Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, някой шил ли е това на DOME. Много висока топка ли е?
«Four seasons»

Този го гледах преди да срещна Зеленото селце, но после си избрах селцето по-ми хареса.
На Доме съм шила освен селцето и още няколко други по-малки, ами страхотни са им схемите според мен няма от какво да се притесняваш. 
Зеленото селце е 163х27  Wink и ето колко хора се хванахме и го шием Hug

# 196
  • БЪЛГАРИЯ
             Ча'йте и радио Ереван да се обади! Wink Този гоблен е отдавна, но отпечатван в списанието на Доме, не знам дали се продава като комплектовка! Знам, че и сами можете да се справите, но щом съм намерила инфо, няма да си го скатавам я: ТУК- в ПМ: http://www.igolka.in.ua/load/pejzazhi_zdanija/4_sezona/9-1-0-4237 ; ТУК- САМО схема: http://www.ebay.com/itm/Water-color-painting-Four-season-counted … let-/251551141774 ; ТУК- "ПЪЗЕЛ": http://www.alibaba.com/product-detail/VILLAGE-SCENERY-IMPRESSION … D_1908343201.html . И на мен ми харесва, но 70, и кусур, цвята докато осигуря и.... меракът ми ще е секнал... Simple Smile На вас ви го пожелавам от душа!

Динков, и без глава е трепач! Simple Smile

# 197
Ооо да пропуснах на Динков да кажа супер ти става гоблена  bouquet аз все ти се чудя на теб как се справяш с този лен  ooooh!

# 198
  • София
http://www.stitchart.net/vyshivka-four-seasons.html/
Ето го... Heart Eyes
Деси да кажеш ако може цена. Дали всички цветове са на цели мулинета  newsm78 Знам къде да се купи на метър. По-скъпо е, ама все пак ако ти трябва 1 метър няма смисъл да купуваш 8. Затова се чудех как се изчислява. Аз с ПМ не съм много на ти, сега ще разгледам тепърва
Чакай да видя сега Финети какво е пуснала  Hug

# 199
  • София
Благодаря!
Щом Финети пише - 100% е така Simple Smile

Като отвориш схемата, има едно бутонче 123 - там са броят чилета. После и аз ще погледна, че сега са ми окупирали компютъра Simple Smile

# 200
  • БЪЛГАРИЯ
Благодаря!
............100% е така Simple Smile

Joy Аааааа, Деска, моля те, смили се и ми дай поне 1,5% отклонение- и Хасан е хора, и той може да сбърка! Joy

# 201
  • София
Да покажа поредното етапче от феята:

Доме-то ми допадна, обаче ако се шие само, цена няма да има Laughing

# 202
  • София
Благодаря!
............100% е така Simple Smile

Joy Аааааа, Деска, моля те, смили се и ми дай поне 1,5% отклонение- и Хасан е хора, и той може да сбърка! Joy

Ааа, Хасан може, но не и ти Simple Smile

# 203
Вашите огромни проекти ме плашат Simple Smile Аз пак се занимавам с дребосъчета - малко коледно настроение показвам сега, след обяд още малко.

# 204
  • с.Николово, обл. Русе
Лелееее ИнаТ, нямам думи. Страхотни красоти. Аз отивам да се срамувам в ъгъла.

# 205
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

няма да си сама, да знайш  Blush

аз ще си ходя перманентно засрамена
 Blush

# 206

Не, в ъгъла не може - там се събират моите мишки. Засега 3 полуготови и още няколко в проект.  Mr. Green

# 207
Много са хубави, и аз се увивам с чаршафа от срам. Като нинджа.  Sunglasses

# 208
  • София
Айде и аз да се отсрамя. Това е етапче отпреди няколко дни, поушила съм още малко в долната част и сега ми остават около 130 бода надясно (къщичка и половина). Направо му се вижда краят. В действителност е супер ярък, трябва да го снимам с фотоапарата, ама нещо се помотвам Simple Smile

# 209
Е, аз се срамувах два месеца и сега да се отсрамя Simple Smile Айде още малко и после кой знае кога пак ще се разпиша. А мишчиците ги видях, много ми харесаха. Те и моите отлежаваха, докато се наканя да ги сглобя.

Общи условия

Активация на акаунт