Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 350
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 490
Днес говорих с една приятелка,която живее в Дармщат,омъжена е за немец и имат бебенце на 2 месеца. Плачеше по телефона и каза,че било нещо страшно. Цитирам " Всичко тъне в боклуци,улиците са като тоалетни,имам чувството,че Германия се ислямизира пред очите ми. Не мога да повярвам,че тази страна допуска подобно нещо. Пикаят и с...т дори вътре в метрото. Кажи какво да правя и на къде да хващаме?"  

Ето още нещо, в подкрепа на мнението на приятелката ти за Дармщадт, явно е много сериозно положението:
http://bgvik.info/?p=76909
Това е мнение на наш студент там. Момчето е уплашено и казва, че ще бяга в Швейцария.

# 8 491
От работата на черно ли ще дойдат пенсиите ни? Заради нея годишно бюджетите на държавите в ЕС губят милиони евро. Италия и Гърция преди няколко години бяха първенци в това отношение, с огромен брой хора, бачкащи на черно..помня, че и по медиите писаха. Не, че беше изненада.

П.П. Нели, не твърдеше ли ти, че вместо внасянето на мигранти, трябва да се стимулират жените в Европа да раждат повече? С Анна Бел спорихте сума ти страници.

Таис, аз не казвам че е нещо положително, а напротив. Ужасно е според мен. Гери, не знам къде, но знам че ще започнат някаква работа. Някои и търговия на черно/сиво, други в строителството, трети направо нелегално. И навсякъде където ще влязат ще създадат проблеми и ще сринат пазара  Sad

Точно това мисля и аз. Че ще сринат пазара. Плюс, ще предизвикат тотален хаос в социалната система.

ОхАман, ми те и от Судан, Сомалия, Еритрея, Йемен също са бежанци - нали знаеш какво се случва в тези държави. Това са милиони хора, които искат убежище в ЕС, милиони. От Еритрея тепърва набират скорост, от Йемен също.

Европа не може да помогне на половината свят, само защото в него се водят кървави войни. Най-малкото, защото приемайки всички, след 20-30-50 години, техните вражди ще избуят и на наша, европейска почва. И войните, които сега ни се струват далечни, внезапно ще станат наши.

Не, Таис толкова черно няма да стане. Времето ще покаже и ще видиш, че чак така няма да стане.
През 5-те години война в Сирия учебните заведения не функционират...Предполагам си давате сметка колко деца не са тръгнали изобщо на училище, а и колко не са успели да завършат такова...Та е съвсем нормално младите бежанци да са без образование...., което пък едва ли ги прави автоматично неученолюбиви, или мързеливи...Или може би те сами са си спретнали войната, за да имат оправдание да не учат и да не работят  newsm78 Интересно ми е, те като са толкова мързеливи и само се чудят на какъв социал да легнат, в тяхната държава кой е работил? От къде пък имат пари? Или може би тези милиони хора дето са се юрнали си имат всичките богати спонсори? Колко трябва да е богат човек, за да може да спонсорира милиони хора, които да превземат Европа за негова полза? След като са толкова богати бежанците - защо пък точно към Европа са се насочили?

Да, разумен коментар. Определено оказва влияние това. Държава във война е, все пак.

# 8 492
Днес говорих с една приятелка,която живее в Дармщат,омъжена е за немец и имат бебенце на 2 месеца. Плачеше по телефона и каза,че било нещо страшно. Цитирам " Всичко тъне в боклуци,улиците са като тоалетни,имам чувството,че Германия се ислямизира пред очите ми. Не мога да повярвам,че тази страна допуска подобно нещо. Пикаят и с...т дори вътре в метрото. Кажи какво да правя и на къде да хващаме?"  

Ето още нещо, в подкрепа на мнението на приятелката ти за Дармщадт, явно е много сериозно положението:
Това е мнение на наш студент там. Момчето е уплашено и казва, че ще бяга в Швейцария.
Щели да режат глави ако не получили Харцфиъ и на какъв език са го казали?

Ето малко кадри от Дармщат от БиБиСи
https://www.youtube.com/watch?v=Xatk0oHgptc

Joy Joy Joy

# 8 493
През 5-те години война в Сирия учебните заведения не функционират...Предполагам си давате сметка колко деца не са тръгнали изобщо на училище, а и колко не са успели да завършат такова...Та е съвсем нормално младите бежанци да са без образование...., което пък едва ли ги прави автоматично неученолюбиви, или мързеливи...Или може би те сами са си спретнали войната, за да имат оправдание да не учат и да не работят  newsm78 Интересно ми е, те като са толкова мързеливи и само се чудят на какъв социал да легнат, в тяхната държава кой е работил? От къде пък имат пари? Или може би тези милиони хора дето са се юрнали си имат всичките богати спонсори? Колко трябва да е богат човек, за да може да спонсорира милиони хора, които да превземат Европа за негова полза? След като са толкова богати бежанците - защо пък точно към Европа са се насочили?
А да си спомняш колко българи са работили за арабите като белите роби?
Но тук повече се набляга на тези, които се надяват на социалната система на запада. Който сириец има желание да учи, едва ли някой ще го спре? На тях и стипендии се предлагаше да отпуснат за обучение.

