Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 114
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 670

Полицията в Австрия и мигрантите:

Тук ясно се вижда как въобще не им пука да си заобиколят полицая и да си направят каквото искат - кога някой от нас не се е подчинявал на властта по такъв начин...??? Не виждате ли, че те не желаят правила, не ги интересуват законите.... Отвратителна паплач и сган, направо съм отвратена.

# 8 671
Ана Бел- ако ти харесва някой пост просто натисни  едно бутонче със сърчице горе вдясно-няма нужда да препечатваш чаршафите. Специално се погрижиха за това.

Благодаря.

Не, знаех.   bouquet, Герри!

# 8 672
Скрит текст:

Тук ясно се вижда как въобще не им пука да си заобиколят полицая и да си направят каквото искат - кога някой от нас не се е подчинявал на властта по такъв начин...??? Не виждате ли, че те не желаят правила, не ги интересуват законите.... Отвратителна паплач и сган, направо съм отвратена.

Във Фейсбук го гледах това видео, коментирах и там; на мен ми се струва, че е заради камерата. Тъй като познавам полицаи Вега и Кобра например, съвсем не мога да си представя, че реагират така реално. Ети ви истинско и неподправено депортиране на нигерианци. Имайте предвид, че и тук има камера, но тонът е малко по-различен.

# 8 673
Какъв Разум бре? Разум да отвориш границата и да се напълниш с хора, които не ги знаеш какви са?

Не е, но беше единственият начин голяма част от лагерите да се придвижи към богатите страни, които не са външни граници. Говореха, че, за да стане такова придвижване по официален път щяло да коства година-две.
Значи са ви убедили сладкодумците, че тълпите трябва да ви ги предвижат до задния двор на къщичките ви и то трябва да стане бързо, а не за година две...

И вие гледате, кимате и сте много спокойни. Защото властта на запад знае всичко и винаги се грижи за гражданите си...

Кимайте, кимайте и се радвайте колко са мъдри управляващите ви.. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 8 674

Като не се подчиняват на властта нали щели в затвора да ходят? Нали така обясни Ли-Лу?
А ходенето без документ за самоличност спазване на законите ли е?--ааа, сетих се,-тях са ги гонили с пушки и те са си ги изгубили..но парите си не са загубили...

# 8 675
Не съм толкова умна, не мога да обясня, Герри. Но пък не съм и толкова изпушила, че да си мисля, че една от най-великите нации в света страдала от вина и решила да пусне четири милиона мюсюлмани, за да станели мили и добри.

Ето нещо позитивно. Социален експеримент как реагират германците, когато наци напада чернокож. Накрая 4:47 има и един българин  Simple Smile
има един циганин на 4:47,/моля бъди точна/даже 4-ма цигани има. Писнало ми е не само циганите да се наричат гордо българи в чужбина,ами и ние да си им викаме българи-особено,когато се излагат или правят лоши неща. Тези не са ми етнически близнаци на мен лично-за теб си е въпрос на самоопределяне

# 8 676
  • Сред мелниците

Чак пък толкова сложно да е..

Сложно, неясно .... Да не издребняваме.

Цитат
А, който няма къде да отиде, защото няма самоличност, го оставят в затвора.

Ама те си имат! Това ме притеснява.
Щото за известна сума, аз мисля, че  нямам проблем да ме идентифицират като Елвис в благоденстваща Австрия. Дали ще мога да предявя претенции за правата  му?  newsm78

А сега виждам, че мама Меркел е имала съответната нагласа овреме
В Оснабрюк откриват институт по ислямска теология
Цитат
От зимния семестър на 2012-213 г. в Оснабрюк обучението си ще започнат  47 студенти, които след  дипломирането си ще могат да преподават основите на исляма в училищата, съобщава DPА.

Интересите на повечето студенти, записали се в специалността е насочен към историята на исляма, тълкуването на Корана и изучаването на арабски език.

# 8 677
Не знам от къде си правите извода, че Европа е разграден двор...Аз не познавам законите в Австрия и Германия, не съм следила и кои от тях ще променят. Ако ви е интересно за имиграционните закони в Англия променени 2012г. може да прочетете http://researchbriefings.parliament.uk/ResearchBriefing/Summary/SN06724 има разлика за имигранти от и извън съюза.... Както можете и да прочетете какво очаква имигрантите, които са от страни извън съюза след април 2016г. http://www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/24/new-uk-immigratio … l-you-be-affected Мога да добавя единствено, че в Анг. необлагаемия годишен доход е £10 000, както и че тук данъка не е плосък 10%.... Не съм чула, че в Анг. лесно се ляга на социала - тук може да се информирате как става това https://www.gov.uk/browse/benefits Вероятно защото си познават законите, западноевропейците не са изпаднали в истерията, която вие очаквате....

