Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
eva_v ,eто схемичките, една част са от тези които е посочила mama iasi, Ако съм пропуснала някоя пиши.Шила съм с остатъчни конци ,по натъкмяване. Нямам ключове за цветовете

# 571
  • Варна
elka52, как се казва този гоблен?

# 572
  • Казанлък
Ето Врата влюбленных (Калитка возлюбленной, Sweetheart's Gate), 25х36, аида 14, счетный крест

# 573
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Елка, не си само ти, аз съм на Бистрото и си шия и не не ми идва отвътре коледното.... По скоро то ме държа около месец през октомври и ноември и ... толкоз. Тогава направих доста коледни мъничета, имах планове за още, започнах да правя играчките и ... коледният дух ме напусна. И сега си шия Бистрото и си свиркам... И макар, че имам много неща в шкафа вече си мисля, че оставам без Дим запас и обмислям покупка на този . Просто ей така, да си правят компания с Пазара и Бистрото. Но снощи мернах  друг и страшно ми хареса цвета, колорита, пъстротата...
За сега стискам... до кога... не знам. Удържа ме факта, че не мога да пазарувам от чуждите сайтове онлайн, но ...

# 574
  • Юпитер- Сатурн
Бачийска втория го видях ушит, определено си заслужава. Ама, за сега съм си сложила спирачка. Чакат ме два ботуша, 8 картички и 3 започнати гоблена. Не броя запасите.  Simple Smile

# 575
  • Русе
ba4iiska, и мен ме възпира факта, че не мога да пазарувам от чуждестранни сайтове, въпреки че си направих виртуална карта специално за целта. Но пък по-добрата ми половинка е много доволен, че не съм се престрашила, защото ще настъпи тотално разорение в къщи започна ли веднъж.
Втория гоблен много ме впечатли между другото.

# 576
  • София
На който са му слаби ангелите за поръчка на гоблени, да не чете, но
Скрит текст:
мога да съдействам с онлайн пазаруването  Mr. Green
И на мен не ми е коледно, планирах да почна коледни играчки още октомври и не се случи. Шия си феята и нищо коледно няма да подхващам засега. А колко запаси ме чакат, направо се чудя откъде се взеха...

# 577
  • Русе
Малко Сладко Коте, не ме изкушавай, че дядо Коледа ще подмине детето  Mr. Green
Шегата настрана, ще се възползвам от офертата ти, но по-нататък.

# 578
Малко Сладко Коте, не ме изкушавай, че дядо Коледа ще подмине детето  Mr. Green

Присъединявам се, за сега имам спирачки, но... засега.  Mr. Green

Пък и се надявам Добри да извади някаква сУпеР ХипЕр яка оферта....  Глей сега как й додадох пръстенце и кво ша покаже....

# 579
de4ko95, благодаря за схемите и аз ще се възползвам. Може ли да питам на колко каунта са шити, че имам само 14 в момента. Аз смятам да ги правя за картички.

# 580
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Малко Сладко Коте, не ме изкушавай, че дядо Коледа ще подмине детето  Mr. Green

Присъединявам се, за сега имам спирачки, но... засега.  Mr. Green

Пък и се надявам Добри да извади някаква сУпеР ХипЕр яка оферта....  Глей сега как й додадох пръстенце и кво ша покаже....

пас съм Crossing Arms
Скрит текст:
нямам време и да умра  Confused

но ако нещо само ми се навре в ръцете...  Blush

# 581
  • Варна
Ето Врата влюбленных (Калитка возлюбленной, Sweetheart's Gate), 25х36, аида 14, счетный крест

Благодаря ти,
ако знаете от къде мога да го купя ... досега от Англия амазон и ибей ги купувам ама този не го намирам.

# 582
Благодаря за коледните схемички,дъщерями хареса елфчето за коледен конкурс и го почнах ,но и от другите ще пошия ,.Да ви е весело и усмихнато!

# 583

пас съм Crossing Arms
Скрит текст:
нямам време и да умра  Confused

но ако нещо само ми се навре в ръцете...  Blush

Не бързай, че и ние не бързаме....

# 584
Здравейте, скоро не съм нахалствал наоколо  Laughing Но тъй като ви бях засипал с въпроси, все пак реших, че е редно и да споделя какво направих.
С румънците не се разбрахме и поръчах от Амазон ето този гоблен на Дименшънс

Днес пристигна, така че този коледен подарък е осигурен.  Grinning
Благодаря на всички, които се отзоваха на досадните ми питания  bouquet Пожелавам ви прекрасни празници и позитивното състояние на духа да е ваш ежедневен спътник. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт