Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 335
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 055
Аз пък си мисля...добре че е Русия, та да ядем още бял хляб всички европейци...

ГМО кукуруза ....не ми се ослажда и води до шизофрения!!!
и на мен ми допадна много новия руски режим на ГМО
объркала си

На мен пък ми допада ЕМБАРГОТО на Русия...

....

# 8 056
http://buzzpo.com/germany-under-siege-muslims-brutally-attack-pr … itivelyrepublican

Нали християните и язидите са най -потърпевшите от ИД, защо в Европа прибират тогава ислямисти.Значи бягат християните и какво да видят, попадат в същия ад от който бягат  и в Германия.
Ние мислехме,че ще приемаме най-пострадалите и най-вече братята ни по вяра,но се оказа,че имало и по-пострадали от мюсюлманските секти,дето се избиват един-друг,и понеже те по-силно реват и са мнозинство-най-пострадалите останаха заглушени и без надежда за спасение.

# 8 057

объркала си

....
Има си тема за Русия. Що не идете там да се наредите на опашка за пирожки?

# 8 058

объркала си

....
Русия прие закон с който забрани вноса и производството на ГМО,освен за медицински и изследователски цели. Мисля,че това е добро решение-ГМО храните не са добри за никого. Ти си имала предвид,че ембаргото на Русия те спасява от ГМО ли? Извинявай-не съм те разбрала Simple Smile
сори,Герри-нямах предвид да коментирам Русия а ГМО във връзка с поста на маманет. Пирожки не ям-на нисковъглехидратно хранене съм

# 8 059
Да, като видя Horowitz и ми става ясно колко обективен е източникът Simple SmileSimple SmileSimple Smile Horowitz  е е най-големият гнусар. То е пълен арабофоб ислямофоб и ако можеше да утрепе 1 милиард мюсюлмани, би го направил. David Horowitz е многократно хващан в лъжи и hate speech.

Ти по-достоверен източник ли си?!  Sunglasses Имам приятел в Германия, който се е хванал за главата от това, което става там. Всъщност всичко е по мед и масло, а който говори истини, е хейтър и лъжец.  Grinning Шерият няма, глави никъде не режат и всички са се юрнали на почивка в Германия и Европа, щото климатът бил здравословен, нали. Sunglasses

В Германия глави ли режат? Брей, до къде се докараха? Ау и Шериат ли има вече? Страхотия.
на мен ми звучи много достоверно изнесеното в тази статия-точно се покрива с шериатските им боклуци. но мюсюлманофилите ще крещят "лъжци и хейтъри" докато посинеят.Както винаги.
Диана Д, ти погледни изказванията на този човек Хоровиц и после говори. Той е краен ционист, еврейската версия на джихадист и е точно толкова милитантен.
Беше обяснявал, че палестинците щом искали да имат своя държава, значи искали да хвърлят всички евреи в морето и подобни глупости.  Всеки, който не е съгласен с това, че всеки мюсюлманин е зъл, е обезателно мюслманофил?  Joy Joy Joy
Ти да не си и ти ционистка, бе мадам. Аз наистина започвам да се чудя за мотивацията на някои от най-настървените в темата.
за него не знам,но щом ти го плюеш-значи нещо казва да ви настъпи по мазолите. Чуй си глупостите само-понеже ВСИЧКИ  християни са избивани и някои мюсюлмани също-значи мюсюлманите били повече пострадали. Не, не съм ционистка-българка съм и християнка. Не ми казвай какво да чета и какво да говоря-още няма шериат тук. Понамали си назидателния и нагъл тон-не си ми нито на годините,нито на ума . Нали така?
хаха е не мисля, далечко си леко от мен, но как да е.

Това да ти дам съвет да си отвориш очите за конкретен човек, те кара да подскочиш до небето. Забавно. . Липсата на шерият не е оправдание за невежество и незнание. За разлика от теб, следя хората на американската политическа сцена и много добре знам  Хоровиц и те съветвам преди да го подкрепяш, да се запознаеш с това кой му плаща и кой стои зад него. А по-точно крайни елементи в Израел. Всеки, който разбира поне мъничко, може сам да си направи изводите за целта му.

