Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 830
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 530
Като почнат да ви гонят от собствените ви къщи за да настаняват бежанци, друга песен май ще запеете.
Би ли ми показала къде се е случило това?  Laughing Laughing Shocked
ей тука
http://www.gatestoneinstitute.org/6583/germany-migrants-housing
нали разбираш какво значи vacant ?
Добре де, нека тогава ви вземат вилите и къщите на село Simple Smile.
Еми , ако копат и поддържат защо не??? иначе плащаме на хора да поддържат вилата. Абе ако мен ме гони ИД, ще се надявам да мога да се подслоня някъде. Ей така от човещина. Както като ходя в планината, знам, че ако закъсам, са длъжни да ме вземат в някоя хижа и да ми направят чай а не да ме оставят да мра.  
Даже да ти припишат хижата нотариално са длъжни

# 7 531

Даже да ти припишат хижата нотариално са длъжни
Тя Ох Аман живее още в епохата на експорприацията. В епохата на разкулачването.
Нищо че е в Германия.
Тя е от прогресивните леваци, които още не са дорасли до схващането за частна собственост.
Просто смятат всичко за общо, тоест тяхно и може да си го разпределят...

# 7 532
Оставям настрана дали е едно и също да те приберат да преспиш и да пиеш един чай и да се нанесеш с цялата си челяд безсрочно в хижата барабар с яденето и пиенето. Не съм чула да има такъв феномен досега, но виждаме, че с новите европейци нещата се получават  newsm78

# 7 533

Сирийците, обаче, също НЕ СА араби!

Я пак?
Нещо пак, отново НЕ си разбрала. В Сирия 90% са араби.
Останалите 10% са били повече, но постепенно са били изтиквани и унищожавани методично.
Ако искаш да знаеш какво значи геноцид на един етнос над други запознай се с историята на арабите в близкия изток.

Това ТЕ чака и в Германия, ако се продължава така!
Герри, дори чисто визуално като ги погледнеш сирийците си личи, че много от тях не са араби. Много от тях са синеоки, светлооки и бели чертите на лицата им изобщо не са арабски. Има и хаплогрупови анализи, там са много народности и арабския ген изобщо липсва при друсите и християните, дори сред мюсюлманите генетично много не са араби. Много от тези хора си имат чисто медитерианска визия и от там приличат на българи гърци и тем подобни.

# 7 534
http://www.zeit.de/politik/deutschland/2015-09/angela-merkel-cdu … -gefluechtete-afd

Спадала популярността на Меркел, заради "бежанците". Съдейки обаче по коментарите за нея никак не ми се вярва ,че все още 63 % я подкрепя. Какво трябва да стане, за да удари дъното и да се надигнат масово срещу нея? Скакалците опоскват Европа.

# 7 535

А ти би ли уважила пишещите в темата и би ли ми отговорила на въпроса, който задавам вече за десети път? Каква е алтернативата на имигрантите, относно недостиг на работна ръка,
Ти още ли не си разбрала, че в Европа вече има много голям недостиг на работна ръка,  по простата причина, че тя не е работна и НЕ смята да работи?

Или си счупила плочата на 1960г. и още я въртиш?

Баща ми ще работи до 72 г., за да хрантути арабелите по махалите.„
Аре зЕми се освести малко!

# 7 536
Глупости.  ooooh! Интеграция и Инклузия не са едно и също и не са само понятия.
Анабел, попрочети малко повече, моля те, преди да пишеш така смело. Или посети поне един семинар по темата.
Тук май  цари тъжна  посредственост.  Tired

# 7 537

Герри, дори чисто визуално като ги погледнеш сирийците си личи, че много от тях не са араби. Много от тях са синеоки, светлооки и бели чертите на лицата им изобщо не са арабски.
Погледни си в статистиките, които толкова  обичаш и виж народонаселението на Сирия какво е по ген и колко са светлооките.

Там пише.
Още малко и викинги ще ги изкараш...

Ох.....аман от простотия....

# 7 538
Анабел, какъв недостиг на работна ръка и къде? Абе хора, вие от небето ли падате, не четете ли за каква безработица става въпрос? Местните младежи нямат работа и бягат, те се загрижили да търсят на чуждите... ooooh! Защо се затвориха толкова граници и не ги щат никъде тези работливи хора? Меркел защо не ги иска вече, като ще са й толкова полезни?

