Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 474
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 755

Явно ти не разбра. Въпросът беше риторичен. Нивото на Ирена е доста под морското равнище и не заради етническия й произход. Простотията, злобата, лицемерието и липсата на самочувствие, компенсирана с изтъкването на псевдопостижения не могат да се заличат с диплом за ПНУП. Колкото и да им се иска на някои хора.

Абсолютната циганка в случая е Силвия.
Има много българи, които са под нивото на Ирена. Това, че се е променил говора и не значи нищо. Не знаех, че диалекта е признак на простотия. Ще го кажа на братовчедка ми, която има 3 висши, изкарва по 5 000 на месец и говори на миеко. За което всъщност я обичам много.
А за простотията - в къщата е при всички. Но не най-много при Ирена. Всеки човек си има кусури.
Злоба и лицемерие не съм видяла. Доколкото помня мисля, че когато обиди майка и, то стана защото Силвия почна първа. Поне така помня.
И да не забравяме, че почти всичко тук е монтаж. Едва ли ни показват всичко.
Колкото до комплексите и липсата на самочувствие, тия неща ги има едва ли не всеки човек и не е фактор за простотия.
В Ирена не одобрявам, че лесно се пали, реакцията и при изгонването и повтарянето, че е циганка.
Това как повтаря, че е циганка е разбираемо предвид ситуацията в БГ и по специално в ББ.

# 1 756
Ако си спомняш добре онзи Бат Сали,дали е на същата възраст като този Laughing?

# 1 757
Тоя бат Сали депутатът е друг, не е тоя от ББ.

# 1 758
Някой знае ли нещо за Пламен? Нищо не казват от ББ. Три дни вече минаха.

ББ си трае гузно

# 1 759
  • Beyond the Frontiers

И да не забравяме, че почти всичко тук е монтаж. Едва ли ни показват всичко.

В 24 часа има интервю с Братухчев, където и той споменава доста неизлъчени и преиначени неща.

# 1 760
# 1 761
Има много българи, които са под нивото на Ирена. Това, че се е променил говора и не значи нищо.
И много, които са над нейното. За говора й нищо не съм казала. Повече ме впечатли промяната в интонацията от нормален говор към тънък, писклив фалцет.

С останалото съм почти напълно съгласна, без това че злоба и лицемерие няма. Има и то в доста големи количества и не беше само при Ирена.

# 1 762

Единственото гарантирано е 100% забавление за зрители и участници, което ще достигне връхната си точка на 13 септември, неделя, от 20.00 ч. по Нова.

толкова им е весело на участниците вътре, че не знам  Mr. Green

# 1 763
Не харесвам много Ирена, но е класи над българките Николина, Катя, Силвия...

Мисля ,че не беше справедливо да я гонят.

И тоя Цецо- докога ще го влачат в предаванията- да дават повече останалите- как ще се прецени кой да спечели- не остана време. Аз СМС-и не пращам, но наистина няма време. Исках Пламен бармана да спечели,но той явно доста е пострадал и може би ще му платят неустойка някаква Thinking така ,че освен Никита не виждам друг за победител.

# 1 764
  • София
Скрит текст:
Извинявам се,за тъпия въпрос,но нещо не разбрах това за бензиностанцията, където Сиса разправяше Embarassed

Това и аз не го схванах. По бензиностанциите не плащала, а само се подписвала. И то - 18 годишна.
Голяма хвалба! Rolling Eyes

Нима очаквате да разберете нечленоразделна реч на откачена пияница  Joy

Речта не, идеята опитах да разбера Grinning

Била е явно по-оборотна на 18, сега вече очевидно не е - осъзнава го, паникьосва се, защото не става за нищо друго и затова е озверяла така, търси за кой боклук да се пришие, но май няма много кандидати - даже и Цецо, оказа се не е толкова луд ... и си "лекува" мъката като се налива и търси на кой да си го изкара. Нещастница.  Confused

Скрит текст:
Скрит текст:
ма Никита не направи нищо да ги спре
Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy
еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning
Киро е мъж (поне на такъв прилича) ,аз питах Аделина и Никита как да се намесят  Laughing
да се опитат да спрат Ирена според мене като почна да пали
Никита е доста кобилеста, щеше да успее
Кажи къде да ти пратя речника?  Wink

Само с речник няма да стане...  Joy Joy Joy

Става, става ... ако е по-тежък  Laughing [/quote][/spoiler]

Искам да участвам...  Joy

# 1 765
Скрит текст:
Извинявам се,за тъпия въпрос,но нещо не разбрах това за бензиностанцията, където Сиса разправяше Embarassed

Това и аз не го схванах. По бензиностанциите не плащала, а само се подписвала. И то - 18 годишна.
Голяма хвалба! Rolling Eyes

Нима очаквате да разберете нечленоразделна реч на откачена пияница  Joy

Речта не, идеята опитах да разбера Grinning

Била е явно по-оборотна на 18, сега вече очевидно не е - осъзнава го, паникьосва се, защото не става за нищо друго и затова е озверяла така, търси за кой боклук да се пришие, но май няма много кандидати - даже и Цецо, оказа се не е толкова луд ... и си "лекува" мъката като се налива и търси на кой да си го изкара. Нещастница.  Confused

Скрит текст:
Скрит текст:
ма Никита не направи нищо да ги спре
Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy
еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning
Киро е мъж (поне на такъв прилича) ,аз питах Аделина и Никита как да се намесят  Laughing
да се опитат да спрат Ирена според мене като почна да пали
Никита е доста кобилеста, щеше да успее
Кажи къде да ти пратя речника?  Wink

Само с речник няма да стане...  Joy Joy Joy

Става, става ... ако е по-тежък  Laughing
[/spoiler]

Искам да участвам...  Joy

[/quote]

надявам се децата ви да не страдат от агресията, която сте склонни да изразявате   bouquet

# 1 766
Има много българи, които са под нивото на Ирена. Това, че се е променил говора и не значи нищо.
И много, които са над нейното. За говора й нищо не съм казала. Повече ме впечатли промяната в интонацията от нормален говор към тънък, писклив фалцет.

С останалото съм почти напълно съгласна, без това че злоба и лицемерие няма. Има и то в доста големи количества и не беше само при Ирена.

Да разбирам ли, че фалцета те притесни повече, отколкото заплахите за палеж на родители и деца? Thinking
Това тъпо парче Силвия наля толкова вода в мелницата на всички, които от години дъвчат този "етнически" проблем, че само затова ми се иска да и откъсна главата, ако я зърна някъде Close Няма такава простотия. Ирена не я мислете - от продукцията са си вързали гащите с договорите, но тя би могла да съди персонално Силвия и Цветелин за дискриминация - и ще ги осъди. БХК работи за тях предимно.  Та Цецко може и без дюнерите да остане на стари години.

# 1 767
  • София
Това че Ирена, въпреки произхода си е стигнала дори това ниво, е все едно Силвия да е завършила Харвард.... а тя не Е !  Whistling
До кое ниво? Да се поддава на евтини провокации и да отвръща на удара с два?  Mr. Green

Ако не разбра, явно и твоето не е високо...  Whistling
Явно ти не разбра. Въпросът беше риторичен. Нивото на Ирена е доста под морското равнище и не заради етническия й произход. Простотията, злобата, лицемерието и липсата на самочувствие, компенсирана с изтъкването на псевдопостижения не могат да се заличат с диплом за ПНУП. Колкото и да им се иска на някои хора.

Дай ми пример за високото ниво на опонентите и.... моля...  Crazy

# 1 768
"Та Цецко може и без дюнерите да остане на стари години. "

Party Hug

# 1 769
Ако си спомняш добре онзи Бат Сали,дали е на същата възраст като този Laughing?

Извинявам се за подвеждането, верно е друг Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт