Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 842
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 115

Не мисля,че тези престъпления са неизбежни при всяка тълпа млади мъже. Не ми се вижда нормално да изнасилваш жени и деца,които би следвало да закриляш,защото нямаш социални контакти.
Тия това го имат за закрила. Sick
Свива ми се сърцето. Те към техните си нямат човешко отношение, а искат от европееца да
им влиза в положението, че и менюто да им подбира.
И тази култура ние трябва да я приемем.
Кои са тези, дето си въобразяват, че тази тълпа подлежи на интеграция?
Много тъпо замислено.

# 8 116
  • София
Diana напълно съм съгласна. Къде им е религията сега? Нали бяха много набожни...

Не знам доколко са набожни, но лично мен ме изумява как хора, които УЖ бягат от насилие и войни, отивайки в една мирна държава, започват да изнасилват деца и жени - и местни, и беззащитни бежанки. Има нещо дълбоко сбъркано в това  Sick

Уф, ще повторя - българската статия е превод от сайта на Гейтстоун. А те са (за 2-ри път):
Gatestone Institute се занимава със стратегически и военни изследвания. Основан е 2012 г. от бивши дипломати и експерти по сигурността, негов председател е бившият посланик на САЩ в ООН Джон Болтън, сред основателите и членовете на ръководството са бившият шеф на ЦРУ Джеймс Улси, Нобеловият лауреат за мир Ели Визел, университетски професори, анализатори от Израел и Близкия Изток, журналисти. Президент е Нина Розенуалд, политически активист и филантроп. Сьорен Керн е старши научен сътрудник за европейска политика в „Групата за стратегически изследвания" със седалище в Мадрид.

# 8 117
Anna-Bell ,съгласна си с мен?
Наистина ли?
Чудо!
Мнението ти до тук, не съвпада с моето.
Кой ви промива мозъците- БХК и другите подобни, как кой.
И сериозно ли ме питаш къде са тълпите- 28 300 за теб не е ли тълпа или е група от детската градина?
А ти съвсем, ама съвсем сериозно ли си мислиш, че Турция няма да пусне Ордата в момент, в който и се види удобен по някакви политически и други причини?
Защо мислиш настояват, протестират и сипят закани срещу оградата, която едва, едва се строи?
Какво им пречи? Помисли. Визи не се искат между България и Турция, с един паспорт си пътуваш напред-назад.  Оградата даже ще спре преминаването на заразен добитък от тях при нас и обратно.
  Но, ще спре донякъде и бандата нашественици, изпратени в момент, в който ББ не слушка.
Колкото и да ми пренеприятен, в момента трябва да си толкова находчив, комбинативен и умен, че не знам, дали някой по-умен ще се справи. Парадокс.
  Понякога Бай Ганьо печели, но само понякога.

Хубаво де, не ги е пуснала още, а и ни заобикалят. Уж заради Путин, уж заради Обама, имаше някаква конспирация, даже. Те не искат да идват у нас. Не ни искат те, а не ние тях. Или на вас ви е притеснението да не би ако минат, да не ни  смачкат? Това ли?

# 8 118
Встрани от любопитната тема за изнасилванията, речта на Оланд не ми прозвуча много обнадеждаващо.

# 8 119
  • България
Anna-Bell ,съгласна си с мен?
Наистина ли?
Чудо!
Мнението ти до тук, не съвпада с моето.
Кой ви промива мозъците- БХК и другите подобни, как кой.
И сериозно ли ме питаш къде са тълпите- 28 300 за теб не е ли тълпа или е група от детската градина?
А ти съвсем, ама съвсем сериозно ли си мислиш, че Турция няма да пусне Ордата в момент, в който и се види удобен по някакви политически и други причини?
Защо мислиш настояват, протестират и сипят закани срещу оградата, която едва, едва се строи?
Какво им пречи? Помисли. Визи не се искат между България и Турция, с един паспорт си пътуваш напред-назад.  Оградата даже ще спре преминаването на заразен добитък от тях при нас и обратно.
  Но, ще спре донякъде и бандата нашественици, изпратени в момент, в който ББ не слушка.
Колкото и да ми пренеприятен, в момента трябва да си толкова находчив, комбинативен и умен, че не знам, дали някой по-умен ще се справи. Парадокс.
  Понякога Бай Ганьо печели, но само понякога.

Хубаво де, не ги е пуснала още, а и ни заобикалят. Уж заради Путин, уж заради Обама, имаше някаква конспирация, даже. Те не искат да идват у нас. Не ни искат те, а не ние тях. Или на вас ви е притеснението да не би ако минат, да не ни  смачкат? Това ли?
Това "уж" никак не ме успокоява, сигурно не само мен. Живеем до минно поле.
  Не само ще минат, а и ще останат голяма част от тях.
От близо 2 000 000 (турците пишат, че вече са към 3 000 000), дали само ще минат?
Запада бързо се затваря, бързо променят законченцата, когато не им изнася, къде остават тогава тези милиони?
http://front.bg/analizi/svjat/izvyn-konspirativnite-teorii-za-or … estvie-kym-evropa

# 8 120
  • София
Оланд само като го погледна и губя всякаква надежда. Знам, че не е по тематс, но не се сдържах.  Mr. Green

# 8 121
Diana D, къде видя да казвам, че е нормално. Имам предвид, че ситуацията такава, каквато е в момента, създава идеални предпоставки за такъв род престъпления.
Не съм казала,че ти го смяташ за нормално,извини неточността ми-не съм целяла лична нападка.Малко съм бясна на тях.Абе много съм бясна на тях и на някои други,че вече викам само "свобода или свинец" Туй свинец е да дразня мюсюлманите ще ми кажат сега. Не се конфронтирам с теб-просто градирам  -по мое мнение не всяка тълпа от млади мъже би направила това в подобна обстановка,но тази конкретно-явно да. Извини ме,ако си се почувствала нападната  Peace
Diana напълно съм съгласна. Къде им е религията сега? Нали бяха много набожни...

Най-страшното от всичко е ,че точно това им е религията и са много набожни. Ама ужасно набожни са и спазват всички предписания на пророка Мохамед,който се оженил за 9 годишна и изнасилвал и рязал глави в името на Аллах

# 8 122
вижте тв АЛФА - за мигрантите - ПОЧВА...гледайте го!

Ташева не им цепи басма ...

# 8 123
Профилът на дошлите през август в България е покъртителен.
От потърсилите убежище у нас през август 2015 г.,
56 % са мъже, 16 % жени, останалото деца.
цели 3 % са с висше образование, 3 % с полувисше, със средно-специално - 0 %, средно - 14 % и останалите 80% са почти равномерно разпределени в основно, начално и без образование.

http://www.aref.government.bg/?cat=8

кликване на Статистически графики 31.08.2015 г.

Заливат ни сирийски лекари и инженери, всичко останало е пропаганда.

# 8 124

Не знам, може би искаш да кажеш, че е трябвало да контролират кой приемат, като японците, те май не приемат мюсюлмани. Хм, може и да има резон.
Ще кажеш ли пак как ще ти изкарват пенсията?
Има резон да не се приемат разбира се.
Могат да се приемат до време. Това "до време" отдавна е отминало. Отдавна лимита за "орки" се изпълни и търпението на всички нормални, миролюбиви, толерантни и милостиви мирни европейски граждани  се изчерпа...
И при положение че никой политик не е в състояние да направи каквото и да било освен да си бръщолеви нещо си там, докато тълпите идват и идват, аз лично не чакам нищо хубаво за Европа!

# 8 125
Встрани от любопитната тема за изнасилванията, речта на Оланд не ми прозвуча много обнадеждаващо.

какво е казал Оланд ?

# 8 126

какво е казал Оланд ?
Кво значение има кво е казал тоя посерко. Той не е в състояние да си дигне гащите без чужда помощ.

# 8 127
какво е казал Оланд ?

Разни неща, между които, че Ассад е част от проблема и не може да бъде част от решението.

# 8 128

Не знам, може би искаш да кажеш, че е трябвало да контролират кой приемат, като японците, те май не приемат мюсюлмани. Хм, може и да има резон.
Ще кажеш ли пак как ще ти изкарват пенсията?
Има резон да не се приемат разбира се.
Могат да се приемат до време. Това "до време" отдавна е отминало. Отдавна лимита за "орки" се изпълни и търпението на всички нормални, миролюбиви, толерантни и милостиви мирни европейски граждани  се изчерпа...
И при положение че никой политик не е в състояние да направи каквото и да било освен да си бръщолеви нещо си там, докато тълпите идват и идват, аз лично не чакам нищо хубаво за Европа!

Аз не съм казвала те конкретно. Аз казвах емигранти, а това не е равно на мюсюлмани. Те са китайци, индийци, украинци, араби.
Е, времето ще покаже какво ще стане.

# 8 129
Профилът на дошлите през август в България е покъртителен.
цели 3 % са с висше образование, 3 % с полувисше, със средно-специално - 0 %, средно - 14 % и останалите 80% са почти равномерно разпределени в основно, начално и без образование.

Заливат ни сирийски лекари и инженери, всичко останало е пропаганда.

Joy Joy Joy

Недей така! Като ги гледам какви са скромни и смирени, най-вероятно просто не са искали да парадират с образованието си, затова са скрили, че са лекари и инженери. Повечето са докторанти даже. На 19 години, а вече докторант- просто не искат да комплексират европейците, това е. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт