А защо мислиш че ще стане зле? Нали имало много пространство между либерализма и неофашизма?
Сега ще дам моята теория:
В момента в Европа тече един "сценарий на убеждението". Целта на това "убеждение" е, че коренните жители на европа да почнат да мислят в посока на генерално решение на проблема с миграцията. А това значи-стени по границите, които наистина да действат , а не да са само пунт. Охрана по границите-истинска охрана-такава, коята да охранява, а не да служи за портиер..и помощ за хората, които наистина се нуждаят. Как ще ги пресяват? Има начин-начин винаги има...
И депортиране, депортиране ,у депортиране.
И всички чакат това да го реши Германия-затова е толкова спрягана тази страна. Всички чакат ТЯ да поеме лидерството си, което явно и се полага...
Това ми е теорията и имаш право да не я харесваш.
Кое ще стане зле-как ще стане зле и колко десен ще е по-десния.
Нелии-Нели. Пак ще кажа-при теб няма пространство между крайния либерализъм и нацизма. Ти виждаш нещата само в два цвята (розов и кафяв) и всичко свършва при теб със следното заключение: Разпадане на ЕС и лошо за България...

Чакай сега, на морето как да вдигнем стена?

Ако беше толкова лесно щяха да са го направили. Моята оптимистичн теория е създаване на европейски центрове на границите с общо управление, ефективно, в които много бързо се отсяват истинските бежанци и другите по домовете. Съответно общо финансиране, това се подразбира. Ти не спомена с около 1/3-та бежанци какво правим? Ако няма квоти никоя от страните няма да издържи, дори Германия. Хем си против, хем си за. Помисли и ще видиш че биха били положително решение за България (и за Германия, знам че това е по-силен аргумент

За Германия, не се прави че не разбра. Разбра ме много добре за кои по-десни говоря. Фактът че и Меркел я е страх от тях трябва да ти говори какъв им е цвета. Не ми се спори за глупости от любов към спорта.