# 7 539

А ти би ли уважила пишещите в темата и би ли ми отговорила на въпроса, който задавам вече за десети път? Каква е алтернативата на имигрантите, относно недостиг на работна ръка,
Ти още ли не си разбрала, че в Европа вече има много голям недостиг на работна ръка,  по простата причина, че тя не е работна и НЕ смята да работи?

Или си счупила плочата на 1960г. и още я въртиш?

Баща ми ще работи до 72 г., за да хрантути арабелите по махалите.„
Аре зЕми се освести малко!
Що за глупости? Това, че баща ти трябва да работи до 72 изобщо не е следствие на араби и мигранти в България, а следствие на демографската криза в България и икономическото състояние. България е с най-ниска раждаемост и с най-ниска продуктивност, с голяма безработица (и сред чисти българи). Какво общо имат точно арабите? Защо всичките проблеми на България се стоварват на плещите на някакви мигранти, които са няколко хиляди, а не се погледне истинската причина за проблемите --устройството на нашето общество и състоянието на икономиката ни.
По темата за сирийския ген:

The Syrian people cluster the closest with the Lebanese, then the Palestinians, Jews and then the Jordanians.

Ливанците не са араби, евреите не са араби, палестинците не са араби. Йорданците СА араби.

# 7 540
  • България
Скрит текст:
Скрит текст:

Абе жена, тези на Симеон, са още от времето на комунизма. Винаги са гравитирали около улици, близки до Централният Пазар. Сега пак ли на ударена се правиш? Р
70% население от араби в Европа? Кога това бе Гери? Кога от 6% станаха 70% бе душа?
Като са от времето на комунизма та какво? Интегрирали ли са се? Колко време мина а? Станаха ли българи? Ти сама си противоречиш.

6% бързо стават 70%, когато идват всеки ден с хиляди и всяка ражда тризнаци през година.
Споко -ако не 70%, то 30% скоро ще станат и тогава ще ги видиш колко пенсия ще ти изкарат...

С какво си противореча? Да, интегрирани са, знаят български, женени са за българки, интегрирани са напълно, имат си някакъв малък бизнес. Проблеми не съм видяла да създават, а ти?
Интересно ми е, като са женени за българки, децата им по колко са и каква вяра изповядват.

Аз ще ти отговоря,по 1-2 деца рядко 3,за религията рядко са мюсюлмани поне тези които аз познавам а те са много,или не виждам признаци на религиозност,тук да уточнш ,че става въпрос за бракове по15 год и повече?[/spoiler] По новите бракове тенденцията е обратна,децата клонят към исляма.

Отговора ми също няма да промени мнението,нито ще те успокои!
 Благодаря!
Не ме успокоява, само затвърждава това, което виждам и аз. Да го наречем обратна асимилация.
Anna-Bell, много пъти в темата съм си написала мнението.
Ако целиш да имам БАН поради повторението на постовете ми, ОК.
1. Специално за България няма работни места, за които да няма желаещи. Циганите даже се сърдят и на места са стигали до бой, за работни места, които са били дълго време само за тях. Метачи, касиери на WC, в заводи, общи работници и т.н. Все места, които поради високата безработица, вече се заемат и от българи. А и роботизацията в производството също утежнява положението.
2. Отрицателния прираст- това въобще не е проблем. Към 31 декември 1887 г.
Първо официално преброяване на населението в обединеното след Съединението с Източна Румелия Княжество България.
Общ брой на населението - 3 154 375 души.
 Не сме изчезнали, нали?
Проблемът е изключително високата раждаемост при негри и араби. Крайно време е да се вземат мерки за ограничаване на популацията им, защото ни чака световен глад.
3. Ако в европейски държави има свободни работни места и никой не иска да ги заеме, то на Балканите, а и даже в източно-европейските държави има желаещи.
Да не включвам и Турция, която покрай целия хаос е на път да получи безвизов режим за Европа. Ето куп бъдещи работници за не привлекателни работни места.
4. Ние, обикновените европейски граждани не сме длъжни да работим и изхранваме цялата тая необразована маса, която не може да си сложи спирачни на размножаването.
Ца целта:
Границите на Европа се затварят официално, ако има държави, които не желаят, остават извън тези граници.
Араби и негри да се оправят в техните си държави, ако искат и по 20 бройки да си правят.
Нямаме право да се месим в техния начин на живот, но и те не са "добре дошли" тук.
Пак ще напиша, ако някой се чувства виновен за нещо, моля, да заминава да ги спасява.
Меркел, не я обсъждам-хора с мнение на ветропоказател, на са обект на интерес от моята скромна личност.
 Имам още много, много да напиша, но мнението ми може да се види в постовете ми в темата.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 14:42 от MoiraineD

