Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 730
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 125
  • IT
Кой каза Ани, че познава Илиян-май Ирена беше, защото каза тя е от Плевен.
Богданов  се оплаши човека, верно код "Кафяво".

# 1 126
абе за другия Пламен нищо не казват..потрошиха човека

дано ги осъди за голяма сума да им го върне и за тъпия сезон  Mr. Green

# 1 127
Ейй,мъжкар си е Богданов. Мъжката отиде и каза на ББ ,че веднага иска да говори с него  Whistling

# 1 128
Аз Богданов донякъде го разбирам сякаш осъзна, че няма шанс  да е победител, а от ББ го използват  само за сеир и рейтинг.
Смешен е, страхлив и какво ли още не, но буквално се изгавриха с него, влюбените можеха и в изповедалнята да ги срещнат.

# 1 129
Хм, много манипулативно представяне, много.
Нещо липсва от цялостната картина.
Вътре всички се държат като "за пред камерите".
Реално и тук повечето мнения за Никита /като визия и като поведение/
са същите като на Цурчо, лисва само елементът на агресия и простотия.
Смятам че девойката умишлено го е предизвиквала, използвайки неумението му да се контролира. /това не е оправдание за това , че той е недоразвит на всички нива, разбира се /

# 1 130
Аз Богданов донякъде го разбирам сякаш осъзна, че няма шанс  да е победител, а от ББ го използват  само за сеир и рейтинг.
Смешен е, страхлив и какво ли още не, но буквално се изгавриха с него, влюбените можеха и в изповедалнята да ги срещнат.

Ей, сети се някой най-накрая...   Wink
Мнеее, пуснаха го в къщата, защото е страшно влиятелна мутра и е поискал да изяде сърцето на Богданов в ефир.   Mr. Green  

# 1 131
  • Sofia
Трябваше Мишока да остане една вечер Crossing Arms

# 1 132
Силвия и Катя не си ли говореха днеска, че едната хвърлила табуретка по другата  tooth
И с тоя мишок нищо не стана  Crossing Arms очаквах повече екшън и закани  #2gunfire

# 1 133
Трябваше Мишока да остане една вечер Crossing Arms

Ми да - Цецо остави празно място до Богданов...  "да те къртя" може да означава всичко  Mr. Green

# 1 134
  • Телиш/Плевен
Е, ясно е, че умишлено срещата беше пред всички. За да се види, че някой само се прави на мъжкар.
И в тази връзка - коментар за ситуацията от страницата на предаването:

Mr. Green

# 1 135
Реших да полюбипитствам малко и мернах едно око на профила на Илиян във фб.  Rolling Eyes
Човека е фен на Луиз Хей и извънземни, карма, тибетски нещица, кучета и котки.
Мисля, че е много готин човек.  People Angel

# 1 136
А Николина...интригантката долна!  Sick

# 1 137
интересно дали ще изхвърлят вандалите утре?
някой днес пита как така Вип Брадъра ще почне на 13 ти
има вероятност от настоящите участници да не са останали повече в къщата - кой изгонен, кой прескочил оградата от страх  Mr. Green

# 1 138
Обаче забелязвате ли как в подобни ситуации като тази с Боги, лесно се вижда колко фалшиво е подобно приятелство, основано на фалш, лицемерие и агресия?

Как доскоро близките му "приятели" се правиха, че не са там.
Киро изведнъж забеляза някакъв обект в небето и съсредоточено го изследваше, а русата интригантка с интерес обследваше ноктите си навела глава, докато Боги отчаяно вземаше разстоянието от двора до изповедалнята с устрем на ямайски лекоатлет. Даже (признавам си), малко ме хвана жал за него. Как пък нито един от "приятелите" му, не му каза нещо успокоително като го виждаше, че сърчицето му тупти като на ранена гугутка. Някаква подкрепа да окаже...
А Цецо го нямаше нежно да го прегърне и помилва, а малкия гълъб да се свие успокоен в скута му... hug

Ех, жесток свят... Cry

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт