Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 121
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
На тази маса съм събирала 24 човека.
Богиня, ти нямаш спирка! Люляците наистина са приказни.
Това за масата ще го запомня, за когато пак се заговори за среща във Варна. Wink

Скрит текст:
Всеки ден чета темата,преди и пишех. Но ВИЕ променихте мирогледа ми.
Не се чувствам достойна да ви коментирам, но сте различни, уникални, прекрасни. Не крийте красотите, които показвате.
Благодарение на ВАС–и Ема   bouquet–сега ремонтирам 60 годишна къща и се научих да гледам на старите вещи от баба и дядо като на съкровища с история.
Благодаря Ви.  Не се променяйте. Според мен темата се чете от интелигентни хора, които не биха злоупотребили  bouquet
Много подобни съобщения получих и на лични....
Мили момичета  bouquet, пишете! Темата се прави от пишещите, не от четящите.
+1 Hug

# 541
  • София
А клещите за лобстъра не видях?

И нескромно - откъде да си купя специалната вилица, аз съм болна на тема риба и морски деликатеси, а лобстъра ми е най-любим.

# 542
Момичета, днес ще имам малко време, което ще се застъпи с работното време на магазините. Можете ли да ми препоръчате някакви магазини за обзавеждане за бани, в които има хубави плочки, нещо по-различно от масата неща навсякъде. Засега да кажа, че съм била в Сико, Баня Стил, Топ Груп, Джесика, Акванова

Днес мисля да отида до Керанова, да видя ей тези: http://www.keranova.org/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0% … 0%B8%D1%8F-__2606

Ако знаете някакви магазини, на които плочките и обзавеждането за баня са качествени и по-различни от масовото предлагане, ще съм благодарна да споделите  Hug

# 543
  • Варна
Barb, това с голяяяямата маса е на вилата. Която свеки е декорирала Rolling Eyes, а това е изпитание за всеки добър вкус  Rolling Eyes  Rolling Eyes Използва се от няма накъде, поради вместимостта.
Затова, предлагам да се съберем в тесен форумски кръг у дома. 12 персони се настаняват комфортно без проблем. Пък и някои ще се бият за лежанката. Ще си имаме и програма  Wink Богиньов е отличителен в отварянето на вината и незабележимостта в дамска компания. Изобщо няма да ни пречи.

Шарки, прибори за омари има в Технополис Хоум. В сериите на Valeroy&Bosh.

# 544
  • софия
Богиня се отприщи  Laughing
И как да покаже човек после?!
Боги, професионално ли се занимаваш с това? Може да си казвала, не помня.

# 545
  • Варна
Шшш, мне, чисто луда съм си за домашна употреба  Sunglasses Обаче това е страхотен комплимент.  Heart Eyes
Сега, като се замисля, май няма да е лошо да капитализирам уменията си. Жалко, че няма кой да се възползва от това.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 13:02 от Приятно ми е - Богиня!

# 546
Богиня е избухнала за радост на всички нас. Мислила съм си, че никога не бих се хранила на така аранжирана маса. Времето на разкоша е отминало, хората правещи това отдавна са умрели  Laughing Божествено е! Ако се запозная с теб, бих си сложила общата ни снимка в рамка

Наистина темата върви бързо и аз исках някакви неща да кажа, но вече не помня какво. Само това, че мъжете са с едни 5-10 години назад и нямаше как да го пропусна защото съм се убедила.
Ето нещо коренно противоположно. Няма цвят, но при толкова жива и цветна природа, която "влиза"в стаите, не се и налага според мен:
http://cabbageroseblog.com/architecture/breath-of-fresh-air

и още едно за лека нощ: http://cabbageroseblog.com/architecture/the-alchemist
Това ми е точно в целта. Подовата настилка как мислите е постигната? Дали ефект, (който мога и аз да постигна и сама?! и би ли било това подходящо при наличието на подово?) Как мога бюджетно да направя това? Евтините плочки не изглеждат много добре, но ще са решение ако не открия друго. Показвам ви проект за банята. Нещо не ми харесва и не разбирам кое. Вратата ще е с цвета на дограмата и ако има шкаф под мивката ще е също дърво. Евентуално етажерка от другата страна на прозореца от онези които изглеждат като подпряна стълба. Ето тук горе-долу се вижда как плочките на пода не изглеждат хич като бетон
http://prikachi.com/images.php?images/260/8345260c.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/261/8345261D.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/259/8345259m.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/418/8345418m.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/419/8345419m.jpg

# 547
карамелена, аз бих вдигнала гипсокартона на вграденото казанче до горе. Защото тези ъгли и чупки, които се получават в момента ми се струват излишни. Също така банята бих добавила нещо от студените цветове в банята или нещо тъмно. А за пода, не знам, как може да стане. Това което м хрумва е да се направи с бетон, да се изшлайфа и да се положи някаква смола отгоре за запечатване.

