Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 289
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 520
  • София
Ние ще го преживеем, но ако на германците  се наложи да живеят нашия живот - не ги
виждам. Wink

Интересното е, че противно на схващанията, германците не са много разглезени. За разлика от американците, които са нямали война в държавата си от мноооого години. Германците ще се справят бързо с натрапниците, ако се наложи. Дано да не се налага, обаче, щото и нас ще ни удари кризата, ако се случат екстремни мероприятия в Германия.

# 8 521
# 8 522
  • София
Темата няма изчитане, опасна работа сте!
Позволявам си да публикувам нещо, която няма пряка връзка с нея, но бях потресена от тази история и подписах петицията, към която давам линк по-долу.
http://www.dw.com/bg/%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D0%B … %D1%8F/a-18748052

https://secure.avaaz.org/en/stop_saudi_beheadings_loc/?slideshow

# 8 523
Започват да изперкват в тези лагери.
Вероятно са им разказвали, че веднага ще си ядат баклавите и ще мятат кючеци в големи и
отоплени къщи. Тези млади хора са излъгани, но го разбират след много лишения и скитосване
до заветната цел - Европа.

# 8 524
  • София
Темата няма изчитане, опасна работа сте!
Позволявам си да публикувам нещо, която няма пряка връзка с нея, но бях потресена от тази история и подписах петицията, към която давам линк по-долу.
http://www.dw.com/bg/%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D0%B … %D1%8F/a-18748052

https://secure.avaaz.org/en/stop_saudi_beheadings_loc/?slideshow

Саудитска Арабия погазва на ежедневно ниво всякакви човешки и морални права. И аз като шиитският коментатор смятам, че уахабитите са в основата на ИД. А след това, което правят в Йемен, и гузното мълчание на САЩ, въпреки призивите на ООН за международно разследване, мога да си представя за колко още неща американците ги подкрепят и си мълчат.

Нефтените пари няма цвят и мирис. Нищо, че зад тях стоят стотици хиляди жертви..важното е на Обама да не му пръска в чинията.

Следя историята на това момче отдавна. Дано успеят да го спасят  Tired

# 8 525
Вероятно са им разказвали, че веднага ще си ядат баклавите и ще мятат кючеци в големи и
отоплени къщи. Тези млади хора са излъгани, но го разбират след много лишения и скитосване

И аз мисля по същия начин. Употребили са ги. Казали са им да тръгват, защото в Германия(Европа въобще) ще получат нови къщи, помощи, безплатно здравеопазване и образование и ще си живеят охолно още щом пристигнат, и те са повярвали, защото са глуповати, малограмотни и не могат да разсъждават разумно. Пътували са дълго с риск за живота си, само да стигнат до мечтания рай, а вместо него ги набутват в бивши концлагери като животни. Не знам как ще завърши всичко.....само да не е с граждански войни в някои държави.

# 8 526
А да си спомняш колко българи са работили за арабите като белите роби?

Не си спомням и не съм чувала някой българин насила да е откаран да работи в арабска държава, за да е бил "бял роб", а и доколкото знам доста добри пари получаваха, както и доста връзки използваха, за да отидат там!!!
Да, де големи пари получаваха нашите инженери, защото западен инженер би поискал много повече.
А черната работа се вършеше пак от бели. Защо техните не я вършеха?

Ами в богатите арабски страни точно черните и филипинците вършат "черната работа". Обикновено живеят в Шаржа, а работят в Дубай, примерно. Индийци, египтяни, пакистанци, филипинци и всякакви вършат точно тази работа.

Цитат
Нефтените пари няма цвят и мирис.

Естествено. Нали никой не е толкова наивен да вярва, че режимите се сваляли за да дойдела американската демокрация. Естествено, това се обяснява на електората. При ограничени ресурси, не знам какво друго очаквате. Мир и любов, да, ама за една трета от света.

# 8 527

И аз мисля по същия начин. Употребили са ги. Казали са им да тръгват, защото в Германия(Европа въобще) ще получат нови къщи, помощи, безплатно здравеопазване и образование и ще си живеят охолно още щом пристигнат, и те са повярвали, защото са глуповати, малограмотни и не могат да разсъждават разумно. Пътували са дълго с риск за живота си, само да стигнат до мечтания рай, а вместо него ги набутват в бивши концлагери като животни. Не знам как ще завърши всичко.....само да не е с граждански войни в някои държави.

