Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 500
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 5 460
  • София
По цял свят има гладни, бедни, бедстващи, нещасти хора, на които им се ще в Европа и Америка, ама не са достатъчно хитри като арабите, които му хванаха цаката с играта по тънката струна, избудалкаха ни.

Сега са арабите, до скоро бяха косоварите и от бивша Югославия, ама за тях сигурно не си чула... Защо ли, сигурно, щото никой няма интерес

# 5 461
Нали онези във Франция ревяха, че им нарушават правата. Laughing
И те са като циганите - само права без задължения.

# 5 462
  • MI
Скрит текст:
Стига с тази толерастия вече  ooooh! Да не говорим че родолюбие и патриотизъм не са точно християнски ценности. И че ако наистина държите на християнските ценности като ви ударят шамар трябва да подадете и другата буза и да помагате на ближния (та бил той и друговерец). Нещо объркахме понятията май. Не ние де, някой от по-североизток ги е объркал от няколко години и доста хора повтарят...

За китайците - в поредна тема се дават като пример на идеалните имигранти. Да, ама не. Те са едни от тези, които най-малко се интегрират и създават доста проблеми - нелегален трафик на хора, сива и директно черна икономика, експлоатация на работната ръка (тяхна си, но все пак не е редно да има роби в 21 век, нали така?), некоректна конкуренция на местния бизнес и т.н. Наистина не знам защо сте решили че са много по-добри от африканските имигранти....

А Божидар Димитров съвсем е изперкал, с годините все по-зле става просто....  Laughing

Абсолютно съм съгласна с всяка една твоя дума, Нели. И аз също казах за китайците, че се интегрират много трудно, а за китайската мафия да не говорим. Аргументът е, че не правили атентати, а и медиите не ги споменават грам. Ако медиите гърмяха и те щяха да са лоши. Идеални имигранти не знам изобщо дали има. В смисъл на лесно интегриращи се.
Божидар Димитров е изкукуригал напълно и аз го констатирах по - назад.

Ана Бел, напълно съгласна. Може би защото в България са малко китайците и като отидеш като турист извън България не се набват на очи. Иначе съм гледала репортажи като влезе в някое тяхно "предприятие" за какво става дума, ужасяващо е. Да не говорим колко народ фалира заради нелоялната им конкуренция и е са замесени много активно в трафика на хора. Но тези неща някак си не се набиват на очи, не дразнят в началото. А в дълъг план са не по-малко опасни. Въпреки че не гърмят.

OX'AMAH, не знам дали има официално определение, но ме хваща ортикария само като го прочета  Laughing Не вярвам някой да може да даде определение.

November_2013, ами че китайците са известни с това, че не общуват почти с некитайци.  Laughing И са общността която почти на 100% се жени помежду си. По-затворени от тях е почти невъзможно. Просто културата им е такава, че не се набиват на очи. Което не ги прави по-малко опасни в дълъг план. А за руснаците - да, интегрират се лесно, както всички европейци. А за местните дето не ти помагат - в коя държава беше че ми стана интересно? На мен не ми се е случвало да съм с вид на объркан турист и Европа и да не дойде накой/я местен да се опита да помогне (често говорейки само неговия си език  Laughing)

# 5 463

...Ох, все едно вече цяла Европа е приела Шериата и вече мюсюлмани ни управляват. Мисля, че страшно много преувеличения има тук, породени от страх. Говорим за 200 000 мюсюлмани, които на фона на 500 000 000 население на Европа са едва 0.4%, а мюсюлманите в цяла Европа са само 6%. Какви страхове, какво завладяване ви преследва, не ми е ясно? Очите на страха са големи. Факт.

Не е страх, а реалност
Забравяш, че вече повече от 12 години имам удоволствието на наблюдавам от първия ред какво става

Иначе да, страх ме е да отида в определени квартали на Стокхолм и КопенхаГен и никога не бихме стъпили там

И аз повече от 12 години съм на първия ред, но наблюденията ми са съвсем различни. Няма квартал в Стокхолм в който да ме е страх да стъпя. Но виж - в центъра когато нашите нацита, т.нар. шведски демократи имат митинг, тогава е страшно..

