Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 045
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 595
  • София
Има ли някъде по чуждите сайтове информация, че руски военни самолети са достигнали Сирия?

http://www.blitz.bg/news/article/362554

Източникът е несериозен, затова питам. Не намирам информация в други сайтове.

Мissence , имаше инфо още преди седмица, но непотвърдена. Руснаците твърдят че пренасят само хуманитарни помощи. Поне аз не съм видяла нищо ново по въпроса.

Да, благодаря ти! Приемам, че към днешна дата няма промяна в положението и нашите медии спекулират.

официално в Сирия към момента има 1700 руски военни. Основоно в базата в Тартус и  на новата база която строят в момента. на линка има и информация http://www.gazeta.ru/politics/2015/09/16_a_7760297.shtml.
но от това което знам проблема на сирийската армия са боерипасите. нямат достатъчно снаряди и резервни части и затова авиацията и таковете почти не се използват в последно време, което е от полза на ИДИЛ, ССА, и другите формирования.   Само за осигуряване на боеприпасите за сериозна настъпателна операция срещу ИДИЛ са необходими около 200 полета седмично и може би затова строят новата база

Рефренолог,от кой източник черпиш информацията,че сирийската армия е закъсала за боеприпаси?

от няколко форума който поне според мен са добре информирани.

# 5 596
Австралия има от скоро такава политика. Просто сме остров, по-лесно е. Но не може да пренебрегнеш мизерията и тъгата.

# 5 597
Единствения начин да не ни победят е и ние да започнем да раждаме по 4-5 деца. А тук преди месеци масово се оплюваше онова многодетно семейство.

Именно, това е алтернативата. И понеже тя е напълно неприемлива и неприложима на практика, миграцията остава безалтернативна. Естествено науката работи по въпроса за автоматизацията и заместването на човека от машините. Но скоро няма да е, така че единственият вариант за сега си остават мигрантите.

# 5 598
Те за това ли настъпват, защото са им свършили боеприпасите. Всяка война е гадост.

# 5 599
  • София
Единствения начин да не ни победят е и ние да започнем да раждаме по 4-5 деца. А тук преди месеци масово се оплюваше онова многодетно семейство.

Именно, това е алтернативата. И понеже тя е напълно неприемлива и неприложима на практика, миграцията остава безалтернативна. Естествено науката работи по въпроса за автоматизацията и заместването на човека от машините. Но скоро няма да е, така че единственият вариант за сега си остават мигрантите.

Те може и да раждат по 5-6 деца, но много от родителите изобщо не се замислят за образование и т.н. Тези, които се замислят, нямат по повече от 3 деца.
Аз бих родила и 10, ако мога да им осигуря добър стандарт на живот и образование.

# 5 600
По принцип Австралия е много критикувана за своята политика спрямо бежанци. Направо ги връщат още в лодката или ги държат в някакъв лагер сума време, без да могат да мръднат на никъде.
Иначе и те обстрелват ИД отскоро. Един от най-гнусните джихадисти, който пускаше снимки, на които детето му позира с отрязани глави в ръка е австралийски гражданин, понастоящем с анулиран паспорт. Тъй че не ми се вярва да приемат с отворени обятия, който и да е близкия изток.

# 5 601
  • София
Те за това ли настъпват, защото са им свършили боеприпасите. Всяка война е гадост.

поне за момента сириската армия се отбранява а не настъпва. дори преди няколко дни Джабхат ан-Нусра превзеха последната база на сириската армия в Идлиб и провинцията мина под техен контрол. дори разстеляха 56 войници от сирийската армия

# 5 602
Извинявай не съм добре информирана с друго впечатление бях останала.

# 5 603
Има ли някъде по чуждите сайтове информация, че руски военни самолети са достигнали Сирия?

http://www.blitz.bg/news/article/362554

Източникът е несериозен, затова питам. Не намирам информация в други сайтове.

Мissence , имаше инфо още преди седмица, но непотвърдена. Руснаците твърдят че пренасят само хуманитарни помощи. Поне аз не съм видяла нищо ново по въпроса.

От няколко дни Асад обстрелва цивилни територии с новодоставеното оръжие от Русия. Имаше и туитове на вече свален руски самолет в Сирия. Ето и мнението на един арабин по темата и цялата шахматна игра. http://kultura.bg/web/путин-пренася-украинския-сценарий-в-с/

Да...абе я стига с тия фантасмагории.Той седял до сега и е чакал Путин да му достави оръжие та да почне да обстрелва цивилни територии!!!!Щото той няма оръжие и добре,че е Путин да му даде.Айде стига вече с тая драма.И какво като обстрелва цивилни територии?Нали са територии не хора?Те хората са явно вече в Европа та не се тревожи ме за тях викам аз.

Путин е най-големият му поддръжник. Още когато употреби химическо оръжие срещу цивилни трябваше да го бомбандират от ООН, но Путин го подкрепи.
Прочети арабски, руски и каквито искаш източници има.

https://twitter.com/Paradoxy13/status/644959541629726720

# 5 604
Асад се надяваше, че сирийската армия все пак ще отблъсне ИД и коалицията ще му свърши работа с бомбандировките, но ето че Асад едва владее 25% от територията си.

# 5 605
Момичета, мисля,че тази тема не е кой е прав и кой крив в Сирия. Всички си гледат интереса там без изключение и страдат обикновените хора. На всичкото отгоре на техен гръб куцо кьораво и сакато се пише сирийски бежанец и пъпли към Европа.

# 5 606
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Казва се "първата сигурна страна" Peace. По пътя до Албания са няколко.

# 5 607
Селекция ще има при всички положения и връщане по държавите им ще има. Меркел го обяви - не може да поеме всички желаещи да лежат на нейна издръжка. На предстоящата среща не очаквам да се реши проблема. Тя не е за търсене на начин, а за принуда на страните членки на ЕС да приемат квоти ( дано греша ).
По обедните новини - нищо. Кратък репортаж с препълнени влакове и чакащи по границите хора. По сутрешният блок Pablo Echenique с призив за солидарност, това били бъдещите специалисти, ръководители, президенти да сме ги приемели с отворени обятия. Останах безмълвна.

# 5 608

Путин е най-големият му поддръжник. Още когато употреби химическо оръжие срещу цивилни трябваше да го бомбандират от ООН, но Путин го подкрепи.
Прочети арабски, руски и каквито искаш източници има.

https://twitter.com/Paradoxy13/status/644959541629726720

Аз не оспорвам,че Путин е най-големият му поддръжник,а че със сегашната пратка оръжие и Асад започнал да ги обстрелва.Асад получава непрекъснато оръжие от Иран и от Ливан.

Прави ми впечатление,че когато Русия предприеме или реши да предприеме нещо в Сирия и веднага,ама веднага излизат историите с невинно убитите от Асад сирийци.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 16:42 от santini999

# 5 609
  • Другата България
Селекция ще има при всички положения и връщане по държавите им ще има. Меркел го обяви - не може да поеме всички желаещи да лежат на нейна издръжка. На предстоящата среща не очаквам да се реши проблема. Тя не е за търсене на начин, а за принуда на страните членки на ЕС да приемат квоти ( дано греша ).
По обедните новини - нищо. Кратък репортаж с препълнени влакове и чакащи по границите хора. По сутрешният блок Pablo Echenique с призив за солидарност, това били бъдещите специалисти, ръководители, президенти да сме ги приемели с отворени обятия. Останах безмълвна.
ooooh!
Вече ме е срам да питам дежурното - до кога така?
Риторично, просто си питам.

Общи условия

Активация на акаунт