Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 581
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 100
Ей заради това вече не вярвам, че изобщо има човек, който има някаква реална представа как да се излезе от ситуацията.

Стабилизиране на страните, от които идват.
Не е като да е 2 и 2... Само това би свършило обаче чудеса.

Винаги съм мислела, че образованието дава много предимства и в борбата с надъханите радикални религии. Та прибавям към горното и образование.

# 5 101
"Бежанците'' не искат да остават и в Унгария, Хърватска и Словакия. Та явно проблемът не е само до нашата бг мизерия или бедност. Въпросните държави определено не са мизерни  Stop

Искат само в Германия и Швеция.
Еее, не е така. И Дания и Холандия Simple Smile .
О, Дания е с дясно-центристко правителство и вече им е дошло до гуша. Нали те пуснаха предупреждение към потенциалните бежанци в най-големите ливански вестници, при това преведено на 10 езика. И наскоро съкратиха помощите с 45%, което хич не е малко.

Холандия лично за мен е европейска държава, обитавана основно от африканци и араби. Поне с такова впечатление останах преди десетина години, когато бях в страната. Сега не знам как е..но надали ситуацията се е подобрила.
няма как ситуацията да се подобри. Но на мен Холандия ми изглежда много по-бяла от това, което видях в Рим. Дори Париж ми изглеждаше по-добре от Рим.

# 5 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, голяма услуга ми направи с чепкането на бедността, но ще си го понеса и науча урока, мерси  Hug
Охх, наистина не съм го направила с идеята да стават циркове Embarassed, попитах чистосърдечно. Извинявам се Peace

# 5 103
# 5 104

И както винаги лошият е чужденецът, а не българинът, който им продаде тока!
Не мислех да взимам насериозно горния разговор, но, тъй като информацията се върти доста време, грехота е да ви я спестя. ЕVN има загуба в България през 2014. Не заемам страна- да не ме разберете пак грешно. Просто коментирам.
Ами като са губещи, да си изтеглят инвестициите, що седят, заради черните ни очи ли? И аз не взимам страна и не съм запозната в детайли, просто ми направи впечатление как едно търговско дружество било на загуба, та дадох предложение.
 Специално за висшия мениджмънт на ЕРП-тата чух умопомрачителни за българския стандарт заплати, както и такси за детски градини, училища поддръжка на дома, бензин и коли за лична употреба признати като разход. Не ме учудва, че при това положение дружеството е на загуба  Wink, но кой е виновен?

Само това ли???Ами безумните консултантски договори с техни дъщерни фирми за милиони??Ами договорите им пак с техни фирми за ремонти,доставки и тн?Това са все откраднати пари и изнесени извън БГ.
Пожелавам им не да са на загуба,а да фалират!!По-скоро ако може.

# 5 105
Баланс винаги има Simple Smile Европа е причинила много мизерии в този регион, нормално е от кумова срама да помогне.
Пред глад и смърт не можеш да затвориш портите, защото тези хора нямат какво да губят. Дали ще се удавят или ще ги коли ИЗИС, за тях е все едно.

глад , смърт - много силни думи ,
Европа дава милиарди , за да издържа бежанците там ,
голяма част от бежанците не живеят по лагерите , а вече са се устроили извън тях , в градовете

и все този регион е проблемен , с исляма ,
защо не стане проблемен някой друг регион - Лет. Америка , Далечния Изток ,
защо там не причинят проблеми , а тези лоши бели хора все на арабите  причиняват проблеми ? ...

Защото нямат толкова нефт, колкото арабите, затова. Толкова е ясно.

# 5 106
Пожелавам им не да са на загуба,а да фалират!!По-скоро ако може.
Тоест предпочиташ родните мутри да те крадат?
Това като ходенето на море - някои предпочитат да хранят родните мутри и да получават кофти услуга вместо да отидат в Гърция или Турция при по-добрите условия. Като се махне ЧЕЗ и другите да не мислиш че няма да дойде някоя мутренска фирма? Те БТК го приватизираха, какво остава за енергото.

# 5 107
Ей заради това вече не вярвам, че изобщо има човек, който има някаква реална представа как да се излезе от ситуацията.

Стабилизиране на страните, от които идват.
Не е като да е 2 и 2... Само това би свършило обаче чудеса.

Винаги съм мислела, че образованието дава много предимства и в борбата с надъханите радикални религии. Та прибавям към горното и образование.
Да, но там е проблемът, че вървият именно обратните процеси, на радикализиране! а не на светско образование. И от там няма оправия. На мен хората не ми пречат като цвят на кожата, имамприятели с всякакви  цветове и комбинации. ама не ходят като пингвини пребрадени, нито се допитват до някой смешен мула какво да закусват. 

Иначе българите не знам какво мрънкат, като и те идват в Германия и не работят, а даже не са и бежанци, нито мюсулмани. Изленаха някакви статистики за последната година и огромен процент българи в Германия са на социални помощи, а  миналата година не беше така.  Има ли лабаво, българинът се възползва, така, че като нищо един сириец може да е по-свестен имигрант от един българин.

# 5 108

най-големи запаси от нефт  в света има Венецуела , защо там не спретнат някоя войничка , да обучат някоя групировка да свали комунистите от власт ?!

# 5 109
като нищо един сириец може да е по-свестен имигрант от един българин.
Много е възможно, но това ще бъде изключение. Плашеща е радикалната ислямска маса.

# 5 110

най-големи запаси от нефт  в света има Венецуела , защо там не спретнат някоя войничка , да обучат някоя групировка да свали комунистите от власт ?!
във Венецуела стават ужасни неща, наистина ли не четеш?

# 5 111
Най-малко радикален ислям има в Турция като че ли. Но дори и там човек си вади изводи, че тази религия не принадлежи на Европа и няма място в нея.

# 5 112
като нищо един сириец може да е по-свестен имигрант от един българин.
Много е възможно, но това ще бъде изключение. Плашеща е радикалната ислямска маса.
Не са радикални сирийците, средно. Напротив. Масата не е радикална. Там има над 40 религии, които си живяха в мир доскоро. Имам познати и приятели сирийци и са си съвсем нормални хора.

# 5 113
Най-малко радикален ислям има в Турция като че ли. Но дори и там човек си вади изводи, че тази религия не принадлежи на Европа и няма място в нея.
О, да, Турция, все пак, е светска държава. За наш късмет това я прави буфер между нас и малоумните ислямисти. Но, докага ще удържи да е така...

# 5 114
Изленаха някакви статистики за последната година и огромен процент българи в Германия са на социални помощи, а  миналата година не беше така.  

това са цигани ...

във Венецуела стават ужасни неща, наистина ли не четеш?

какви ужасни неща стават ?
война ли , какво има ,
 бежански лагери по съседните държави ?!

Общи условия

Активация на акаунт