Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 801
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 640
Хора, извън Италия нищо ли не е излизало по въпроса, сериозно? ...
Нищо не се знае за това, аз защо вече не им чета на политиците изказванията за бежанците. Мен наистина живо ме интересува, като дойдат на границата, накъде потеглят тези хора; обработват ли им данните; колко време ги проверяват итн. Имам малко представа от тукашния голям лагер Traiskirchen, моя приятелка е там социален работник. Та наистина не могат да ги затворят; напълно съм съгласна, но тези хора вътре вече са минали процедура. И въпреки това има полиция там! Другите, непроверените, според мен по никакъв начин не могат да се придвижват в населените места, както си пожелаят. Дано журнлистите надушат темата и на следващите интервюта с кандидатите да питат.

Как подхожда Швейцария? Имат един център директно на границата, вкарват ги там и до два дни решават вътре или вън.

Ли Лу всъщност е пуснала линк към същата, сега видях.
Да, аз я пуснах точно тази, защото политикът си е застанал със снимката и името: Landrat Richard Reisinger. Иначе я намерих първо в други сайтове, но този ми се видя най-достоверен.

# 5 641

Моето притеснение е, че наистина нарастват расистки нагласи и докато умните се наумуват да не се налудуват лудите....
Да! става страшно. Според мен, медиите много "помагат" в това отношение.

# 5 642
  • MI
Скрит текст:
Хора, извън Италия нищо ли не е излизало по въпроса, сериозно? ...
Нищо не се знае за това, аз защо вече не им чета на политиците изказванията за бежанците. Мен наистина живо ме интересува, като дойдат на границата, накъде потеглят тези хора; обработват ли им данните; колко време ги проверяват итн. Имам малко представа от тукашния голям лагер Traiskirchen, моя приятелка е там социален работник. Та наистина не могат да ги затворят; напълно съм съгласна, но тези хора вътре вече са минали процедура. И въпреки това има полиция там! Другите, непроверените, според мен по никакъв начин не могат да се придвижват в населените места, както си пожелаят. Дано журнлистите надушат темата и на следващите интервюта с кандидатите да питат.

Как подхожда Швейцария? Имат един център директно на границата, вкарват ги там и до два дни решават вътре или вън.

Ли Лу всъщност е пуснала линк към същата, сега видях.
Да, аз я пуснах точно тази, защото политикът си е застанал със снимката и името: Landrat Richard Reisinger. Иначе я намерих първо в други сайтове, но този ми се видя най-достоверен.

ЛиЛу, за съжаление и Австрия няма интерес да ги разпознае, неависимо какво казват политиците.... Дано се вземе ЕС по-бързо в ръце, не знам колко може да продължава така.

# 5 643
  • Пловдив
Абе, вие, Snake777,  не разбрахте ли, че държава няма!?! И нашите  политици са марионетки и играят така, както се иска от тях. Като няма държава, всичко надолу по системата, естествено, че няма да функционира. Ние пък, в България, сме не 9-та а 999-а дупка на кавала - ануса на Европа. Отходния канал.
И не! Западна Европа няма да се оправи. Не четете ли Snake777 какво се случва в Европа - не сега, а от години? Европа отдавна не е това, което е била. Отдавна ценностите и са заменени, населението и прогресивно затъпява, оскотява - отдавна е оовчено... Вижте съвременните англичани ( едновремешните завоеватели на света!) - дебели, отпуснати унищожители на фаст фууд, с вечните им проблеми с футболни запалянковци????!!! и масовото невежество. Ами германците? Не приличат на себе си... Ами скандинавците, които усилено се вгейтачват ? Същите, които искат да узаконят содомията, секса с деца и всякакви наркотици?...
Да погледнем и нас... Глупави, невежи, бедни... Оцеляваме поединично. Учим се на толерантност - тази, европейската и май, май ни се отдава. Търпим цигански гнет, позволяваме да се подиграват с правата ни и душим мъката си с Биг Брадър, турски сериали и Националната лотария.
 Ослепяват ни, хора.... А ние се радваме...

На фона на всичко това, осмивания като конспиративна теория, планът Ран-Ът си се сбъдва ли сбъдва...
Жална ни майка...

Съгласна съм с всяка дума! Дори не е нужно да си "фоб" или "фил" на която и да е велика сила. Това са просто факти от настоящето, които стремглаво, безконтролно и неудържимо променят бъдещето.

# 5 644
  • София

Моето притеснение е, че наистина нарастват расистки нагласи и докато умните се наумуват да не се налудуват лудите....

Ами то каквото се снимАло, такова излезнАло.

Скрит текст:
Бежанската/имигрантска / вълна се отпуши след бруталното пряко намесване на рашата,с "доброволци"и нови технологии,включително и "хуманитарна" помощ в дървени сандъци за спасяване на жизнените интереси...предотвратяване на доставки на арабски суровини за Европа,защото след санкциите на прогресивният свят ,русия падна в талаша... А Башар Асад е нужен ,защото предотврати прокарването на нужните газопроводи през Сирия,избива противниците си от ССА,а няма нито една битка с ИДИЛ! Защо ли? А Жужето лови риба в мътна вода,бърка арабският свят,а бежанците...мал шанс- има виновни ...зловещият Запад!

През 70-те години миналият век СССР започна разработването и внедряването на радикалния ислям чрез разпространение на радикална ислямска литература, финансиране на ислямски групировки, организиране на преврати и поставяне на удобни марионетни правителства. Тогава ги изритаха от Египет,правеха социализъм в Афганистан,"помагат" на Турция-Ергеникон е с тяхно участие- Вл.Дугин ,сбиха Армения и Азербайджан когато, искаха да прекарват газопроводи за Европа-Набуко... а сега миротворци...тук корабче минава ли?

Сега е ред на "освобождение" на БИ,какво да сторят-хуманисти-добри хора! Laughing  :rofl:

Русия въоръжи  Саддам Хюсеин за Ирано-иракската война на принципа, колкото по-дестабилизиран и несигурен е регионът, толкова повече  ще печели милиарди. Както се казва,каквото и да ви говорят ,става въпрос за пари,власт и влияние! То поне да не бягаха руснаците по света!

Много, ама много си заблудена. Марксистко-ленинската теория проповядва атеизъм. Поради тази причина, "приятелските арабски държави" на източния блок биваха правени светски. На религията не се гледаше с добро око по време на СССР и поради тази причина, ислямските религиозни водачи биваха пренебрегвани и избутвани в трета глуха. Много ти е промит мозъка, момиче! САЩ, за да противостои на Съветския съюз, финансираше религиозни групировки, които когато Русия се оттегли преди време поради т.н. "перестройка" на Горбачов, се развилняха и самите американци се видяха в чудо. Точно както са се видели в чудо и сега. Сирия беше светска държава. Защо им беше да махат Ассад? Ирак беше светска държава, защо им трябваше да махат Саддам? Либия беше светска държава, защо им трябваше да махат Кадафи? Афганистан беше светска държава. Какви са сега тези държави, къде са, какво се случва там? Много ли ти се харесва и как още не ти е светнала лампичката, а се оставяш да ти промиват мозъка без грам да помислиш, да прочетеш и да разбереш за какво иде реч? Thinking

# 5 645
Малко евро-български позиции от германия
http://www.dw.com/bg/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%8F% … %D1%80/a-18726428

# 5 646

Оф, даже се осмелил да критикува точно лагера в Траискирхен, за който писах горе (през юни живяха там 4000 човека). Голям спец. Прочел вестника и хайде. Но съм сигурна, че, ако писателят реши да бутне някой-друг милион, ще им оправят лагера.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 18:51 от Ли Лу

# 5 647
В потвърждение на предният ми пост....

Руската игра в Сирия

Не приемайте даровете на Путин

" На 14 септември той съобщи, че Русия доставя военна помощ на Дамаск срещу "Ислямска държава" и отправи призив за "някакъв вид международна коалиция за борба с тероризма и екстремизма". Това е в крак с неизменната от 2010 г. политика на Москва да бъде блокирана всяка подкрепяна от Америка инициатива за отстраняване на Асад от власт и вместо това Западът да го приеме като партньор.

Ислямският тероризъм е тема, близка до сърцето на Путин - той му помогна да дойде на власт.
В продължение на няколко седмици през септември 1999 г. поредица от бомбени атентати разрушиха четири жилищни блока в Москва и в два други руски града. Загинаха близо 300 души и стотици бяха ранени. Ислямски терористи от южната руска република Чечения бяха обвинени за атаките. Това обаче е официалната версия. Критици сочат доказателства, че бомбените атентати срещу жилищни сгради са били извършени от руската Федерална служба за сигурност или най-малкото с нейно участие.

Подозренията, че Москва манипулира тероризма за собствени цели отново се появиха. През юли "Новая газета", един от малкото останали независими руски вестници, съобщи, че ФСС контролира потока на джихадисти от Северен Кавказ към Сирия, където мнозина се присъединиха към "Ислямска държава". Разследване на вестника беше установило, че ФСС е организирало "зелен коридор", позволявайки на ислямски радикали да пътуват през Турция, тъй като за Москва е по-добре тези джихадисти да воюват в Сирия, а не в Русия."

И сега ще се "  бори" с тия,които му помогнаха да вземе властта? Блажени верующите,наивниците...Както се каза,където стъпи миризливият руски ботуш,настъпва"благоденствие" ...глад,немотия...емиграция... Какво да кажат окупираните от САЩ Япония,Германия...мизерия  Laughing    :tmi:

# 5 648
Бежанската/имигрантска / вълна се отпуши след бруталното пряко намесване на рашата,с "доброволци"и нови технологии,включително и "хуманитарна" помощ в дървени сандъци за спасяване на жизнените интереси...предотвратяване на доставки на арабски суровини за Европа,защото след санкциите на прогресивният свят ,русия падна в талаша... А Башар Асад е нужен ,защото предотврати прокарването на нужните газопроводи през Сирия,избива противниците си от ССА,а няма нито една битка с ИДИЛ! Защо ли? А Жужето лови риба в мътна вода,бърка арабският свят,а бежанците...мал шанс- има виновни ...зловещият Запад!

