Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 716
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 095
Точно Цецо е прасето Twisted Evil По голямо и по- гнусно прасе от него няма #Cussing out

# 1 096
Как пък никой не реагира на думите на тоя противния Цецо  ooooh!

# 1 097
  • София
'тапицирана мутро'  е силно  Mr. Green
Жалко, че някои неща ги показват чак сега. Много манипулират
Вчера го даваха, на живо.

# 1 098
Off topic
Хора, това не е първият сезон на Брадъра било то вип, мип, биг...
С много голяма част от вас се знаем и сме се засичали, както се казва дългогодишни съфорумки....
Но, ако нещо съм изпуснала или е било коментирано, само аз ли забелязвам две не много адекватни персони в темата, а май и във форума визирам : Анонимен и holemden . Какъв им е случаят не тези двамцата?

Какви са, се разбира по датата на регистрацията - има ги във всеки сезон, а после съвсем закономерно изчезват.  Peace  

# 1 099
Както нищо не се случваше, изведнъж се натрупаха няколко неща и времето не достига.
Пак няма да видим нищо от Том и Джери  Crossing Arms

# 1 100
  • Телиш/Плевен
От Фейсбук страницата:

# 1 101
Ама стига сте наричали Цуцко мъж......ми пък обиждате го  Mr. Green Егати по-мръсен и долен интригант не съм виждала......

# 1 102
Ани: "Наплю те? Ама с плюнка???"
Не, ... със сярна киселина  ooooh!

Нима смяташ, че от устата на Цецо може да излезе плюнка  Mr. Green Баш си е киселина.
Изумена съм от поведението му. По-скоро ужасена.
Не е нормална такава реакция само защото е загубил. Това супер нестабилен психически човек.

# 1 103
  • София
не разбрах защо изобщо на откровените простаци им казаха алфа мъжкари. тоя цецо, малкия и той...

Моля, четящите сценаристи! Стига се тези глупави реплики на Александра Сърчаджиева!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 21:00 от Andariel

# 1 104
Ани: "Наплю те? Ама с плюнка???"
Не, ... със сярна киселина  ooooh!

Нима смяташ, че от устата на Цецо може да излезе плюнка  Mr. Green Баш си е киселина.
Изумена съм от поведението му. По-скоро ужасена.
Не е нормална такава реакция само защото е загубил. Това супер нестабилен психически човек.

Казвах аз, че психиатър трябва, а не психолог...

Слушайте сега как са вкарали думичките на Ани - "хегемонията на алфа мъжкарите" ...   Wink

# 1 105
Богданов как изтича към изповедалнята  Joy hahaha

# 1 106
  • София
Лелее, как му трепери гласецът на мъжкаря!

# 1 107
Богданов се на@ка! Mr. Green

# 1 108
  • through the wormhole
Код "Кафяво"-извънредна ситуация! Mr. Green

# 1 109
Анита преиграва малко, Илиян си каза репликата и сега ще си ходи.  Wink Човекът влезе да си види гаджето - е затова се е съгласил.
На Богданов ББ му отпуска пакет с памперси за лично ползване  Mr. Green   ежеседмично

Общи условия

Активация на акаунт