# 7 541
Да де, състоянието на икономиката ни. И сега трябва да поеме допълнителна тежест, направо забравете за пенсия. Работиш до гроб, за да има за безработните. Не случайно негативните настроения към мигрантите са предимно сред по-бедните държави. Щото аз вече писах, че техния модел един работи и издържа още осем например, жената стои в къщи и само ражда у нас е обречен на глад и мизерия. Ако не се легне на социални помощи. Които пък всички знаем от къде се формират.

# 7 542
http://www.dnevnik.bg/analizi/2015/09/20/2612844_koga_shte_se_su … a/?=topicoftheday
"В същото време в Брюксел министрите дори не успяват да се договорят за разпределянето на 160 хиляди бежанци. А броят на пристигналите тук е многократно по-висок - и продължава да расте. Вече никой не е в състояние да контролира какви са тези хора, откъде идват и накъде са се отправили. В тези драматични дни се оказва, че политиката няма ресурс да направлява процесите, засягащи Европа.

Как ще приключи всичко това? Никой не знае, защото никой няма план или концепция. Отдавна е мъртво Дъблинското споразумение, според което бежанците остават в първата страна от ЕС, чиято граница преминат. Скоро ще е мъртъв и Шенген. А когато се възстановят граничните проверки, стоките драматичното ще поскъпнат - заради транспортните разходи. И навярно чак тогава - защото вече ще бъдат засегнати икономическите интереси - в Европа може да настъпи обрат в мисленето
.[/b]

Това е и моята теория. ЩЕ има обрат в мисленето.
То вече го има. 90% от хората в Европа мислят така, както 90% от хората в тази тема.
Мултикултурализмът е отдавна умрял. Сега го погребваме.
Теорията, че тези идвали тук да решават демографския ни проблем и да изкарват пенсията на ОХ АМАН....е вече на пух и прах.

# 7 543
Да де, състоянието на икономиката ни. И сега трябва да поеме допълнителна тежест, направо забравете за пенсия. Работиш до гроб, за да има за безработните. Не случайно негативните настроения към мигрантите са предимно сред по-бедните държави. Щото аз вече писах, че техния модел един работи и издържа още осем например, жената стои в къщи и само ражда у нас е обречен на глад и мизерия. Ако не се легне на социални помощи. Които пък всички знаем от къде се формират.
Да, но все пак в България мигрантите са минимално количество на фона на ВСИЧКИ други съседни страни. В една Гърция цели острови са натъпкани с мигранти, в Македония. За Италия няма да говоя, там е страшно.
 Иначе е така, съвсем логично, в по-бедните страни бежанци и мигранти са по-нежелани.
Но не тези мижави мигрнти са причината бащата на Герри да работи до 72 години и все пак те биват обвинени, а не някой друг. Защото на герри й е по-лесно да не носи отговорност за себе си и живота си, а да обвинява вечно някой друг. С расистите е така все друг им е виновен. Цигани комунисти араби, те ще си намерят оправдание.

Относно интеграцията, можем да настояваме и жените да работят, по принцип в Германия нямаш право на социални помощи, ако не кандидатстваш за работа всеки месец за няколко места. Друг е въпросът че в България всичко е на такъв хал, че не знам какво биха работили тези хора...
Гери, аз на пенсия много не разчитам, българско възпитание, на човек видял баба му и дядо му да събират амбалаж.  Laughing. Мен не ме мисли.

# 7 544

Относно интеграцията, можем да настояваме и жените да работят
Нищо няма да настоявате.
Ще храните и ще отглеждате. Нали това искахте?
Нали искахте мултикултурализъм и зачитане на чуждите права.„
Ще ги зачитате и толкоз.

Като сте толерантни, трябва да сте толерантни до край.

Общи условия

Активация на акаунт