Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 172
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 655
обичам го тоз аргумент на противоположното - разума ще спечели срещу десните партии
обичам и манипулацията: има и някои добри патриоти,както има и лоши толерантни.

# 8 656
  • Сред мелниците
Те не го знаят откъде идва и как се казва, та ще му знаят криминалните прояви.
В страната, не ги мисли за толкова глупави. А, който не слуша и няма лице, ще кисне в затвора.
То пък голям рай, да му завидим направо  Simple Smile

newsm78 Нищо не разбрах! Честно.

# 8 657
  • България
Скрит текст:
И ще трябва
Затичали сме се..българите да им строим дворци.
.
Те арабите си го знаят де-за тва не са тук да изискват. Щото знаят, че няма.
Абе няма няма ама като ни покажат някое евро и душата си продаваме. Виж колко еничари има в ДПС
И западняците си имат еничари. Мисля, че всички ги видяха.
А аз досега си мислих, нали така стръвно ни се обясняваше, че само ние сме тези с еничарите...докато западняка бил супер-дупер свободолюбив...и национално отговорен... Mr. Green
Ето ви го западняка-вижте го какво представлява-готов е да се самоунищожи, защото го е страх да не го обвинят, че е ксенофоб и да не го уволнят. Трепери си за топлото местенце...страхлив и с наведена главица.

Вижте го и имайте малко самочуствие, загубени българи такива!
+1000 те и  коментират,че ние сме умни и огради строим и сме побеснели и готови да се браним,а те седят и лапат........мухите. Коментара беше в смисъл-тия хора в България и Македония огради строят да ни пазят и за бой са готови,а ние тука пачки им диплим!
А, дано! Дано и част от българите, които още мислят, че народа ни е паразит, че сме някакви цигани, да се осъзнаят, а и да се образоват малко! То бива, бива да си невеж, но понякога боли!
  Генетиката доказа: Прабългарите са европейци!
"Анализ на ДНК от зъби на погребани през VIII–X век показва, че не са източноазиатци и тюрки"
  http://spisanie8.bg/рубрики/история/3665-генетиката-доказа-прабъ … са-европейци.html

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/307787-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80% … %D1%82%D0%B5.html

Чисто и просто- Фейсбук е мрежата на трафикантите, друго не се толерира.
Не си съвсем права. Освен трафикантите толерират и ИД + един куп знайни и незнайни джихадистки групи. Явно считат за нормални разните им проявления - призиви за война, сцени на насилие... Гледам в разни филмчета, че водачите има са все с ФБ профили, правят си пропагандата. А после се чудим как така 30000 чужденци се бият на тяхна страна. Хем пари ти дават, хем си звезда и пускаш респектиращи селфита с автомат в ръка или настъпил някой труп. Какво повече му трябва на един болен мозък?!
  Приемам забележката!  Peace

# 8 658
МВР на Австрия Johanna Mikl-Leitner е казала, че Австрия може да затвори границата си, заради увеличаването на броя на бежанците.

Полицията в Австрия и мигрантите:

# 8 659
Ами аз реално се опасявам, че това се случва. Защото иначе ще да е много сложен тоя неин неразгадаем план.
няма ли някой психиатър да се изкаже компетентно тук? Аз като я гледах в това видео https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70
си мислех,че ако беше бабичка на село да си даде къщата на местното циганско малцинство,щото са хубави хора и ще я гледат-внуците й щяха да сложат под запрещение с пълно основание. Какви бяха тез глупости,че Германия принадлежала на исляма и че германците били лоши,затова да си затварят човките. Лекува си тя морбидното чувство за вина и прави групова терапия на гнева за цяла Европа,ама не я ли виждат,че е луда немците,бе? Аз не говоря немски-проследих изказването й по английските субтитри-който говори немски да каже наистина ли такива глупости плямпа? Абе казаха й да не се коси толкова-хем баш евреин й каза,че не смята съвременна Германия за виновна за нацизма,ама то не! Меа кулпа и толкоз-дай да мре цяла Европа