Аз съм живяла във Фитя, никога не съм имала проблеми. Дразнеше ме единствено, че е по-мръсно.
За Шведските нацита съм чувала доста кофти неща и аз. Шведите изобщо май имат склонност към политически екстремизъм, защото и левите им са доста екстремни. Поне с такова впечатление останах от разни документални филми, в което даже бяха въоръжени с ножове и едните и другите и се заплашваха.

# 5 464
  • София
Цитат
Сериозно призовавам да сперете да разпространявате подобни слабоумия щото някой май наистина им се връзват. Едва ли не всеки арабин като те види казва "Добър ден, кога ще слагаш бурка". Прекалява се вече с истерията в тоя форум.

Снощи четох на немска страница, че Германия сама искала да смени името на някакъв Коледен базар на друго, но гугъла не ми го преведе какво.Зарадва ме,че всяко второ мнение отдолу беше от турчин или мюсюлманин, но интегрирани вече, сигурно пето поколение, който не беше съгласен да се сменя името.Но виж ,че тук дадоха след 4  празнични дни, още два на мюсюлманите, да си празнуват.Защо не дадат и на българите тогава?Питах вчера и пак питам.

# 5 465
Холандия.
Местните са хладно възпитани в най-добрия случай. В по-лошия откровено груби и игнориращи.
Миналата година стигах до рев, но вече не ми пука. Просто избягвам да общувам със западняци и си ми е кеф.

# 5 466
  • София
т.е. Меркел ги покани, а сега Австрия да му мисли. Хитро. Tired
В сряда пак ще се срещат, да видим.

Хайде, нещо весело.
20 човека няма да ядат нищо, докато не им дадат по 2000 евро месечно.  Joy
Пресата казва, че е верно, полицията твърди, че не е.

Екстра! Започнаха с изискванията. Скромна сума са поискали. Laughing

# 5 467
По цял свят има гладни, бедни, бедстващи, нещасти хора, на които им се ще в Европа и Америка, ама не са достатъчно хитри като арабите, които му хванаха цаката с играта по тънката струна, избудалкаха ни.

Каквото и да си говорим, истината е, че там се води война и наистина е място, което е повече от ужасно за живот. Разбирам ги напълно, че са тръгнали да търсят по - добри условия и никак не ме учудват, че искат Германия и Скандинавия, защото човек винаги търси най - доброто за себе си. Това е нормално и никак не ме учудват действията им. В крайна сметка Великите сили разрушиха Сирия и Ирак, дори и Афганистан, и съвсем нормално е хората да избягат от там. Въобще от всякъде където ИД вилнее и реже глави.

# 5 468
По цял свят има гладни, бедни, бедстващи, нещастни хора, на които им се ще в Европа и Америка, ама не са достатъчно хитри като арабите, които му хванаха цаката с играта по тънката струна, избудалкаха ни.
С Америка нямаше да им се получи, но тук сработи.

америка е залята от нелегални имигранти от латинска америка. Обама се наложи да легализира няколко милиона РОДЕНИ В АМЕРИКА НЕГРАЖДАНИ, хора, които нямат  друга родина, освен Америка, но не са нейни граждани! Защо говорите глупости и си мислите, че хората ви вярват, не ми става ясно. Причините са същите --гавра и експлоатация на ЦЯЛА ЛАТИНСКА АМЕРИКА и крайна бедност, насилие, бзнадеждност причинени както от вънпни вмешателства, така и от местни феодали. Там също строяха стени по мексиканската граница.

Италия е залята от африкански мигранти. защото и в Африка е същата работа и пак по същите причини.  Човек трябва да е сляп, за да не види какво и защо се случва. Трябва да си дадем сметка, че има нещо много нередно в начина, по който функционира съвременния свят и кратки решения няма, защото никой не иска да мре и да гладува, и всеки ще избере живот пред смърт и глад. В глобализирания свят няма локални конфликти.

# 5 469
Цитат
Сериозно призовавам да сперете да разпространявате подобни слабоумия щото някой май наистина им се връзват. Едва ли не всеки арабин като те види казва "Добър ден, кога ще слагаш бурка". Прекалява се вече с истерията в тоя форум.

