Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 303
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 995
# 4 996
На мен пък не ми е ясно като ги проверят арабистите, какво ще ги правим
Аз пък най-вече намерих за прекалено самоуверено това: "Това са професионалисти, които перфектно разпознават ... и евентуално дали той има някаква връзка с терористични организации"

Дори и на Запад не ни мотат толкова. За справка някои терористи:
Англичанинът Джон
Англичанките Шамима, Кадиза и Амира
Австриецът Мохамед
Австрийките Сандра и Самра
Германецът Ямин
Германците Марк и Кевин
Десетгодишния Абу
Тинейджърката Елиф

И още, и още... Официално 1/3 идват от западните страни.

Те май сами си отглеждат терористи

Ислямът отдавна е стъпил в Европа. Затова хората на Запад отдавна живеят с тази смисъл и не са изпаднали в шок от случващото се последните две седмици. Спомням си доста добре какво беше настроението сред моите приятели французи, като се случи атентатът... Няма нужда вълна от бежанци да вкара терористи, те са сред нас. Ако си мислите, че България прави изключение.. Peace

ПП Fourteen Bulgarians charged with backing ISIS

Ли Лу,според каква е приликата в хората от първия и втория ти цитат с "бежанците"(в по-голямата им част)?

# 4 997
  • вятър в маслините, вятър над хребета
няма да искат да се върнат , защото тук е много по-хубавият свят ,
такъв свят те не могат да изградят , за съжаление не могат да се приспособят и към тоя ,
само ще го разрушат ...
Те са си имали такъв свят, преди да се юрнат "белите" да им помагат. Разгледай малко снимки от Дамаск отпреди десетилетия.

Бедни ли са австрийските пенсионери, Ли Лу? И какво значи бедност там? Сериозно питам Simple Smile

# 4 998
ако не им се помага няма да идват. А защо им помагат- това е въпросът. Защо ще отпускат средства да ги изхранват. Вероятно светът има нужда от война за да се рестартира световната икономика.

# 4 999
Ли Лу,според каква е приликата в хората от първия и втория ти цитат с "бежанците"(в по-голямата им част)?
Как да посоча прилика като не познавам всички  Simple Smile Официално от Австрия са отишли 60 човека; поне половината са родени тук, а другите минимум са били с постоянна адресна регистрация. Австрия не лъже специално по тази тема и все още във вестниците пишат за Мохамед например като "австриецът ХУ". Но по произход хората са съвсем различни- турци, босненци, млади, стари... Но те не са дошли сега. Нашите мюсюлмани се страхуват от радикалните, защото ги наричат предатели. Та по-скоро няма прилика.

Бедни ли са австрийските пенсионери, Ли Лу? И какво значи бедност там? Сериозно питам Simple Smile
Да, има и бедни.
На каква се правиш, нали живееш навън. Не виждаш ли, че има всякакви хора.
Чак и сериозно ме питала, оффф.

ПП Ето ти официално, пусни си в гугъл и чети. През 2011 13% живеят под прага на бедността и това число не обхваща бездомните, болните и хората по старческите домове. Сега са повече. "2,5 милиона нямат повече от 900 евро за разходи". Знаеш ли колко са това в града? Н и щ о.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 11:50 от Ли Лу

# 5 000
Германия отпусна 20 млн. евро за изхранване на бежанците  и призовала и другите държави да направят същото. Средствата ще стигнат за изхранването им  за три месеца ......
Тази жена не разбра ли, че те не искат друг да ги храни, освен Мама.
А и кой друг е луд да съобщи подобна цифра, че да му окупират границите.

# 5 001
Те са си имали такъв свят, преди да се юрнат "белите" да им помагат. Разгледай малко снимки от Дамаск отпреди десетилетия.

какво точно са направили ''белите'' с/у Сирия , например ?
иначе историята на Дамаск е известна ...

# 5 002
Добре де, може ли някой да ми обясни защо, след като Меркел ги покани в Германия, другите държави ги спират да отидат в Германия и се създава тази суматоха по границите? Нали те бездруго не желаят да остават в Хърватия, Унгария и пр.! Къде е лъжата?

Меркел покани бежанците. Но явно политици от други страни, които имат нещо против политиката на Германия, решиха да й погодят номер. И се започна едно организирано преселение на народите. Кой го организира в момента не знаем / в интервюто с турския каналджия на репортерката от Одрин се цитира Русия, дали е вярно не знам/. Може да са мюсюлмани, може и САЩ.
Та според мен в момента ги спират в другите страни, защото може би германските власти са ги помолили. Все пак ако се изсипят 100 000 души за една седмица в Мюнхен, бая зор ще видят властите да ги отсеят и настанят. Та европейските страни ако мислят наистина за ЕС, би следвало да пропускат за Германия единствено поканените бежанци, а не всичката тая тълпа, която не е поканена. Само че страни като Гърция може да реват за заеми, па после и опрощаването им, ама не се заеха да отсяват истинските бежанци от икономическите имигранти. И ги натовариха на влаковете и създадоха този хаос.
И въпреки всичко аз съм оптимист, че ще дойде ден, когато проблемът ще се реши. Ще бъде трудно на Германия, Австрия и останалите страни, но ще се справят.

# 5 003
Сега по новините - 10 000 бежанци само за една  нощ в Австрия.

# 5 004

какво точно са направили ''белите'' с/у Сирия , например ?
иначе историята на Дамаск е известна ...

Ами например доста умело я разпарчальосаха апетититите на САЩ, Европа и Русия. Това, което е  Сирия в момента е благодарение точно на тези "бели".

# 5 005

Как да посоча прилика като не познавам всички  Simple Smile Официално от Австрия са отишли 60 човека; поне половината са родени тук, а другите минимум са били с постоянна адресна регистрация. Австрия не лъже специално по тази тема и все още във вестниците пишат за Мохамед например като "австриецът ХУ". Но по произход хората са съвсем различни- турци, босненци, млади, стари... Но те не са дошли сега официално

Така наречените " интегрирани"?

# 5 006
sinergon2,благодаря за превода   bouquet
Това е правилната позиция за справяне със ситуацията ,но Меркел явно е на друго мнение.

# 5 007
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, има и бедни.
На каква се правиш, нали живееш навън. Не виждаш ли, че има всякакви хора.
Чак и сериозно ме питала, оффф.
Да, навън живея и те питам напълно сериозно. Тук пенсионерите имат съвсем прилични пенсии и много малка част от тях могат да се нарекат бедни. Както ги има всякакви (а от изказването ти човек си прави изводите, че от всякаквите мнозинството са бедни). Пенсионният фонд се гарантира от ЧЕЗ все пак.
А противното ти отношение и тон на отговор не желая да коментирам- от една страна не го очаквах, а от друга сигурно е трябвало, понеже вече няколко пъти го регистрирам- не си толкова мила, когато решиш да яхнеш метлата май Tired МНого ти благодаря за подхвърления като на куче линк, аз те питах за лични наблюдения, а не линкове.

п.п. следващият път като заговориш за изпростяване тона на дискусията, сети се ти самата какво правиш при любезно зададен ти въпрос

# 5 008
Ами например доста умело я разпарчальосаха апетититите на САЩ, Европа и Русия. Това, което е  Сирия в момента е благодарение точно на тези "бели".
Европа няма никакви интереси в Сирия , французите са се оттеглили още през 2 свет. война
нито Щатите или пак ще говорим как им завидяли за газа в морето ,
след като шистовият газ стана ''game changer'' ...

# 5 009
п.п. следващият път като заговориш за изпростяване тона на дискусията, сети се ти самата какво правиш при любезно зададен ти въпрос
Сори, но точно от теб този глупав въпрос дали имало бедни пенсионери в Австрия...
Въобще не съм любезна към всеки, съжалявам, че си се заблудила от миловидната ми физиономия и повърхностните ми участия във веселите темички. Отговарям на всеки, както реша, че е заслужил. Peace

Така наречените " интегрирани"?
От 7% мюсюлмани без бежанците явно повечто са интегрирани.

Общи условия

Активация на акаунт