Водещият много умело ни "преведе" нищоказването на Фрау Меркел, като "ислямът принадлежи на Германия"  и съответните пропагандни изводи. Нарочно изгледах видеото три пъти и нищо не чух, което да е по - различно от нищоказването на политиците по принцип. Говори точно стил "нищоказване". Къде казва, че са лоши немците и да си затварят човката? Това каза тя: And third of course we have this debate a lot of muslim also have in which we debate whether Islam even belongs to Germany or not. But Im finding that when we have 4 milion muslims in this country, its really not debateble whether muslims belong to Germany but Islam doesnt, or whether Islam also belongs to Germany. I see worries, but I have to say that, we all have this chances and all have these liberties to practice our all religion as well insofar as we  are all practising it and believe in it. Но явно ТВ Ребъл е някакъв еквивалент на ТВ Алфа, което никак не ме учудва, защото Воленоподобните в момента имат златен шанс да влезнат в парламента. Да не говорим, че каза, че трябва да знаем повече за Христянството и корените си. Водещият правеше интерпретации и подвеждащи изводи. Изобщо не е полудяла, типично политическо говорене. Дейвид Камерън, Оланд, Обама мине не мине и се започва "Благодарим на емигрантите", "Емигрантите изградиха страната ни" (Великобритания) и подобни. Та те винаги си говорят така, не знам защо сега го откривате.

# 8 660

Чак пък толкова сложно да е.. Проявени криминално в Австрия, а не регистър по произход. Тези четири хиляди с отказан статут са имали някакви провинения тук. А, който няма къде да отиде, защото няма самоличност, го оставят в затвора.

# 8 661
Русия одобри използването на въоръжени сили в Сирия
http://dnes.dir.bg/news/orazhia-rusia-jihad-siria-20157205?nt=4 Само по въздух .

# 8 662
Какъв Разум бре? Разум да отвориш границата и да се напълниш с хора, които не ги знаеш какви са?

Не е, но беше единственият начин голяма част от лагерите да се придвижи към богатите страни, които не са външни граници. Говореха, че, за да стане такова придвижване по официален път щяло да коства година-две. Ти как я виждаш Турция или една Гърция сама срещу потока две години? Да не би някой да се е събудил и да е провел такава кампания от няма нищо. Проблемът си съществуваше, но у нас явно не са говорили за него.
А кой размахваше назидателно пръст на България,Гърция и Италия да не ги спират на границите и ни наричаха ксенофоби и нам какво си? Чак програма направиха да ходят из морето да ги събират и задължиха граничните страни да ги вземат сулю и пулю? И айде ма станало проблем видиш ли и кат видяха 100 тояги на техен гръб-дай да решаваме проблема,ама то виновни няма.

# 8 663

Тайна,
много полезен линк, благодаря!
Превеждам набързо част от него. Имайте предвид, че директният превод не предава смисъла, затова съм добавила думи, които да дадат представа за съдържанието.

http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/innenminister-saarl … igt-a1272531.html

Изказване на вътрешния министър на Саарланд.
ето тук на живо запис( на около трета мин. и 30 секунди) и след това написано

"Kommen sie mal zu uns in Lager", sagt Bouillon. "Schauen sie mit welcher Anspruchsmentalität der eine oder andere seine Rechte formuliert. Hören sie mal zu, wie die Frauen beleidigt werden. Schauen sie mal wie man um die Lebensmittel kämpft, obwohl man nicht an der Reihe ist. Schauen sie mal wie Bänder zerrissen werden und Menschen weggedrängt werden. Wir haben auch leider Gottes Menschen, die sich nicht an die Gesetze halten."

Das Hauptproblem, was die Verletzung der Gesetze durch Migranten anginge, sei eine steigernde Aggressivität unter den Eingereisten. Außerdem herrsche oftmals eine Ablehnung gegenüber den Betreuern. Demnach würden sich die männlichen Einwanderer weigern, das Essen von den deutschen Helferinnen anzunehmen, da diese "unrein" seien, beschreibt Bouillon die Zustände im Lager. [/size]

"Елате при нас в лагера", казва Буйон. "Да погледнем с какъв агресивен манталитет на искане един или друг настоява за  своите права, как нахално формулират своите права . Чуйте ме, как са обидждани  жените. Вижте как се  борят за храната, въпреки че не са на  реда . Вижте как разкъсват ленти и блъскат и хора. За съжаление, за бога имаме хора, които не се придържат към законите. "

Основният проблем, който произлиза от нарушаването на законите от мигрантите, е все по-голямото  насилие сред тези, които са пристигнали. В допълнение, често  надзорниците биват отхвърлени . Съответно, мъжките имигрантите отказват да приемат храна от германските помощнички, защото тези са "нечисто" ...