Снощи четох на немска страница, че Германия сама искала да смени името на някакъв Коледен базар на друго, но гугъла не ми го преведе какво.Зарадва ме,че всяко второ мнение отдолу беше от турчин или мюсюлманин, но интегрирани вече, сигурно пето поколение, който не беше съгласен да се сменя името.Но виж ,че тук дадоха след 4  празнични дни, още два на мюсюлманите, да си празнуват.Защо не дадат и на българите тогава?Питах вчера и пак питам.

Извинявай, аз не рабрах. Какво са дали на мюсюлманите? Да не би да е нещо свързано с Байрам?

# 5 470
Не дават на нас защото за тях сме по-долу от мюсюлманите и африканците. Докато в САЩ гледат цвета на кожата ни преди всичко и за тях сме по-високо от тъмнокожите, то в Европа нас източно европейците ни смятат за по-долни от африканци, мароканци, сирийци и пр. Това си е истината.

# 5 471
  • където ми харесва

Каквото и да си говорим, истината е, че там се води война и наистина е място, което е повече от ужасно за живот. Разбирам ги напълно, че са тръгнали да търсят по - добри условия и никак не ме учудват, че искат Германия и Скандинавия, защото човек винаги търси най - доброто за себе си. Това е нормално и никак не ме учудват действията им. В крайна сметка Великите сили разрушиха Сирия и Ирак, дори и Афганистан, и съвсем нормално е хората да избягат от там. Въобще от всякъде където ИД вилнее и реже глави.

Истината е, че когато в твоята страна се води война, трябва да останеш и да се биеш, а не да бягаш. Ако обират апартамента ти, какво ще направиш? Ще се опиташ да го защитиш, или ще отидеш в другия блок и ще си поставиш изисквания да ти дадат нов апартамент, без нотариален акт?

# 5 472
намери си информация и си отговори сама за разликата между християнството и исляма ...

Тоест ти хем искаш да си християнка, хем не искаш да обръщаш другата буза? Не ви разбирам въобще.  Simple Smile На мен ми е все едно това с религиите, само проблеми ни създават! Но съм възпитана наполовина католически- наполовина православно. Та поназнйавам това-онова... А и според Папа Франциск западните страни действат точно според религията.
ти сама не знам дали се разбираш . Толерантна си , нямаш нищо против нахлуващите мюсюлмани ,
а после се вайкаш и ни занимаваш колко  бройки са влезнали в Австрия .Сутрин си толернтана и ги браниш мюсюлманите , вечер ахкаш . Аз съм последователна за разлика от теб . Имаш сободната воля
да покажеш своята широко скроена толерантност към мюсюлманите .
И спирам да те чета , както подминавам ох, аман .

# 5 473
Западно европейците са много толерантни с всеки, но не и с нас източноевропейците. Нека не се лъжем. Разбира се има и изключения, които ни приемат. Но в масовия случаи между нас и тях те издигат преграда. В същото време не смеят гък да кажат срещу тези от Мароко, Африка, Антилите и не знам си къде още от бившите им колонии и не само. Не смеят да насметат мюсюлманите.

# 5 474

Истината е, че когато в твоята страна се води война, трябва да останеш и да се биеш, а не да бягаш. Ако обират апартамента ти, какво ще направиш? Ще се опиташ да го защитиш, или ще отидеш в другия блок и ще си поставиш изисквания да ти дадат нов апартамент, без нотариален акт?
Аз не бих стояла и се била, и не бих позволила мой син или дъщеря, които съм гледала десетилетия, да стоят и да се бият! За държава , управлявана от Бойко и Доган и за неясно чии интереси. Никога не бих допуснала мои плът и кръв да умрат с нелепа цел за да са пионки в ръцете на неясно кой. Абсурд. ако трябва в Нова Зеландия бих ги отвела, или на марс.  Нормално е на хората да не им се мре заради Асад или заради ИСИЛ или заради игрите на неясно кои държави и кой елит.

Общи условия

Активация на акаунт