Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 581
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 070
Не била само Швеция "изнасилената страна":

http://www.cross.bg/zheni-grad-zhena-1482201.html#axzz3n22nd5LM

# 8 071
  • София
Ох, аман, плащат ли ти за мнение?Защото иначе не виждам, от какъв зор се считаш за длъжна, да коментираш и отговаряш на всяко мнение?

# 8 072
  • постоянно
Аз пък си мисля...добре че е Русия, та да ядем още бял хляб всички европейци...

ГМО кукуруза ....не ми се ослажда и води до шизофрения!!!
и на мен ми допадна много новия руски режим на ГМО
объркала си

На мен пък ми допада ЕМБАРГОТО на Русия...

....
Има си тема за Русия. Що не идете там да се наредите на опашка за пирожки?

Ние сме  със Fast Track Герри , не чакаме по опашки.    Mr. Green

# 8 073
# 8 074
Ох, аман, плащат ли ти за мнение?Защото иначе не виждам, от какъв зор се считаш за длъжна, да коментираш и отговаряш на всяко мнение?

Интересен въпрос. Трябва ли мненията задължително да са платени, а ровенето за жълтини из  интернет-пространството задължително да се прави от сърце?

# 8 075
  • София

Интересен въпрос. Трябва ли мненията задължително да са платени, а ровенето за жълтини из  интернет-пространството задължително да се прави от сърце?
Първо, не виждам иначе какво я задължава да отговаря на всяко мнение и денонощно.А ако намекваш за мен, не седя в темата, обикновено се отписвам от следенето и, но когато ми излезе интересна новина смятам,че е редно да я споделя.За ровене, просто няма как да ровя, защото знам само български език и разбирам руски.Пускам новини,които ми излизат на страницата във фейсбук, като преди това съм си превела с гугъл, за да знам за какво става въпрос.

# 8 076
  • България
Бежанската криза засилва популистката десница в Швейцария
 Расте подкрепата за популистката десница в Швейцария в навечерието на изборите през октомври, показва ново социологическо проучване, цитирано от Франс прес. На фона на миграционната криза в Европа, 27,8 на сто от хората подкрепят Швейцарската народна партия, която яростно се противопоставя на политиката на даване на убежище. Втора е Социалдемократическата партия, с подкрепа от 19 на сто.

Швейцария, както и другите европейски страни, е изправена пред нарастващ брой на молбите за убежище, най-вече от бежанци от Еритрея. Близо 12 000 чужденци са подали молби за убежище в страната през първата половина на годината.
  http://bnr.bg/post/100606593/bejanskata-kriza-zasilva-populistka … nica-v-shveicaria
    Под тази статия, има още интересни по темата, няма да пускам линк след линк.

# 8 077
 Расте подкрепата за популистката десница в Швейцария в навечерието на изборите през октомври, показва ново социологическо проучване, цитирано от Франс прес. На фона на миграционната криза в Европа, 27,8 на сто от хората подкрепят Швейцарската народна партия, която яростно се противопоставя на политиката на даване на убежище.

Така ще стане в цяла Европа. Такива партии от 10 - 15% масово ще скочат на 30%
Няма нужда да напомням, че Хитлер е дошъл на власт с 33%

Но каквото повикало, още по-гадно ще се обади.

# 8 078
  • България
 Расте подкрепата за популистката десница в Швейцария в навечерието на изборите през октомври, показва ново социологическо проучване, цитирано от Франс прес. На фона на миграционната криза в Европа, 27,8 на сто от хората подкрепят Швейцарската народна партия, която яростно се противопоставя на политиката на даване на убежище.

Така ще стане в цяла Европа. Такива партии от 10 - 15% масово ще скочат на 30%
Няма нужда да напомням, че Хитлер е дошъл на власт с 33%
Но каквото повикало, още по-гадно ще се обади.
Ще стане, не е ОК, но това е резултата от няколко крясли по света за толерантност.
Европееца си иска своя начин на живот, иска си коледното дърво, иска си кръста, иска си Свободата.
Резултата ще засегне и мирното население, няма да се размине, няма да се получи с мирен диалог.
Като кажеш, не ги искам, да си стоят при подобните- расист, националист, откачалка, простак, спам в темата, ЦРУ-доказателства се искат за най-невинни постове,жълтини били клиповете с насилие от чернилки и араби, срам от Бога, слагам многоточие, че ми се повдига.
Е, честито, мултикултурните, стават неща, които не ме изпълват с щастие, по-скоро със страх, но поговорката "Всяка жаба да си знае гьола" е на един мъдър народ.
Ето началото:
Пожар горя в най-голямата джамия в Западна Европа
  Свят  Европа 26 септември 2015, 17:44, oбновена в 23:25 13468

Пожар горя в джамията Бейт ал Футух в лондонското предградие Мордън, най-голямата в Западна Европа, съобщи британският в. „Индипендънт“.
Близо 70 пожарникари бяха изпратени на мястото на инцидента и няколко часа се опитваха да потушат огнената стихия.
Един човек е пострадал при пожара и е откаран в болница, след като е вдишал токсичен дим.
Огънят се е разпрострял на първия етаж на сградата, където половината от пода е бил обхванат от пламъците. Унищожена е административната част на храма, но самото място, на което поклонниците се молят, е невредимо.
Смята се, че пожарът е тръгнал от кухнята към джамията, а не е умишлен, защото храмът е охраняван, посочва Би Би Си.
Джамията може да побере до 10 хил. души.
  http://www.vesti.bg/sviat/evropa/pozhar-goria-v-naj-goliamata-dz … na-evropa-6043015
  Очаквам и други "...пожарът е тръгнал от кухнята към джамията, а не е умишлен, защото храмът е охраняван..."
   И пак ще си напиша мнението-ако някой толкова се прехласва по бурките, арабите и негрите-свободен човек е, да ходи при подобните. Тук все още е светска държава и до някъде светска Европа.

# 8 079

Първо, не виждам иначе какво я задължава да отговаря на всяко мнение и денонощно.А ако намекваш за мен, не седя в темата, обикновено се отписвам от следенето и, но когато ми излезе интересна новина смятам,че е редно да я споделя.За ровене, просто няма как да ровя, защото знам само български език и разбирам руски.Пускам новини,които ми излизат на страницата във фейсбук, като преди това съм си превела с гугъл, за да знам за какво става въпрос.

Да, де ама не мисля, че точно ние можем да казвме  кой да пише и кой не. То на всеки може да се каже, че мненията са платени, по тази логика. Peace

# 8 080
.
Ето началото:

Пожар горя в джамията Бейт ал Футух в лондонското предградие Мордън, най-голямата в Западна Европа, съобщи британският в. „Индипендънт“.
...
  Очаквам и други "...пожарът е тръгнал от кухнята към джамията, а не е умишлен, защото храмът е охраняван..."
Тези две деца, които са задържани за пожара, не знам чие мнение изразяват, но когато всички се надъхват взаимно, сигурно наистина ще има и други.

# 8 081
как са задържали деца, като пожарът не е умишлен?
Сега и невинните ли ще гоним?
Ако им пламне дюнера в кухнята и почва лов на вещици ли?

# 8 082
как са задържали деца, като пожарът не е умишлен?
Сега и невинните ли ще гоним?
Ако им пламне дюнера в кухнята и почва лов на вещици ли?

Не знам, Герри, така пише в "Индипендънт" и в останалата преса. http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/morden-mosque-fire-tw … son-a6668911.html

# 8 083
Смята се, че пожарът е тръгнал от кухнята към джамията, а не е умишлен, защото храмът е охраняван, посочва Би Би Си.
Всъщност вече има арестувани двама тийнейджъри на 14 и 16 в подозрение в палеж. За съжаление
такива прояви ще зачестят. Хората вече тотално са загубили надежда, че институциите са в състояние да защитят интересите им и съответно минават на вариант да се борят сами.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3250920/Two-teenage-boys … south-London.html

# 8 084
.
Ето началото:

...
Тези две деца, които са задържани за пожара, не знам чие мнение изразяват, но когато всички се надъхват взаимно, сигурно наистина ще има и други.

Ето това е най - страшното.

Общи условия

Активация на акаунт