За мюсюлманите го казвам КАТО бройка, най-много са пострадали мюсюлмани което няма значение за мен, тъй като за мен бежанецът си е бежанец. Но го казвам просто защото някой попита защо приемаме мюслмани, а не християни и язиди --това не отговаря на истината, тъй като Европа е приела християни и язиди, които бягат още от 2011та, защото в момента, в който тръгна войната срещи Асад, им стана ясно какво ще става.

# 8 060
Ти си имала предвид,че ембаргото на Русия те спасява от ГМО ли? Извинявай-не съм те разбрала Simple Smile
Сигурно се обажда от там, знам ли. Щом Путин и дава хляб, сигурно живее в Русия.

# 8 061
Скрит текст:

Сега като се замисля, е ли е възможно държейки пътя другаря Путин, да принуждава по този начин Европа да му купува газът? Все пак знаеш, че Европата иска да диверсифицира доставките. Това доста правдоподобно ми изглежда, особено за държава, която се издържа от това и е ключово значение за нея всяка продажба. Как мислиш?

Мисля, че разсъждаваш наивно.
 Разбира се, че това също е в мотивите на Русия, но чак да принуждава Европа Sunglasses. Ами няма нужда просто, тя Европа иска да купува от него, за какво мислиш се сключиха сделката за Северен поток-2 и Чехия, Украйна и Словакия се разврещяха, че Германия и Австрия ги прецакват. Между другото според тази сделка германците и OMV ще получат дял от руските находища, а Русия контрола върху газовия хъб в Германия и най-големите газови хранилища. После не искали вече да купуват от Русия.
Друг интерес факт е, че руснаците сключиха и договор за участие в израелските находища Wink.

Ако това е вярно, то тогава се оказва, че в уж обединен ЕС всеки играе за себе си. Ние защо тогава се отказахме от Южен поток? Thinking Време е вече да започнем да мислим за собствените си интереси на първо място, а интересите на ЕС да минат на втори план...

Доколкото четох- ние винаги трябва да питаме ЕС дали ще ни разреши да внесем това или онова, да сключим договор с този или онзи. Това беше във връзка с фирмите произвеждащи ток. Преди години четох. И ми стана много "благо", че някой мисли вместо нас и решава кое е добро за нас.

# 8 062
Ако някои има желание да унищожи оная паплач дето реже глави за да качва клипчета в youtube има пълната ми подкрепа. Па каквито ще интереси да има.
Приемам ги като нещо от рода  на полезните бактерии

# 8 063
Има си тема за Русия. Що не идете там да се наредите на опашка за пирожки?
[/quote]
радвам се, че забелязваш постовете ми,  но вие  вместихте в темата  Русия по нагоре ...
а аз просто не подценявам  приноса на Русия за СВЕТОВНИЯ Мир... ..., който ЕДИНСТВЕНО тя може да осигури и на бежанци и европейци....и  от ГМО бургерите!
--------------------------------
Отивам да по тичкам, че трябва да съм фъф форма...бежанец ...  newsm78
------------------------

# 8 064
ох аман,не съм казала,дали харесвам или не Хоровиц,но ако реша да го харесвам-няма да ми трябва твоето одобрение. Много сме различни по интелект,образование и ценности и по тази причина-въздържай се да ми даваш наклон на мнението-аз не го правя за теб. Казвам ти,че не харесвам,каквото харесваш ти,но не ти казвам какво да харесваш,или при какви условия да го харесваш.
Разбирам,че ти се иска да си важна и в центъра на вниманието,ама много ми е уморително да ти говоря като на човек,а ти да си добавяш,украсяваш и измисляш сценарии,в които си ме впечатлила,одобрила и оправила в живота. Затова ще мина без теб в моето лично пространство.

# 8 065
Скрит текст:
Да, като видя Horowitz и ми става ясно колко обективен е източникът Simple SmileSimple SmileSimple Smile Horowitz  е е най-големият гнусар. То е пълен арабофоб ислямофоб и ако можеше да утрепе 1 милиард мюсюлмани, би го направил. David Horowitz е многократно хващан в лъжи и hate speech.

Ти по-достоверен източник ли си?!  Sunglasses Имам приятел в Германия, който се е хванал за главата от това, което става там. Всъщност всичко е по мед и масло, а който говори истини, е хейтър и лъжец.  Grinning Шерият няма, глави никъде не режат и всички са се юрнали на почивка в Германия и Европа, щото климатът бил здравословен, нали. Sunglasses

В Германия глави ли режат? Брей, до къде се докараха? Ау и Шериат ли има вече? Страхотия.
на мен ми звучи много достоверно изнесеното в тази статия-точно се покрива с шериатските им боклуци. но мюсюлманофилите ще крещят "лъжци и хейтъри" докато посинеят.Както винаги.
Диана Д, ти погледни изказванията на този човек Хоровиц и после говори. Той е краен ционист, еврейската версия на джихадист и е точно толкова милитантен.
Беше обяснявал, че палестинците щом искали да имат своя държава, значи искали да хвърлят всички евреи в морето и подобни глупости.  Всеки, който не е съгласен с това, че всеки мюсюлманин е зъл, е обезателно мюслманофил?  Joy Joy Joy
Ти да не си и ти ционистка, бе мадам. Аз наистина започвам да се чудя за мотивацията на някои от най-настървените в темата.

Ох Аман ,
жестоко изпростяваш!
И по форма и по съдържание.

# 8 066
Скрит текст:
Да, като видя Horowitz и ми става ясно колко обективен е източникът Simple SmileSimple SmileSimple Smile Horowitz  е е най-големият гнусар. То е пълен арабофоб ислямофоб и ако можеше да утрепе 1 милиард мюсюлмани, би го направил. David Horowitz е многократно хващан в лъжи и hate speech.

Ти по-достоверен източник ли си?!  Sunglasses Имам приятел в Германия, който се е хванал за главата от това, което става там. Всъщност всичко е по мед и масло, а който говори истини, е хейтър и лъжец.  Grinning Шерият няма, глави никъде не режат и всички са се юрнали на почивка в Германия и Европа, щото климатът бил здравословен, нали. Sunglasses

Беше обяснявал, че палестинците щом искали да имат своя държава, значи искали да хвърлят всички евреи в морето и подобни глупости.  Всеки, който не е съгласен с това, че всеки мюсюлманин е зъл, е обезателно мюслманофил?  Joy Joy Joy

Ох Аман ,
жестоко изпростяваш!
би ли посочила кое е изпростяване в поста ми? ДианаД, не те задължавам да говориш с мен, просто ти дадох информация, от там нататък си е твой проблем как я приемаш ти.

# 8 067
Скрит текст:

Беше обяснявал, че палестинците щом искали да имат своя държава, значи искали да хвърлят всички евреи в морето и подобни глупости.  Всеки, който не е съгласен с това, че всеки мюсюлманин е зъл, е обезателно мюслманофил?  Joy Joy Joy

Ох Аман ,
жестоко изпростяваш!
би ли посочила кое е изпростяване в поста ми? ДианаД, не те задължавам да говориш с мен, просто ти дадох информация, от там нататък си е твой проблем как я приемаш ти.

# 8 068
Интересно как едно бе мадам те възмущава на фона на присъствието на истински обиди, призиви за студени зими, орки, арабески, мангали, черни и прочее красоти в темата, които не те притесняват.  Grinning Laughing

Би било много смешно, ако не беше тъжно.

Извинете ме за "бе мадам", без мен простачката  темата  е като чаепитие на благородни девици.

Обама пред ООН:
"САЩне може сама да реши световните проблеми"  Shocked Shocked
брех! Това е ново!

Summin на ООН, ако на някой му е интересно:
https://www.youtube.com/watch?v=6xubwavEts4

Преди малко говори Китайчо, сега говори краля на Йордания, скоро е Путин.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 18:50 от OX'AMAH

# 8 069
По-скоро очаквано Wink.

Общи условия

Активация на акаунт