Ами със закъснение от две-три седмици започнаха да говорят това, което тук , в тази тема се казва, въпреки протестите и усилията на няколко благорворително и милосърдно настроени дами от висшата класа в Австрия и Германия.

# 8 664
  • София
МВР на Австрия Johanna Mikl-Leitner е казала, че Австрия може да затвори границата си, заради увеличаването на броя на бежанците.

Полицията в Австрия и мигрантите:

Така ли мислят да ги спират?В началото на клипа се вижда с какво настроение настъпват мигрантите, даже ръкави запретват.

# 8 665
  • Сред мелниците
Скрит текст:
Ли Лу,ти ли писа /ако бъркам се извинявам/ за австрийската система, че нямат право да работят, а само да получават пари, храна, жилище и каквото още беше там?

Сега се подготвят реформи. Ситуацията в момента е, че след няколко месеца се взима решение, дали ще са с постоянен статут. Тези с постоянен статут имат право на почти същата социална сума като австрийците и право на работа- официално. Реално, има доста ограничения къде и какво и доколко да получават. Та малко ще затегнат сумата, за да ги мотивират за работа сигурно. Тогава писах за нещо, което и на мен не ми харесва, но е факт. Има нелегални, които нямат установена самоличност, те влизат в сивата зона на закона, нарича се Duldung. Получават базата- покрив и храна, но нямат право на работа.

Това все още е голям проблем за всички според мен. Обаче от друга страна, външният министър коментираше, че хора без самоличност няма къде да отидат. Със същото право са да останат в Австрия, както и в Турция примерно. Не можем да ги пратим ей така на друга държава, не става. Та ще трябва да се работи по-скоро на причината въобще да има нелегални. Което в момента е малко смехотворно заради ситуацията, но наистина оставаме с впечатление, че нещата под контрол. Много полиция има напоследък.

Сега се чух с приятелка от Германия (Мюнхен)- ако иска, ще влезе да пише в темата; та и там е много строго охранявано и под контрол. На границата е цялото нашествие, има много доброволци - лекари, учители, психолози. Просто настроението в Австрия е: те са тук и в нужда, ще им помогнем днес, но политиците трябва да решат колко можем да поемем постоянно. Ако наистина имат капацитет за 100 000 от новата вълна, ок. Обаче, ако са само за 20 000, хората се надяват да вземат толкова, естествено. Като цяло едно стабилно и спокойно уверено отношение към цялата ситуация. Нито веднъж не съм чула съмнения, че ще се оправят. Австрийците са хладен и разсъдлив народ и това ще им донесе много плюсове.  Simple Smile
[/spoiler]

Художник си ти Ли Лу, рисуваш с думи. Чак визуализирах!
 Идиличната  мирна картина, спокойствие, контрол, човешки добродетели.

На фона на уравновесения германо-австрийския алтруизъм  -  истеричната българо-унгарската ксенофобия!  Направо ме е срам  Embarassed

Дали , обаче, няма връзка с това, че ние сме им сърбали попарата бая време  и че сме живели и живеем в близко съседство с тях? Че ни се привижда повторение на историята?

Цитат
Всеки народ има в своята история тежки времена, в които е понасял страдания, изоставал е в своето развитие и се е оказвал зад гърба на напредващите.
В други случаи се е стигало и до застой, безвремие.

Най-тежкото, най-голямото зло за един народ е връщането назад от едно или друго стъпало на цивилизацията в едно или друго блато на варварството, в което волята на силата, волята на силния решава всичко. Това става, когато един народ, изостанал в своето цивилизационно развитие спрямо постигнатото от обществения и човешкия прогрес, завладее с военна сила далеч по-напреднал народ и унищожи неговата държава и общество
Проф. Минчо Семов

от тук

Само дето сега се работи на едро. Отива си цяла Европа.

# 8 666
Какъв Разум бре? Разум да отвориш границата и да се напълниш с хора, които не ги знаеш какви са?

Не е, но беше единственият начин голяма част от лагерите да се придвижи към богатите страни, които не са външни граници. Говореха, че, за да стане такова придвижване по официален път щяло да коства година-две.
Не разбирам пак къде е разумът в това. Да пускаш в Европа всички, всякакви и после да ги придвиждаш на талази и талази към богатите страни?  
Би ли ми обяснила? Може би в Германия и Австрия е пълно със слабонаселени територии и е нужно някой да разорава целината?