Напълно подкрепям поста ти. До гражданска война няма да се стигне, но точно това се е случило с тези хора от лагерите.

# 8 528
http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2472496/2 … k-in-Rekkem.dhtml

Скрити бежанци в хладилен камион в Rekkem

В Rekkem, Западна Фландрия, част от община Menen, тази сутрин са били открити петнайсет души в два камиона. Това съобщи заместник прокурора Frank Demeester от отдел Трафик на хора, при Прокуратурата Западна Фландрия.

В единия камион са били намерени осем души. Този камион е идвал от  Италия, с товар от 17,6 тона грозде. Температурата в хладилната камера, където са  стояли скрити бежанците от Ирак е била едва 8°C. Поради наличието на бежанци, гроздето ще бъде унищожено.

Хърватския шофьор
Федералната съдебна полиция на Западна Фландрия (екип трафик на хора) и полицията от зона Grensleie са разследвали участието на хърватския шофьор при транспорта на бежанците. Поради недостатъчни улики, че човекът е знаел за транспорта, е бил освободен след разпит.

Седем бежанци в другия камион
В другия камион са седели седем бежанци. Те са имали намерение да се достигнат до Обединеното Кралство. Засичането на транспорта е било обработен от полицията.

Според Прокуратурата тези факти показват, че трафикантите освен между Европейската континентална част и Обединеното Кралство, са активни по маршрута между Италия и нашия регион.

# 8 529
Току що в един приятелски рунд пуснаха мухата, че Меркел може да стане генерален секретар на ООН. Не съм чела назад, не съм търсила и някакви източници (телефонът ми е почти празен). Просто побутвам с нещо според мен интересно. Simple Smile

# 8 530
Току що в един приятелски рунд пуснаха мухата, че Меркел може да стане генерален секретар на ООН. Не съм чела назад, не съм търсила и някакви източници (телефонът ми е почти празен). Просто побутвам с нещо според мен интересно. Simple Smile

Ооо нашата Бокова щяла да стане. Аз се радвам ако е тя, между другото.

# 8 531
Ние ще го преживеем, но ако на германците  се наложи да живеят нашия живот - не ги
виждам. Wink

Интересното е, че противно на схващанията, германците не са много разглезени. За разлика от американците, които са нямали война в държавата си от мноооого години. Германците ще се справят бързо с натрапниците, ако се наложи. Дано да не се налага, обаче, щото и нас ще ни удари кризата, ако се случат екстремни мероприятия в Германия.
Не са глезени, да.
Обаче, как по- точно ще се справят? Мерките и решението не зависят само от тях.
'Оптимистичната' перспектива за справяне със ситуацията се отдалечава все повече и повече с часове, не с дни.
Реалността го доказва категорично.
Ако отговорът на подобна инванзия не е драстичен - строго рестриктивен,  няма начин да се съхранят стабилността и настоящия обществен климат, който от ден на ден се преобразява.

# 8 532
# 8 533

Ооо нашата Бокова щяла да стане. Аз се радвам ако е тя, между другото.
Аз пък няма да се радвам,но то си е решено вече.Никаква полза няма от тази г-жа.Само думи,думи,празни думи.С нищо не ме впечатлява.Миналото и го знаем.Попаднах на нейно интервю по тв,трябва да приемем мноого бежанци.Къде живее тя?Ами непрекъснато е на път.Къде са децата и?Ами в щатите.Широко и е около врата.

# 8 534
  • София

Ами че ние тая попара я ядем всекидневно - повечето от мургавите ни "братя" да не би да не живеят на наш гръб? Идете в някое от гетата да видите дали си плащат ток, данъци, вода...? И ако ги подгонят, почват в един глас да рИват, че ги дискриминираме и да се оплакват на Хелзинкския комитет...Сега и западняците ще опитат от собственото си лекарство, дето ни храниха с него през 26те години на демокрация в България. И по-зле ще става, докато не се осъзнаят толерастите западни...а дано, ама надали...

They ain't seen nothing yet...

Общи условия

Активация на акаунт