Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 716
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 110
Що така неспокойно това момче Богданчо.

# 1 111
Брей ... Психолог, разговор с близък за да разбере дали е наред ... А Мишока му каза точно едно изречение и дори не опита да го удари hahaha
Иначе съм впечатлена, че Мишката реагира така спокойно. Чак не мога да повярвам ... Whistling

# 1 112
Жълтите гащи станаха кафяви!  Rolling Eyes

# 1 113
Побойничкииии... кои ли са? Simple Smile

# 1 114
  • Бургас
кои според вас са побойничките?

аз залагам на катя и ади  Mr. Green

# 1 115
'тапицирана мутро'  е силно  Mr. Green
Жалко, че някои неща ги показват чак сега. Много манипулират
Вчера го даваха, на живо.

Доста неща не са.
Кой ще се бие утре?

# 1 116
Днес на живото видяхте ли да липсва някоя?

# 1 117
Аз съм за Ирена и Силвия  Mr. Green

# 1 118
Аз съм за Ирена и Силвия  Mr. Green
Аз съм за Боги и Ирена!

# 1 119
  • through the wormhole
Някой забеляза ли дали нещо се подава от гащите на Боги в началото на епизода, докато лежеше по корем леко разкрачен? newsm78  Чаках някой да коментира, щото си помислих, че ми се е привидяло. Laughing

# 1 120
Някой забеляза ли дали нещо се подава от гащите на Боги в началото на епизода, докато лежеше по корем леко разкрачен? newsm78  Чаках някой да коментира, щото си помислих, че ми се е привидяло. Laughing

имаше нещо   Mr. Green

по другата тема...
едната табуретка май е метнала Силвия....

# 1 121
За едно му правя евала на Цуро. Призна гозбата на врагът smile3501

# 1 122
За едно му правя евала на Цуро. Призна гозбата на врагът smile3501

не знам  ама така хапваха и на мене ми се дояде  Mr. Green

# 1 123
Абе тази Алекс много блудкава и дразнеща. Направо оаква пейзажа. Тези сценаристи толкова ли са смотани. МИ ХУБАВО СЪЖАЛИЛ Я НИКИ, ЩОТО АЛКОХОЛИЗИРАНИЯТ ЛАСКИН НЯМАЛ ПОСТОЯННА РАБОТА И ТЯ ИЗДЪРЖАЛА СЕМЕЙСТВОТО, АМА НИЕ ЗРИТЕЛИТЕ КАКВО СМЕ КРИВИ ДА ТЪРПИМ БЕЗДАРНОТО И ПРИСЪСТВНИЕ.....опс извинете случайно съм натиснала капса, ама ме мързи да пренабирам......

# 1 124
Код "Кафяво"-извънредна ситуация! Mr. Green

Joy

Леле мале, нашто моме Боги щеше да се наака. А може и да го е направил.
Малко ми стана жал, но пък така ще се научи да не се прави много на нещо което не е, за да не се налага в един момент да се наложи да доказва.
Иначе ББ постъпи подло спрямо Пламен. Според мен това е психически тормоз и то жесток. Можеше да отвори изповедалнята.
И сега иска психолог. Мислех, че ще иска да излиза  Laughing И е редно да му разрешат разговор с близък, щом на Анита позволиха два + среща.
Иначе не ми изглеждаше Мишлето толкова агресивен колкото си мислех, ама пак си заплаши де.
И ми е чудно защо така Никита му се метна и не щеше да го пуска. Сякаш се познават  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт