка???"
Не, ... със сярна киселина  ooooh!
Потресен съм от дебилната и реплика "Ама не видях плюнката". Сякаш оприличаването на Никита със свиня и другите долнопробни обиди не бяха достатъчно за да реагира, че трябваше и лично плюнката да види...

П.П. Илияне, извинявай брат, като мъжкар на алфа мъжкар ти казвам, че нямам лоши помисли!

# 1 088
Е толкова гнусно поведение не съм виждала в мъж! Егати мръшляка!  Sick

# 1 089
  • София
О, Боже! Цветелин е с толгова гнусно поведение. Не мога да повярвам, че има хора, които толерират това поведение. Каква словесна помия, как нападна Никита за визията за мен е елементарно и ......
Май нарочно ни оставиха да гледаме близо два часа на живо вчера.Да си изгонят Цецо с чиста съвест, че хората са чули и видели какъв е.

# 1 090
А това, което казаха за Пламен, "къв ми е тоа ма", все едно, умрял да беше, щяха да се радват направо, щото им е никакъв... Боклуци.
Е, такива боклуци като тоя, пословичния мъж, бият на майките с колички шамари, щото са направили забележка (новина от днес).
Аз не съм видяла Никита в словесна агресия срещу някого.

# 1 091
'тапицирана мутро'  е силно  Mr. Green
Жалко, че някои неща ги показват чак сега. Много манипулират

# 1 092
  • through the wormhole

...безпомощно.

# 1 093
Е толкова гнусно поведение не съм виждала в мъж! Егати мръшляка!  Sick
Peace И аз.После защо нямал жена...ами няма и да има  Confused

# 1 094
  • IT
Цветелин сигурно се оглежда в шперплат, а не в огледало. Той, който е толкова грозен и с дефектен говор как не му е неудобно да обижда на външност.

Общи условия

Активация на акаунт