Много са интелигентни тези австрийци-никой не може дасхване дълбоката им логическа мисъл... newsm78

Освен че са дебели, бели и добри и тръпнат от желание да споделят ложето си с башибозука, но пък всъщност не искали и били хладноразумни и щели да се справят.. newsm78всъщност нищо не разбрах от това, което ми обясняваш. Ние сме много глупави българите и не схващаме дълбоката промисъл..

Може би ги придвижватталазите, за да ти изкарват пенсията? Да чакам значи в Австрията скоро да се къпете в пари...

# 8 667
Не съм толкова умна, не мога да обясня, Герри. Но пък не съм и толкова изпушила, че да си мисля, че една от най-великите нации в света страдала от вина и решила да пусне четири милиона мюсюлмани, за да станели мили и добри.

Ето нещо позитивно. Социален експеримент как реагират германците, когато наци напада чернокож. Накрая 4:47 има и един българин  Simple Smile

# 8 668
Ана Бел- ако ти харесва някой пост просто натисни  едно бутонче със сърчице горе вдясно-няма нужда да препечатваш чаршафите. Специално се погрижиха за това.

Благодаря.

# 8 669
Скрит текст:
Ами аз реално се опасявам, че това се случва. Защото иначе ще да е много сложен тоя неин неразгадаем план.
няма ли някой психиатър да се изкаже компетентно тук? Аз като я гледах в това видео https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70
си мислех,че ако беше бабичка на село да си даде къщата на местното циганско малцинство,щото са хубави хора и ще я гледат-внуците й щяха да сложат под запрещение с пълно основание. Какви бяха тез глупости,че Германия принадлежала на исляма и че германците били лоши,затова да си затварят човките. Лекува си тя морбидното чувство за вина и прави групова терапия на гнева за цяла Европа,ама не я ли виждат,че е луда немците,бе? Аз не говоря немски-проследих изказването й по английските субтитри-който говори немски да каже наистина ли такива глупости плямпа? Абе казаха й да не се коси толкова-хем баш евреин й каза,че не смята съвременна Германия за виновна за нацизма,ама то не! Меа кулпа и толкоз-дай да мре цяла Европа

Водещият много умело ни "преведе" нищоказването на Фрау Меркел, като "ислямът принадлежи на Германия"  и съответните пропагандни изводи. Нарочно изгледах видеото три пъти и нищо не чух, което да е по - различно от нищоказването на политиците по принцип. Говори точно стил "нищоказване". Къде казва, че са лоши немците и да си затварят човката? Това каза тя: And third of course we have this debate a lot of muslim also have in which we debate whether Islam even belongs to Germany or not. But Im finding that when we have 4 milion muslims in this country, its really not debateble whether muslims belong to Germany but Islam doesnt, or whether Islam also belongs to Germany. I see worries, but I have to say that, we all have this chances and all have these liberties to practice our all religion as well insofar as we  are all practising it and believe in it. Но явно ТВ Ребъл е някакъв еквивалент на ТВ Алфа, което никак не ме учудва, защото Воленоподобните в момента имат златен шанс да влезнат в парламента. Да не говорим, че каза, че трябва да знаем повече за Христянството и корените си. Водещият правеше интерпретации и подвеждащи изводи. Изобщо не е полудяла, типично политическо говорене. Дейвид Камерън, Оланд, Обама мине не мине и се започва "Благодарим на емигрантите", "Емигрантите изградиха страната ни" (Великобритания) и подобни. Та те винаги си говорят така, не знам защо сега го откривате.
много избирателно слушаш и четеш мисля-what about öur responsability,because many german citizens are fighting for IS-IS is Germany creation and naturaly the consequences of IS terroristic actions as refugee crysis are Germany's responsability? and "our arrogance" and due to it we should not dare to say there is something bad happening,because many bad and gruesome things happened to Europe too. Не съм се предоверила на коментатора или на медията,макар,че не приемам обявяването на някоя медия за недостоверна и манипулативна заради десен уклон-обърнах внимание основно на превода на "нищоказването" на Меркел,дори попитах някой тук,който знае немски да каже дали превода е точен. Това нищоказване са послания и по-интелигентните от нас може и да им обърнат внимание и да разберат,че тя не знае какво да каже,но за тези,които прииждат към Европа-това е светата истина! Много лошо е когато политик от нейния ранг отговаря на важен въпрос на журналист с нищоказване и размахване на пръст. Теб не те ли притеснява това?

Общи условия

Активация на акаунт