Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 050
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 550
Нали и наши сънароднички в темата нарекоха собствения си народ: паразити.А те уж са толеранти,интилигентни,с двойно гражданство и все при паразитите се бутат. Joy
Както разбрахме, единици са тези, които по-трудно и бавно се адаптират, обикновено всички се интегрират успешно. Да не наблягаме на изключенията, защото се създава погрешно впечатление. Нека им дадем време да се почувстват у дома си.
Търпеливо ще изчакаме.После те ще ни хранят и пенсиите ще ни изкарат! Sunglasses

Joy Доста ще има да почакаме...Sad По-ми мирише, че ние ще ги хрантутим чрез:
1. Повишаване на данъците =>
2. Понижаване на покупателната способност, разбирай заплатите =>
3. Удължаване на времето за придобиване на пенсия по възможност до смъртта на евентуалните бенефициенти на такава
това са пенсиите и аз си го мислех-направо ще си мрем на работните места-то иначе  няма насмогване-ей на-отпреди 12 години палестинска бежанка,такъв манталитет на принцеса има,че да и се възхитиш направо. Абе заслужава жената в палат да живей-ей на-родила двама сина да пълнят затворите и пет дъщери с пингвинско ДНК кръстосани.Принос е туй към Англия,ей!Принос! Сина й кат излезе от затвора ще работи,и тя ще почне работа. Само мааааалко още и трябва време да се интегрира-още 50-60 години и готово хахаха

# 8 551
  • България
Както разбрахме, единици са тези, които по-трудно и бавно се адаптират, обикновено всички се интегрират успешно. Да не наблягаме на изключенията, защото се създава погрешно впечатление. Нека им дадем време да се почувстват у дома си.
 Това пък откъде го разбрахме  Shocked
Сериозно! Създаването на арабски квартали интеграция ли е?
Май и ти не си изчела цялата тема и не си обърнала внимание, нито на статии, нито на интервюта, нито на видеа.
   Ей така го шляпна този извод, кото самия Бог или Алах, зависи в какво вярваш  ooooh! ooooh! ooooh!
  И не обобщавай, повечето не сме го разбрали това, което ти твърдиш!
Ми от темата тук го разбрах, от милите съфорумки, живеещи в чужбина, които ни отварят очите. Те такива мигранти не познават, значи не е възможно и да съществуват. Всичко друго било пропаганда.
  Така де, то покрай техните промивки и аз ще затъпея  Laughing, редактирах си поста, но нарочно оставих началото, дано се усетят, но едва ли.  Hug

# 8 552
  • София
Петте дъщери и те като родят по 5-6 деца, после техните щерки, и те така. А ЮК-то ще дава пари за жилища.

# 8 553
  Това пък откъде го разбрахме  Shocked
Май и ти не си изчела цялата тема и не си обърнала внимание, нито на статии, нито на интервюта, нито на видеа.
   Ей така го шляпна този извод, кото самия Бог или Алах, зависи в какво вярваш  ooooh! ooooh! ooooh!
Ми от темата тук го разбрах, от милите съфорумки, живеещи в чужбина, които ни отварят очите. Те такива мигранти не познават, значи не е възможно и да съществуват. Всичко друго било пропаганда.
  Така де, то покрай техните промивки и аз ще затъпея  Laughing, редактирах си поста, но нарочно оставих началото, дано се усетят, но едва ли.  Hug

аз съм в чуденка има ли едно място,където толерантните да не са били и да не са живели и да не говорят от личен опит, То не бе Германия,САЩ,Катар.Женевското езеро и къде ли още не. Ако ги питаш сигурно и есперанто знаят,щото 5 години са живели там.

# 8 554
  • София
Петте дъщери и те като родят по 5-6 деца, после техните щерки, и те така. А ЮК-то ще дава пари за жилища.

Е, какво пък - ще си спретнат едно ново Косово в ЮК и готово. Нали много ги защитаваха тогава, заедно с американците, че и бомби им хвърляха на горките сърби...Обаче кво се оказа ся, косоварите бягат от Косово - бежанци станАха...нали им беше голЕм зор да си имат държава...що не се кефят нещо напоследък? newsm78 Joy

П.С. "Умните" мюсюлмани не могат да зацепят, че където и да отидат, пак ще са си те. Щото от себе си не мож избяга...освен ако сам не пожелаеш ДА СЕ ПРОМЕНИШ.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 00:09 от Popule

# 8 555
Аз правилно ли разбрах от статията, че помощите за наем  са толкова високи, че тези могат да си позволят толкова скъпо жилище?

# 8 556
  • София
   Ей така го шляпна този извод, кото самия Бог или Алах, зависи в какво вярваш  ooooh! ooooh! ooooh!

аз съм в чуденка има ли едно място,където толерантните да не са били и да не са живели и да не говорят от личен опит, То не бе Германия,САЩ,Катар.Женевското езеро и къде ли още не. Ако ги питаш сигурно и есперанто знаят,щото 5 години са живели там.

Хехе, и аз се поусмихвам като чета Аманката, щото излиза, че и в Катар ходи, пък често и до Женевското езеро и прочие интересни места, и все разни интегрирани й изскачат пред погледа  Wink

# 8 557
  • България
Скрит текст:

Ами сигурно, че как, някои и в момента са там, където се говори есперанто, ако са забравили езика  да ми пишат, още ми се мотаят едни речници от моя живот там  Wink. Хубаво беше, да  Peace
Сигурно и сега, за това някои се мъчат да ни удавят в поток от празни дрънканици, че да се остане с впечатление, че всички чакаме с голямо нетърпение всичките 40% необразовани ергени, които влизат с цел... ами там някаква цел, може би да станат астронавти и да заминат за Марс?
 Като гледам и в новините- вицето къде била да говори колко са милички арабчетата, че и негърчетата, после, президента и той някакви там си дрънка, още някой от някъде беше се показал, пълна скръб, нищо конкретно.

# 8 558
Аз правилно ли разбрах от статията, че помощите за наем  са толкова високи, че тези могат да си позволят толкова скъпо жилище?
ами тая специално получава 20 000 лири на година помощи за наем Simple Smile

# 8 559
Аз правилно ли разбрах от статията, че помощите за наем  са толкова високи, че тези могат да си позволят толкова скъпо жилище?
Ами значи правилно са проучили тогава кандидат-бежанците, че им връчват ключовете от къща за 1,25 млн. Кой е виновен в случая със зелника? И после се чудят защо е хукнал този народ. Ама ще им насмогнат ли с жилища?

# 8 560
Нина* , бива ли така?
Това, че не кисна от ранни зори до късни доби във Форума и в тази тема, и не я наводнявам в хор с всякакви абсурди, не означава, че съм съгласна с въпросните мнения.  Peace
Честно казано, предпочитам да бях. (Имам една колежка, която обича да казва, че малко акъл се живее лесно).
Щеше да ми е спокойно, ясно, уверено.(Че как иначе: Просто идилия- цари пълен контрол, хорицата биват посрещани, регистрирани, настанявани, интегрирани... )
Нямаше днес да бъда на семинар, в който да ме обучават как да работя и с бежанци. Нямаше сутринта като отида на работа да ме посрещат с тази тема ;да не навлизам в подробности.
Diana D, и теб ще те замоля да не ме слагаш под един знаменател с въпросната съфорумка. В темата пишат и изразяват становища, споделят опит и много други живеещи в чужбина потребители, с единствената разлика, че не наводняваме така темата. А, да, и май мнението ни леко се разминава  с идиличното такова. Simple Smile

# 8 561
  • България
Ами значи правилно са проучили тогава кандидат-бежанците, че им връчват ключовете от къща за 1,25 млн. Кой е виновен в случая със зелника? И после се чудят защо е хукнал този народ. Ама ще им насмогнат ли с жилища?
  И питаш  Mr. Green
Толкова бързо ще изхвърлят местните от домовете им, че свят ще им се завие. В Германия нали вече правят такива неща. Даже на единия човек му настаняват направо при него- някой трябва да чисти все пак. И дъщеря на 15г има, че млад мъж седи ли кротко.
И ето, готови, чисти и красиви къщи (и други работи) за "бедничките те".

# 8 562
както тръгнало-скоро ще наритат куин бети и ще им дадат бъкингамския дворец на бежанците. Упс,да не казвам бежанци-те и в ЕП вече им викат мигранти,че много грамотни хора има и питат: ама как бежанци бе,в конвенцията,мамо,Женевска други неща пише? Че си им вика мигранти мама Меркел и не претендира да са бежанци,а в статията директно си ги наричат нашественици! Те с манталитет на принцове и принцеси всичките,ама да му мисли кралицата-на мене жилището ми струва колкото годишните им помощи за наем на тия,не е достойно за милите мигранти

# 8 563
  • DE
Цитат

В Германия има връзка между броя на членове от семейство и квадратурата на жилището. Задължително на две деца от различен пол се полага самостоятелна спалня. Ако са две еднополови просто трябва по-голяма квадратура. Вероятно затова се струва, че помощите са големи.

# 8 564
"Полага се" в какъв смисъл? Германците са длъжни да осигурят за децата си, а на мигрантите държавата им осигурява мезонета?

Общи условия

Активация на акаунт