# 8 678
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами аз реално се опасявам, че това се случва. Защото иначе ще да е много сложен тоя неин неразгадаем план.
няма ли някой психиатър да се изкаже компетентно тук? Аз като я гледах в това видео https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70
си мислех,че ако беше бабичка на село да си даде къщата на местното циганско малцинство,щото са хубави хора и ще я гледат-внуците й щяха да сложат под запрещение с пълно основание. Какви бяха тез глупости,че Германия принадлежала на исляма и че германците били лоши,затова да си затварят човките. Лекува си тя морбидното чувство за вина и прави групова терапия на гнева за цяла Европа,ама не я ли виждат,че е луда немците,бе? Аз не говоря немски-проследих изказването й по английските субтитри-който говори немски да каже наистина ли такива глупости плямпа? Абе казаха й да не се коси толкова-хем баш евреин й каза,че не смята съвременна Германия за виновна за нацизма,ама то не! Меа кулпа и толкоз-дай да мре цяла Европа

Водещият много умело ни "преведе" нищоказването на Фрау Меркел, като "ислямът принадлежи на Германия"  и съответните пропагандни изводи. Нарочно изгледах видеото три пъти и нищо не чух, което да е по - различно от нищоказването на политиците по принцип. Говори точно стил "нищоказване". Къде казва, че са лоши немците и да си затварят човката? Това каза тя: And third of course we have this debate a lot of muslim also have in which we debate whether Islam even belongs to Germany or not. But Im finding that when we have 4 milion muslims in this country, its really not debateble whether muslims belong to Germany but Islam doesnt, or whether Islam also belongs to Germany. I see worries, but I have to say that, we all have this chances and all have these liberties to practice our all religion as well insofar as we  are all practising it and believe in it. Но явно ТВ Ребъл е някакъв еквивалент на ТВ Алфа, което никак не ме учудва, защото Воленоподобните в момента имат златен шанс да влезнат в парламента. Да не говорим, че каза, че трябва да знаем повече за Христянството и корените си. Водещият правеше интерпретации и подвеждащи изводи. Изобщо не е полудяла, типично политическо говорене. Дейвид Камерън, Оланд, Обама мине не мине и се започва "Благодарим на емигрантите", "Емигрантите изградиха страната ни" (Великобритания) и подобни. Та те винаги си говорят така, не знам защо сега го откривате.
много избирателно слушаш и четеш мисля-what about öur responsability,because many german citizens are fighting for IS-IS is Germany creation and naturaly the consequences of IS terroristic actions as refugee crysis are Germany's responsability? and "our arrogance" and due to it we should not dare to say there is something bad happening,because many bad and gruesome things happened to Europe too. Не съм се предоверила на коментатора или на медията,макар,че не приемам обявяването на някоя медия за недостоверна и манипулативна заради десен уклон-обърнах внимание основно на превода на "нищоказването" на Меркел,дори попитах някой тук,който знае немски да каже дали превода е точен. Това нищоказване са послания и по-интелигентните от нас може и да им обърнат внимание и да разберат,че тя не знае какво да каже,но за тези,които прииждат към Европа-това е светата истина! Много лошо е когато политик от нейния ранг отговаря на важен въпрос на журналист с нищоказване и размахване на пръст. Теб не те ли притеснява това?
Напротив, никак не чета нито слушам избирателно. Коментирах ето това твое изречение, което отново изобщо няма общо с болднатото на английски от теб. А да не говорим, че е напълно права за ИД и арогантото поведение на някои немски терористи. Да не говорим и за интереса на Германия в Сирия, който също е допринесъл за кризата там.
Цитат
Какви бяха тез глупости,че Германия принадлежала на исляма и че германците били лоши,затова да си затварят човките.

Определено ти слушаш избоирателно мисля аз, защото и дума не коментира последното й изказване отностно християнството и нашите корени, което съм написала.

И да, всички медии са манипулативни в една или друга степен. Целта им е да провокират емоция за да има гледаемост. На тази й личеше много.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 14:10 от Anna-Bell

# 8 679
В Белгия (Брюксел) има ислямски училища. В кварталите, които препоръчах на АнаБел за екскурзия.  Интересно дали работещите в ЕП и ЕК си пращат децата там  Flutter

http://www.rtbf.be/info/societe/detail_des-ecoles-musulmanes-a-b … xelles?id=8499000

http://www.amanbox.be/annuaire-musulman-belgique/ecoles-musulmanes-de-belgique/

Малко са. Само 4. Но може и да станат повече. Е, имало е и петиции срещу отварянето, ама кой ги гледа тези петиции   Mr. Green Петиции някакви си, от някакви си хора там.

Имат и гимназии
http://www.rtl.be/info/belgique/societe/une-premiere-en-belgique … ntree-739111.aspx

Явно Германия сега ще наваксва   Wink

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 14:15 от Naeva

# 8 680
Вероятно защото си познават законите, западноевропейците не са изпаднали в истерията, която вие очаквате....
Ще видим, Лейди.
След като се налага цензура да им въвеждат на гордите и свободолюбиви свръхчовеци, значи имало и недоволни, но както разбрах те били лузъри и българи легнали вече на социяла (въпреки че било много трудно) и страхуващи се да не ги изместят... Joy. Ще видим колко са им съвършени законите.

Очевидно не могат границите си да пазят, По влаковете им пътуват тълпи без билети, биваци се разпъват нагоре надолу, хора крачат по магистрали... но щом пък всичко останало им е супер-дупер съвършено на великите западняци, освен някой и друг кървав атентат, ами  ние ще гледаме и ще се учим...

# 8 681
  • София
Просто настроението в Австрия е: те са тук и в нужда, ще им помогнем днес, но политиците трябва да решат колко можем да поемем постоянно. Ако наистина имат капацитет за 100 000 от новата вълна, ок. Обаче, ако са само за 20 000, хората се надяват да вземат толкова, естествено. Като цяло едно стабилно и спокойно уверено отношение към цялата ситуация. Нито веднъж не съм чула съмнения, че ще се оправят. Австрийците са хладен и разсъдлив народ и това ще им донесе много плюсове.  Simple Smile

Не очаквах, че австрийците са толкова наивни. Вярват си на правителството, ок. НО трябва да се има предвид, че те не са преживели сътресенията, които ние преживяхме само преди 25 години, та им е простено. Ще разберат по трудния начин, че когато нещата в една държава са доведени до или-или, на политиците НЕ БИВА И НЕ МОЖЕ да се вярва. Wink

# 8 682
В Белгия (Брюксел) има ислямски училища. В кварталите, които препоръчах на АнаБел за екскурзия.  Интересно дали децата на работещите в ЕП и ЕК си пращат децата там  Flutter

http://www.rtbf.be/info/societe/detail_des-ecoles-musulmanes-a-b … xelles?id=8499000

http://www.amanbox.be/annuaire-musulman-belgique/ecoles-musulmanes-de-belgique/

Малко са. Само 4. Но може и да станат повече. Е, имало е и петиции срещу отварянето, ама кой ги гледа тези петиции   Mr. Green Петиции някакви си, от някакви си хора там.

Имат и гимназии
http://www.rtl.be/info/belgique/societe/une-premiere-en-belgique … ntree-739111.aspx

Явно Германия сега ще наваксва   Wink

Едва ли си пращат децата там, а и не само там има мюсюлмански квартали. Защо да ги пращат там? какво общо имат те с тези квартали?

Само не разбрах защо ми препоръчваш екскурзия до там? Аз много добре познавам манталитета на арабите - мюсюлмани.

# 8 683

Не очаквах, че австрийците са толкова наивни. Вярват си на правителството, ок. НО трябва да се има предвид, че те не са преживели сътресенията, които ние преживяхме само преди 25 години, та им е простено. Ще разберат по трудния начин,
Точно за това си говорих преди много години с един американец.
Американчето ми каза че разликата между нас и тях е в това, че те безпрекословно вярват на политиците си, докато ние тук винаги се съмняваме в тях. И добави, че това може да е добре, когато една страна е във възход, но възходът винаги в един момент свършвал и...

# 8 684
Не знам от къде си правите извода, че Европа е разграден двор...........  Вероятно защото си познават законите, западноевропейците не са изпаднали в истерията, която вие очаквате....
О, видяхме добре как западноевропейци не изпадат в истерия. Чакайте още малко и ще видите истерясали бюргери с кръвясали очи......Ама преди това трябва цензурата да се махне, че като гледам на големите демократи са им забранени определени неща във ФБ!

Общи условия

Активация на акаунт