През 70-те години миналият век СССР започна разработването и внедряването на радикалния ислям чрез разпространение на радикална ислямска литература, финансиране на ислямски групировки, организиране на преврати и поставяне на удобни марионетни правителства. Тогава ги изритаха от Египет,правеха социализъм в Афганистан,"помагат" на Турция-Ергеникон е с тяхно участие- Вл.Дугин ,сбиха Армения и Азербайджан когато, искаха да прекарват газопроводи за Европа-Набуко... а сега миротворци...тук корабче минава ли?

Сега е ред на "освобождение" на БИ,какво да сторят-хуманисти-добри хора! Laughing  :rofl:

Русия въоръжи  Саддам Хюсеин за Ирано-иракската война на принципа, колкото по-дестабилизиран и несигурен е регионът, толкова повече  ще печели милиарди. Както се казва,каквото и да ви говорят ,става въпрос за пари,власт и влияние! То поне да не бягаха руснаците по света!

Айнщайн, не се изказвай неподготвена, че ей на, хората ти се смеят Mr. Green Дано наистина да си на заплата към някои нпо, щото иначе постът ти говори много за умствените ти възможности..... Sick

# 5 649
  • постоянно
Много, ама много си заблудена. Марксистко-ленинската теория проповядва атеизъм. Поради тази причина, "приятелските арабски държави" на източния блок биваха правени светски. На религията не се гледаше с добро око по време на СССР и поради тази причина, ислямските религиозни водачи биваха пренебрегвани и избутвани в трета глуха. Много ти е промит мозъка, момиче! САЩ, за да противостои на Съветския съюз, финансираше религиозни групировки, които когато Русия се оттегли преди време поради т.н. "перестройка" на Горбачов, се развилняха и самите американци се видяха в чудо. Точно както са се видели в чудо и сега. Сирия беше светска държава. Защо им беше да махат Ассад? Ирак беше светска държава, защо им трябваше да махат Саддам? Либия беше светска държава, защо им трябваше да махат Кадафи? Афганистан беше светска държава. Какви са сега тези държави, къде са, какво се случва там? Много ли ти се харесва и как още не ти е светнала лампичката, а се оставяш да ти промиват мозъка без грам да помислиш, да прочетеш и да разбереш за какво иде реч? Thinking
[/quote]

от това по-точно казано ...... Laughing

popule   bouquet

...
херр

# 5 650
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сирия беше светска държава. Защо им беше да махат Ассад? Ирак беше светска държава, защо им трябваше да махат Саддам? Либия беше светска държава, защо им трябваше да махат Кадафи? Афганистан беше светска държава. Какви са сега тези държави, къде са, какво се случва там?

Колко много вариации на един и същи въпрос, който така и няма да намери отговор.

# 5 651
  • София
Има много снимки в нета, може да се сравни как са изглеждали държави като Афганистан по времето на СССР и сега. Жените са облечени модерно, дори фриволно, къси поли, никакви фереджета, бурки и т.н. Посещавали са университети, били са много по-свободни от сега.
Има и снимка от срещата на Рейгън с талибаните през 1985 г., където той ги определя като моралния еквивалент на основателите на Америка...

# 5 652

Ами то каквото се снимАло, такова излезнАло.

Скрит текст:

Сега е ред на "освобождение" на БИ,какво да сторят-хуманисти-добри хора! Laughing  :rofl:

Русия въоръжи  Саддам Хюсеин за Ирано-иракската война на принципа, колкото по-дестабилизиран и несигурен е регионът, толкова повече  ще печели милиарди. Както се казва,каквото и да ви говорят ,става въпрос за пари,власт и влияние! То поне да не бягаха руснаците по света!

А,помним,помним не сме вчерашни! Навремето как всички арабски народи бяха нам братски по простата причина,че бяха братя на СССР
и ние всички заедно с тях се борехме с/у американския империализъм
където е стъпил руски ботуш трева не никне
объркаха арабския свят с имерските си интереси и сега на братушките американеца им е крив
само ме е яд ,че тия резняци не тръгват на орди към братскя русия ,
а все шибания западен капитализъм и империализъм ги влече
що ли така?

# 5 653
Да оставим Ива 13 да си изкара хонорара. Ако трябва да съм точна по спомените си САЩ въоръжаваха Садам а СССР - Иран, пак два народа се избиваха за чужди интереси.

# 5 654
  • София
Да оставим Ива 13 да си изкара хонорара. Ако трябва да съм точна по спомените си САЩ въоръжаваха Садам а СССР - Иран, пак два народа се избиваха за чужди интереси.

САЩ въоръжаваха И Саддам И Иран.
И са достатъчно арогантни и цинични да се хвалят с това.

п. п. Абе, Ивето, от коя лудница са го изпуснали?

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 19:15 от Alexandria*

Общи условия

Активация на акаунт