Бродирана красота Тема 131

• 85 827
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте благодаря,че Ви има и сте отзивчиви и към глупавите понякога въпроси на начинаещите.
а сега да се похваля с нов стан благодарение на celuFka и нейната подкрепа и най вече на Оля за доставката/достраша ме да рискувам с ходене до митницата

А благодарение на инат

А благодарение на мен и нещо което ми си случва в 2015 и надявам се да остане само там- много започнати и недовършени неща.
Желая на всички весело посрещане на 2016 много мечти и ако няма кой да ви подари нещо свързано с хобито не е лошо и сами да си правите подаръци santa2 santa2

# 706
Здравейте, момичета със златни ръце!
Не съм писала отдавна, но пък пошивах това-онова. Предновогодишно да се отчета...
Първата бродерия на 4-годишната ми племенница- "Есенно дърво"

Първият ми книгоразделител 

Подарък   

Картички по различни случаи                                      

Първият ми Дименшън- Димът си е Дим:     

Първото ми РТО- много лесно и приятни, въпреки 1365-те цвята:     

Първият ЛУКА-С- прекрасна схема!     

След като уших няколко за подарък, тези са за мен:        

Тук ми остава да нанеса последния щрих! /километричен контур/:     

Коледните картички:                                                  

Сегашният ми проект:     
Трабва да стане това:     
Любимите ми лалета! Първият гоблен на фирма "АЛИСА"- много приятно и леко върви!

Това е засега от мен!

ПОжелавам весел празник и пълна със свободно време и достатъчно гоблени година!!!

# 707
  • Свиленград
Nosferata остави ме без думи, прекрасни гоблени! Лалетата и аз съм си ги набелязала, но кога -  не знам. Дано 2016г. имам повече време за бродиране.

# 708
Много красиви неща наистина Wink)
 А как се казват тези лалета?

# 709
"Тюльпаны"- фирмата е "Алиса".
Досега не бях шила цветя, някакси ми се плъзгаха по допирателната. Една добра и щедра душа се погрижи да запълни тая липса в опитността ми. Всъщност "ме засипа" е точният израз.  Mr. Green

# 710
Благодаря ти! Аз също не си падам особено по цветя, но тези лалета са ми мн нежни и ще ги направя някой ден Simple Smile

# 711
cool_witch аз съм като теб, но когато в гоблена изрично е указана посоката на кръстчетата и полу- кръстчетата има защо. Опитай се да спазиш указанията. Резултата на края ще си заслужава.

Започнах го Simple Smile С полукръстчетата всичко е ОК - те са в "мойта" посока. Върви леко и много приятно.
Обаче с кръстчетата е мъка ...  ooooh! Направих едно коминче - повече разшивах, отколкото ших. Ще й дам още един шанс (на посоката) Laughing

# 712
  • БЪЛГАРИЯ
             Ох, Носферата, душко, ти и твоите картички..., хвала за търпението и дисциплината (и нервите Wink )! И за гоблените поздравления, разбира се! А колкото до "снабдителката" на лалета..., май се досещам коя е!!! Wink Grinning

Другарко ВещЕРице, тъй да ми понамирисваш на една ЕнтИлЕгентна другарка, моля те, не ме разочаровай! Не се ограничавай само с "още един шанс", защото ще видиш колко голяма ще е "наградата" ти (и радостта, и гордостта!) на финала! Но пък аз твърдо вярвам в теб и успеха ти, така че просто ще чакам готовия продукт! Simple Smile (Марш бързо да бачкаш! Grinning)

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 17:37 от ФинЕти

# 713
Мама Яси, през тел съм и не виждам снимки.  Пуснала ли си снимки или на тел не се виждат. Дано се сетя да погледна от компа, че ми стана любопитно. Аз не съм правила торбички, но си мисля че първо се бродира и после се оформя. Ако е зашита как ще бродираш....
Носферата направо изби рибата. Пошивала малко... това малко ли е!?  Намерете ми един стол да го бутнем в ъгъла и да се завра отдолу от срам...

# 714
  • там където има винаги вятър
Мама Яси, през тел съм и не виждам снимки.  Пуснала ли си снимки или на тел не се виждат. Дано се сетя да погледна от компа, че ми стана любопитно. Аз не съм правила торбички, но си мисля че първо се бродира и после се оформя. Ако е зашита как ще бродираш....
Носферата направо изби рибата. Пошивала малко... това малко ли е!?  Намерете ми един стол да го бутнем в ъгъла и да се завра отдолу от срам...

Роси, има снимки. Панамата е зашита  от долу и какъв етикет си има само.....Rolling Eyes Най-добре погледни  Wink

# 715
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush преди година-две другарче от темата ми подари такава торбичка.
много бързо стана готово и нямам спомен за някакви затруднения  Blush

етикетчето е за да се знае, че е оригинал  Peace

# 716
  • с.Николово, обл. Русе
Аз съм шила две торбички оригинални и преди да започна да ги бродирам ги разших, защото ми беше страшно неудобно.

# 717
  • Ямбол
Здравейте и от мен Simple Smile
Отчитам се с напредък по HAED проекта.

Изтекоха ми очите от красоти тук и във фейсбук. Браво на всички за труда и усърдието. Догодина още по-красиви и вълнуваши гоблени! Simple Smile
И много здраве на всички.  bouquet

# 718
  • БЪЛГАРИЯ
             Аетера, смачка ме с този фотос!!!  Кога шиеш, кога пиеш...?! Wink  Това на нищо не прилича, нормалните хора не правят така, те просто си избоцкват толкова за около година, година и половина... (брой ме във фенклуба си, независимо, че не пърхам около Хаед!)!

# 719
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Mama iasi, и аз имам една торбичка на Вервако подарък и не съм я шила точно поради тази причина. Изглеждаше ми страшно неудобно това, че е зашита така торбичката, но може би е за наше удобство.
И въпреки, че страшно харесвам торбичката не се навивам да я почна.

Желая на всички спокойно посрещане на Новата година и нека през следващата да сме здрави, спокойни и добри. И време , време за любимите хора и любимото хоби. Наздраве, момичета! Аз почвам!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт