Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 612
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 180
  • MI
Скрит текст:
А за какво писа за питането за религията? Какво да си помисля че имаш предвид в контекста на темата, извинявай?! Аз просто ви казах че при либерализиране на режима за оръжията става това което в щатите - всички психари по-лесно си ги набавят, независимо от религия и политически възгледи. И по-лесно изпълняват налудничавите си идеи. Това във връзка с това което четох че сте искали вчера и за ЕС. Нищо повече. Пък вие ако искате си философствайте. Фактите говорят сами за себе си - 3 от 4 такива случаи са именно в САЩ. Точка. Когато фактите говорят и боговете мълчат.

Абе жена, в САЩ никога не е имало "либерализиране" на режима за оръжие. Носенето на оръжие е залегнало в Конституцията ОЩЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА САЩ. Това е основният фундамент, заедно със свободата на словото, което прави тази държава велика и доминираща в света. Когато обикновените граждани имат оръжие, малко е трудно да бъдат третирани като овце от политиците. Защото ако се разлюти въоръжения народ, може да стане страшно.

Имах предвид при либеризиране на сегашния режим в ЕС. Ясно ми е това което писа за САЩ и мисля че на всеки е ясно. Както и че сега се водят спорове дали да не го променят в САЩ, всъщност и Обама го поиска, но излизаме извън темата. Те като носят американците според теб по-малко ли ги третират като овце опт нас?! Ако това помагаше....

# 9 181
И аз мисля, че има някаква друга причина да ни заобикалят тълпите с мигранти извън тази, че сме бедни и затова не били искали при нас. На друго място е заровено кучето. Някой има някакъв конкретен интерес и в момента, в който този интерес изчезне, ще бъсем пожертвани с божествена лекота.
Заобикалят ни защото знаят, че нашите полицаи бият и сме най бедните в Европа. Търсите под вола теле май.

Ха-ха-ха! Това пък е още по-голям смях. Нашите полицаи бият! Това може да се кандидатира за най-краткия виц.
Маги,идеята на тези изказвания и градски легенди е същата каквато беше,когато гръмна Чернобил. Тогава радиационния фон беше повишен в Гърция,Сърбия,Румъния,Турция,но не и в България. Официалното становище беше,че ни е защитила специфичната роза на ветровете Simple Smile Който иска-вярва,който иска-мисли.

# 9 182
И аз мисля,че има някакъв план,а не става дума само за бедността ни и за полицаите,дето бият. Те може и да не искат да останат тук,но няма пречка да минат всички скакалци през България на път за Германия. Тук бедността не важи като аргумент, а и унгарските полицаи бият,че и газ пускат,но не са спрели да минават оттам,нали? Истината е,че България е най-лесното за преминаване място-ние нямаме армия да пази,нямаме достатъчно полиция и имаме покорно правителство-ББ няма да ги опатка като Орбан,щото е в разрез с евроатлантическите ценности,ами ще остави де що село има без автобуси и ще ги вози насам-натам.Мила родна картинка. За тези,които са убедени,че конспирация няма-ами има. Но,не плашете щраусите,че пода е от цимент е в момента официалната политика в Европа. Информационното затъмнение е показателно-към поведението на  политиците се отнасям като към това на децата-ако не ги виждаш,не ги чуваш и са много тихи-значи сигурно са в някой ъгъл скрити и наср@ни.Или друга беля правят.

Твърде сме далеч от държавите в които искат да отидат, докато Унгария е на една крачка от тях!
Не сме далеч, а тъкмо оттук преминава и най-краткия и сигурен сухоземен път към Западна Европа. Ако искат богата държава, Австрия и Дания също са богати. А защо няма такива тълпи към Франция, Испания и Португалия, а отиват само на север, чак до Финландия.
По-скоро си мисля, че някой пази "своята" територия и остава тълпите да съсипят "чуждата". Някъде има ново преразпределение и ние сме придадени към някой, който не иска да съсипе своето. Някаква нова Ялта. Тази "тишина" и мене ме плаши.

# 9 183
Ще поживеем, ще видим.  Grinning По последиците ще разберем. Бездруго нищо не можем да направим...

# 9 184
  • София
Абе жена, в САЩ никога не е имало "либерализиране" на режима за оръжие. Носенето на оръжие е залегнало в Конституцията ОЩЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА САЩ. Това е основният фундамент, заедно със свободата на словото, което прави тази държава велика и доминираща в света. Когато обикновените граждани имат оръжие, малко е трудно да бъдат третирани като овце от политиците. Защото ако се разлюти въоръжения народ, може да стане страшно.

Имах предвид при либеризиране на сегашния режим в ЕС. Ясно ми е това което писа за САЩ и мисля че на всеки е ясно. Както и че сега се водят спорове дали да не го променят в САЩ, всъщност и Обама го поиска, но излизаме извън темата. Те като носят американците според теб по-малко ли ги третират като овце опт нас?! Ако това помагаше....