# 8 494
Мислиш, че не знаят какво е това?
Честно казано аз не знам, но на тях са им обяснили, бъди сигурна. Вероятно някои говорят малко английски, колкото да си заявят претенциите.

# 8 495

О, моля ти се  Joy

Правителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ (…) СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.
 Stop

Joy
ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТОЗИ ЗАКОН НЕ ВАЖИ, ЗАЩОТО има ПОЛИЦЕЙСКА ДИРЕКТИВА от БУНДЕСТАГА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ!

ГОСПОД ДА НИ Е на ПОМОЩ, ЗАЩОТО АКО ТОВА ПРОДЪЛЖИ, НИ ЧАКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КАТО В СИРИЯ!“

# 8 496
  • София

Ето малко кадри от Дармщат от БиБиСи
https://www.youtube.com/watch?v=Xatk0oHgptc

Joy Joy Joy

Само това ли прочете? Ами поста на Шу, с хората живеещи в Дармщат и мизерията там. Срането и пикаенето в метрото..как ти се струва? Мноу розово, нали.

# 8 497

О, моля ти се  Joy

Правителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ (…) СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.
 Stop

Написаното от момчето е истината, и всеки, който следи немските медии го знае. Там цари тотална цензура на хорското мнение, има случаи на арестувани хора заради това, че са се обявили против държавната политика във фейсбук. Един младеж писал, че не го е грижа за удавеното дете, с което ни занимаваха, все едно други деца не умират всеки ден, и е бил арестуван. Попаднах на това в немска медия, мисля че беше Zeit.de

# 8 498

Не си спомням и не съм чувала някой българин насила да е откаран да работи в арабска държава, за да е бил "бял роб", а и доколкото знам доста добри пари получаваха, както и доста връзки използваха, за да отидат там!!!

# 8 499
Там цари тотална цензура на хорското мнение, има случаи на арестувани хора заради това, че са се обявили против държавната политика във фейсбук. Един младеж писал, че не го е грижа за удавеното дете, с което ни занимаваха, все едно други деца не умират всеки ден, и е бил арестуван. Попаднах на това в немска медия, мисля че беше Zeit.de
Нашият комунизъм ряпа да яде. Mr. Green

# 8 500

Не си спомням и не съм чувала някой българин насила да е откаран да работи в арабска държава, за да е бил "бял роб", а и доколкото знам доста добри пари получаваха, както и доста връзки използваха, за да отидат там!!!
Да, де големи пари получаваха нашите инженери, защото западен инженер би поискал много повече.
А черната работа се вършеше пак от бели. Защо техните не я вършеха?

# 8 501
Там цари тотална цензура на хорското мнение, има случаи на арестувани хора заради това, че са се обявили против държавната политика във фейсбук. Един младеж писал, че не го е грижа за удавеното дете, с което ни занимаваха, все едно други деца не умират всеки ден, и е бил арестуван. Попаднах на това в немска медия, мисля че беше Zeit.de
Нашият комунизъм ряпа да яде. Mr. Green

В Германия човек трябва да внимава какво говори и пише, защото немците са фанатични по природа, и в момента правителството и службите им са на вълната на политическата коректност и се мъчат да докажат, че не са нацисти, и бежанците са равноправни и желани.

# 8 502

В Германия човек трябва да внимава какво говори и пише, защото немците са фанатични по природа, и в момента правителството и службите им са на вълната на политическата коректност и се мъчат да докажат, че не са нацисти, и бежанците са равноправни и желани.
Това го знам, била съм там. Много пъти са ме предупреждавали да не се изпусна да погледна на криво я арабин, я негър.

# 8 503
]
Да, де големи пари получаваха нашите инженери, защото западен инженер би поискал много повече.
А черната работа се вършеше пак от бели. Защо техните не я вършеха?
Не съм била в арабска държава, но щом казваш, че "западняците" не са работили там - интересно ми е кои точно "бели" са вършели "черната" работа в арабския свят и какво точно е "черна" работа?

# 8 504
Е как кой е работил, бели роби за каквито ни смятат нас в Европа.

Общи условия

Активация на акаунт