П.С. Можеш ли да кажеш (може и на лично, ако не е по темата), кои магазини за бани обиколихте и препоръчваш, вашите мебели и плочки от къде ще са и т.н.

# 548
Това ми е точно в целта. Подовата настилка как мислите е постигната? Дали ефект, (който мога и аз да постигна и сама?! и би ли било това подходящо при наличието на подово?)
Да, много е подходящо за подово, но не можеш да си сложиш такава настилка сама. Виж в нета за "саморазливен епоксиден под".

Тази баня... Тези тухли истински ли ще са или тапет? Ако е тапет, извинявай, но изглежда доста глупаво. Blush
До тоалетната чиния стената прави някаква чупка (колона), защо не вдигнете гипсокартонената кутия на вграденото казанче догоре, така че колоната и кутията визуално да се слеят в един общ обем и с обща облицовка, вместо да правите ръбче до ръбчето, че и подчертано с две различни облицовки?

П.П. Shinebox, писали сме едновременно за едно и също нещо! Laughing

# 549
  • Варна
Банята е малка. Аз бих използвала само един вид цвят или покритие - така визуално ще я разширя. Шкафчето под мивката бих го направила до долу - доста повече неща могат да влязат по този начин в него. Под прозореца също бих помислила за нещо помощно - рафтове, етажерка, пейка. Нещо, на което да си метна халата, примерно.

# 550
  • вятърничава
Сега ми се изясни това:
"Всичките хора като хора, само аз - богиня! "
Люлякът чак ми замириса.Мен ако ме поканиш,ако може по-близо до масите да ме настаниш и до стилажа за вино.
Богиньо,   bouquet

Карамелена, да те поправя:
 " Ако се запозная с теб, бих си сложила общата ни снимка в ЗЛАТНА рамка..."

# 551
Gargamela, аз май нито много време отделих, нито много четене имаше Laughing Очаквах да се самоотглеждат, пък то не стана. Първо се оказа, че съм купила саксии без дупки отдолу / за мен разлика м-у саксия и кашпа няма, или поне до скоро/. После затърчах до Флората и от там накупих тор, семена, сандъци. Баба ми като опитна уж сади, аз се въртях покрай нея - то домати, краставици, моркови, подправки... Joy Нищо не излезе, но поне пробвах. Догодина може да мина на цветя или да купя нещо, което не е на семена - имам люти чушки и босилек купени готови и се крепят.

shinebox , ние освен от Топ груп взимахме плочки и от Форма Д - магазинът е на Стамболийски  -имат дизайнер, който доста изпипва нещата, но е и доста бавен. Другия магазин, който аз харесвам е на бул . България в сграда на Джъмбо на ъгъла, но не помня как се казва - някаква Баня беше ама арт ли, стил ли ... newsm78

карамелена, този прозорец не е ли ниско? Не мога се ориентирам срещу врата ли се пада или срещу душа.  Laughing Аз бих сложила WC-то до мивката.  Peace

# 552
Seletti - доста щур и ексцентричен италиански бранд, симпатизирам им много Simple Smile,
правят реверанс към Джорджо Моранди с "Le Morandine".

Скрит текст:

# 553
  • Варна
Карамелена и на мен не ми харесват плочките. Има добри имитации на бетон, ако това е целта.

Една пейка с рафт под прозореца може да свърши добра работа.

Аз докато постна и Богиня ме изпреварила  Joy

# 554
  • Варна
Цитат
Аз бих сложила WC-то до мивката.  Peace
Всъщност, да. Чудесно предложение, за което не се сетих. Бях чела, че е изключително важно за правилното възприемане, т.е. позитивно, на даден интериор е, първото нещо, което видиш в една стая да е красиво. Което автоматично изключва тоалетната чиния от схемата. Това бе дадено като огромна грешка.

bb6  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт