Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 182
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 565
Нина* , бива ли така?
Това, че не кисна от ранни зори до късни доби във Форума и в тази тема, и не я наводнявам в хор с всякакви абсурди, не означава, че съм съгласна с въпросните мнения.  Peace
Честно казано, предпочитам да бях. (Имам една колежка, която обича да казва, че малко акъл се живее лесно).
Щеше да ми е спокойно, ясно, уверено.(Че как иначе: Просто идилия- цари пълен контрол, хорицата биват посрещани, регистрирани, настанявани, интегрирани... )
Нямаше днес да бъда на семинар, в който да ме обучават как да работя и с бежанци. Нямаше сутринта като отида на работа да ме посрещат с тази тема ;да не навлизам в подробности.
Diana D, и теб ще те замоля да не ме слагаш под един знаменател с въпросната съфорумка. В темата пишат и изразяват становища, споделят опит и много други живеещи в чужбина потребители, с единствената разлика, че не наводняваме така темата. А, да, и май мнението ни леко се разминава  с идиличното такова. Simple Smile
никога не бих те сложила под общ знаменател с въпросните съфорумки-има много дами, които живеят в чужбина и чието мнение уважавам и ти си между тях.И моето мнение лекоооооо се разминава с идиличното  Hug

# 8 566
Защо не приемете, че не всичко е бяло и черно? Какво е това вменяване на вина? Вие колко мигранта приехте вкъщи, че призовавате петиции да правим?

Версиите са точно 3:
1.Всички мигранти са бели и добри
2.Малка част от мигрантите са бежанци, които се нуждаят от помощ и грижи (около 10-15%). Останалите са млади, необразовани, нахални, нагли мъже, които представляват заплаха.
3.Всички мигранти са опасни

Някой с италиански, може ли да преведе това? http://www.liguriaoggi.it/2015/09/25/migranti-giovane-violentata … cambio-di-accuse/

Изнасилена от мигрант е посъветвана да не подава жалба, за да не дава лоша репутация на мигрантите.

Аз не мога да намеря никакво оправдание на това:
Скрит текст:

Разбира се, че Меркел няма никаква вина, кой би помислил друго Crazy
Скрит текст:

В Полша:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 00:59 от Барелина

# 8 567
...........защото са глуповати, малограмотни и не могат да разсъждават разумно. ........

Двама, петима, дузина, стотина - разбираемо да са такива, ама стотици хиляди - чак толкова много тъп народ накуп, не ми се вярва  newsm78
Че то ако глупостта имаше криле, тези щяха да летят като гълъби през Европа Mr. Green

# 8 568
Меркел е психо....Германия не принадлежи вече на германците."...исляма е част от нашата култура"
https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 01:19 от Zhani

# 8 569
  • София
Меркел е психо...."Германия не принадлежи на германците....исляма е част от нашата култура"
https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70
Тя наистина е тотално изперкала! Вече е една луда бабичка, очевидно добре подплатена финансово с идеята да всее тотален хаос!

# 8 570

Тя наистина е тотално изперкала! Вече е една луда бабичка, очевидно добре подплатена финансово с идеята да всее тотален хаос!
. Подготвя почвата за следващия, който ще е с....мустачки.
И според мен досега го прави доста успешно.

# 8 571
  • София

Ами натам вървят нещата!

# 8 572
Тaя бaбa нямa ли някaкви съветници дa и кaжaт нaкaде отивaт нещaтa. Ясно-политически се сaмоуби,невярвaм че гермaнците бихa я подкрепили отново. Но зaщо искa дa зaвлече цялa европa нa дъното,кaкво и стaнa? СAЩ я aтaкувaт директно по нaи силнaтa стрaнa aвтомобилостроенето. Милион мюсли нaпирaт към берлин. A тя все едно и поднaсят цветя и рози. И тея немци и те били много слaбa рaкия,ние можеше дa не издържим толковa поне дa протестирaт. Нa нaс ни се прaвят нa велики обaче дa не се нaложи дa се преселвaт зa дa имa място зa новите гермaнци.

# 8 573
Тaя бaбa нямa ли някaкви съветници дa и кaжaт нaкaде отивaт нещaтa. Ясно-политически се сaмоуби,невярвaм че гермaнците бихa я подкрепили отново. Но зaщо искa дa зaвлече цялa европa нa дъното,кaкво и стaнa? СAЩ я aтaкувaт директно по нaи силнaтa стрaнa aвтомобилостроенето. Милион мюсли нaпирaт към берлин. A тя все едно и поднaсят цветя и рози. И тея немци и те били много слaбa рaкия,ние можеше дa не издържим толковa поне дa протестирaт. Нa нaс ни се прaвят нa велики обaче дa не се нaложи дa се преселвaт зa дa имa място зa новите гермaнци.
Чакай сега и ти се разбързала. Немеца не е като нашето маке да му кипва от нищо и да му минава бързо.

Познавам ги немците-нали живях там и аз известно време. Да се нервира немец е много трудно, но нервира ли се бягай далеч....

# 8 574
Чакай сега и ти се разбързала. Немеца не е като нашето маке да му кипва от нищо и да му минава бързо.

Познавам ги немците-нали живях там и аз известно време. Да се нервира немец е много трудно, но нервира ли се бягай далеч....

Дa не тръгнaт дa си го изкaрвaт нa цялa европa.
 #2gunfire

# 8 575
  • София
Ето за лека нощ нещо от фейса, което ме изкефи и харесах:

Едно от ужасно многото неща, които не са ми ясни, е защо истинските бежанци, които си имат и документи, и всичко, и са преминали легално границата каквито са изискванията, се настаняват в бежански центрове от затворнически тип, докато всякакви нелегални личности от неизвестен произход и с неясни намерения са оставени да си се разхождат безпрепятствено.

Другото, което не ми е ясно, е защо засегнатите от кризата европейски страни не осигурят коридор до Германия и не се съобразят с желанието на Меркел да си пренесе цяла Северна Африка у тях.

И освен това не ми е ясно кога най-сетне ще стане ясно, че Меркел не е Тачър и никога няма да стане Тачър, просто защото е една неориентирана и нерешителна жена, която притежава удивителната способност да се лута по световната политическа сцена като обезглавена мравка, само дето с безхаберието си причинява далеч повече зулуми от клетото насекомо. Ако беше с една идея по-проста и беше мъж, със сигурност щеше да се казва Бойко.

(Весела Ангелова)

# 8 576
Зачестяват случаите на бити християнски семейства в бежанските лагери.
Съпругът носил дървен кръст, който обиждал алжирците Tired

Oooo не мога да не сложа и това:
Мил бежанец показва благодарността си и казва на социалните, че ще им даде един африкански *** и ще ****  в **** жените на работещите. Sick Sick Sick

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 04:03 от Барелина

# 8 577

Ами натам вървят нещата!
това,което ме плаши най-много е възможността наистина да й е гръмнал бушона в чисто клиничен смисъл, а ние да се мъчим да разгадаем тайните й политически ходове. Направо очаквам вече да се изправи на трибуната и да почне да прави бър-бър-бър с пръстче на устата. Е тогава ще сме я втасали като се окаже,че план е нямало от самото начало

# 8 578
  • София
Ами аз реално се опасявам, че това се случва. Защото иначе ще да е много сложен тоя неин неразгадаем план.

# 8 579
Ами аз реално се опасявам, че това се случва. Защото иначе ще да е много сложен тоя неин неразгадаем план.
няма ли някой психиатър да се изкаже компетентно тук? Аз като я гледах в това видео https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70
си мислех,че ако беше бабичка на село да си даде къщата на местното циганско малцинство,щото са хубави хора и ще я гледат-внуците й щяха да сложат под запрещение с пълно основание. Какви бяха тез глупости,че Германия принадлежала на исляма и че германците били лоши,затова да си затварят човките. Лекува си тя морбидното чувство за вина и прави групова терапия на гнева за цяла Европа,ама не я ли виждат,че е луда немците,бе? Аз не говоря немски-проследих изказването й по английските субтитри-който говори немски да каже наистина ли такива глупости плямпа? Абе казаха й да не се коси толкова-хем баш евреин й каза,че не смята съвременна Германия за виновна за нацизма,ама то не! Меа кулпа и толкоз-дай да мре цяла Европа

Общи условия

Активация на акаунт