Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 638
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Mediterraneo
Ще гонят, ами, няма време! ВБ започва след десетина дни, я колко хора са в къщата още! Пфу, умряла работа, съвсем за канарчета ни имат!

# 1 396
Нали в един сезон наскоро уж трябваше да гонят някого, ама пуснаха гласуване и в крайна сметка остана, ама кой беше... не помня, само помня, че беше нещо грубиянско пак и според правилата трябваше да гонят, без гласувания. Някой да се сеща от тези мои постни описания?!

# 1 397
Нали в един сезон наскоро уж трябваше да гонят някого, ама пуснаха гласуване и в крайна сметка остана, ама кой беше... не помня, само помня, че беше нещо грубиянско пак и според правилата трябваше да гонят, без гласувания. Някой да се сеща от тези мои постни описания?!

Сигурно за Тачо говориш...но той май излезе с вот от публиката.

# 1 398

Мисля, че беше в един от последните ВИП-ове и гласуваха за Пламен, дали да остане, след като е поставено лице.

# 1 399
Някой знае ли кой ще влиза във Випа? Grinning

# 1 400
До колкото помня за Тачо имаше гласуване в нета. Малко повече от гласувалите искаха Тачо да остане, но Биг Брадър го изгони въпреки това, а после го върна

# 1 401
  • Телиш/Плевен

Сигурно за Тачо говориш...но той май излезе с вот от публиката.
И аз за Тачо се сетих, но по принцип за него повечето хора гласуваха да остане. Въпреки това беше натирен. Laughing

finiva Peace

# 1 402
А да, май беше точно Тачко, там дето се беше развилнял, уж го изгониха, а после се върна и аз мисля, че за неговия случай си мисля Simple Smile. Първоначалната ми идея беше, че "гоненето" е толкова условно в ББ, че и на промото много не вярвам. Ще ги изгонят, ако такава е идеята, ако имат полза от някого вътре, няма да го изгонят или ще намерят как да го върнат...

# 1 403

Мисля, че беше в един от последните ВИП-ове и гласуваха за Пламен, дали да остане, след като е поставено лице.

За Пламен Биг Брадър попита съквартирантите дали искат да остане и те бяха съгласни.

# 1 404
Довечера предполагам ще си тръгнат Силвия и Ирена дисциплинарно...остават 10 дни до финала, барманът сигурно няма да се появи вече, Богито ако си тръгне само и ето ти финалистите. Аделина печели награта от 1000 лв и край.  Mr. Green

# 1 405
  • гр. Шумен
Ще гонят, ами, няма време! ВБ започва след десетина дни, я колко хора са в къщата още! Пфу, умряла работа, съвсем за канарчета ни имат!
Ами те виповете няма да бъдат в същата къща - ще бъдат в миналогодишната резиденция. Май щели да се засекат, но дали ще се срещнат и биг брадър май не знае.
just_dream, пише се тук там за Сашка Васева, Кристина Димитрова (Орлин-Горановата), Кичка Бодурова, някаква Луна ли е, Месечина ли е не съм я чувала, някаква бръмчалка Моника Валериева. Ей такива едни...

# 1 406
Изобщо не вярвам на промото,и това заглавие"вижте кой ще бъде изгонен довечера....пълна манипулация ми се струва.
Спомнете си какъв беше монтажа като влизаше Мишката-то голям съспенс, голям екшън,та погледи,та другия побягнал....е чак пък толкова драма аз не видех.
Та и тази вечер,че е имало скандал имало е,ама изгонени няма да има.То ако е така,те ептен ще го препупат това шоу. Tired

# 1 407
малко мъШкарска визия  Mr. Green

Скрит текст:

Даже кифленска муцка се опитва да прави сякаш   ooooh!

Ако наистина има ухапан, трябва да се изследва май - с човешката слюнка  се предават  заболявания, а  някои не са съвсем безобидни. Те преди да ги вкарат в къщата дали им правят изследвания и тестове? Законно ли е да  задължат участник преди влизането да си направи тест за СПИН да речем?

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 15:58 от Banshee

# 1 408
  • Mediterraneo
Ами те виповете няма да бъдат в същата къща - ще бъдат в миналогодишната резиденция. Май щели да се засекат, но дали ще се срещнат и биг брадър май не знае.

Е, едва ли ще текат двете риалитита едновременно!

# 1 409
Banshee
Скрит текст:
Кулинарията не ми е страст. Още по-малко българските гозби  Wink Не виждам за кое ще е добре да ги знам.

И аз не вярвам двата биг брадъра да вървят ръка за ръка. Все пак и Х-фактора започва. Няма как да ги сместят всички предавания.

Общи условия

Активация на акаунт