Толерасти има навсякъде по света, в това число и в САЩ. НО американският народ никога няма да се съгласи да предаде доброволно оръжието си, на което има право. Смятам, че в Европа трябва да се либерализира носенето на оръжие, защото нещата излизат от контрол. Всякакви елементи могат да ти влязат в дома, да те убият, изнасилят или окрадат, а ти си беззащитна овца. Имайте предвид, че т.н. мултикултурализъм е точно това - всякакви хора с различни и понякога силно полярни разбирания, манталитет, култура, раса, етнос, съжителстващи на едно място. Е, няма как да се сложи полиция и армия на всяка улица, във всеки дом. За това трябва да се разреши на гражданите на ЕС да се защитят сами. От "мултикултурализма", който политиците им налагат.

# 9 185
  • MI
Не сме далеч, а тъкмо оттук преминава и най-краткия и сигурен сухоземен път към Западна Европа. Ако искат богата държава, Австрия и Дания също са богати. А защо няма такива тълпи към Франция, Испания и Португалия, а отиват само на север, чак до Финландия.
По-скоро си мисля, че някой пази "своята" територия и остава тълпите да съсипят "чуждата". Някъде има ново преразпределение и ние сме придадени към някой, който не иска да съсипе своето. Някаква нова Ялта. Тази "тишина" и мене ме плаши.

Наистина прекалено задълбахте в теория на конспирацията. Те Италия не искат, камо ли Испания и Португалия. За Франция - поинтересувайте се колко човека от колко време стоят на Вентимиля на границата между Италия и Франция.

Явно не правите разлика между тези, които влизат през Италия и тези през Гърция. Тези в Гърция както вече се разбра освен сирийци са също иракчани, афганистанци и т.н. Те нямат колонии във Франция например, от какъв зор да идат там, като е общоизвестно, че френската полиция бие и то здраво? Пакистанци се опитаха, още има проблеми на тунела под Ламанша, сигурно сте чели нещо по въпроса. Останалите се насочват където имат свои или където биха ги "гледали" най-добре. Германия като ги кани кой й е виновен?! В Швеция доколкото съм чела пък имат от преди техни сънародници.

През Италия влизат основно от Африка, през Либия. Те съответно се стремят да отидат основно във Франция или Германия - пак там където има техни сънародници. Малко искат да останат в страните от южна Европа първо защото са по-малко готови да ги приемат, второ защото има по-малко предни поколения техни имигранти в тези страни и трето, защото са по-бедни, съответно социалните системи не предлагат такова обгрижване.

# 9 186
От все сърце пожелавам на оптимистите да бъдат прави в този спор! Никак не държа да съм права, никак! Но когато богатите страни им хлопнат вратата, може да си променят мнението и да решат, че и тук не е чак толкова лошо. Другият им вариант какъв е?

# 9 187
Изберете си на кого да вярвате:  Mr. Green

"Руски бойни самолети нанесоха нови удариха по позиции на „Ал Кайда“ и „Ислямска държава“ (ИД) в Сирия, но руските сили бяха обвинени, че са атакували и цивилни, както и опозиционни групировки, борещи се срещу ИД и сирийския президент Башар ал Асад."

„Ние категорично осъждаме Русия, която неудовлетворена от безграничната си подкрепа за един брутален режим, сега засипва с дъжд от бомби сирийския народ, обещавайки му „демокрация“, се казва в изявление на Сирийското тюркменско събрание, цитирано от Ройтерс.
Групировката е базирана в турския град Газиантеп и е подкрепяно от правителството на Турция, което е против Башар ал Асад, допълва Ройтерс.

„Мога с абсолютна сигурност да потвърдя пред вас, че имаше удари срещу бойци от Свободната сирийска армия, които бяха въоръжени и обучени от ЦРУ, защото имаме комуникации с хората там“, заяви Маккейн, председател на сенатската комисия за въоръжените сили, в интервю за Си Ен Ен.
За удари срещу обучени от ЦРУ сирийски бойци съобщи пред Ройтерс и командир на бунтовническа група.

Руският президент Владимир Путин нарече съобщенията за цивилни жервти „информационни атаки“,
предаде ТАСС.

Извършеният от Русия анализ на данните след началото на въздушните удари в Сирия показва, че
руските самолети са ударили единствено мишени на „Ислямска държава“,
заяви и представителят на руските Въздушно-космически сили Игор Климов, цитиран от РИА Новости и Ройтерс

Според германската канцлерка Ангела Меркел обаче
на гражданската война в Сирия може да се сложи край само с помощта на Русия.

http://www.vesti.bg/sviat/evropa/novi-ruski-udari-v-siriia-no-ko … sa-celite-6043235

„Това е наказателна акция, която да подпомогне властта на президента Башар Асад. Обвинявам повечето български медии. Те тръбят, че руските удари са срещу ИД. Вчера те бомбардираха моя град – Хомс, който беше един от първите, подкрепили революцията. Там е умерената опозиция“, разказа Аломар и добави, че истинските сирийци са умерени."

http://www.vesti.bg/sviat/sirijka-evropa-izprati-teroristite-si-pri-nas-6043264

Заквичаха всички клетки на ИД. Интересно е че Меркел подкрепя Русия и янките пищят .

Ами не ги виждам янките толкова да пищят. Прочети вчерашната статия в НЮ таймс. А Доналд Тръмп, който е много вероятен бъдещ президент направо каза: оставете руснаците да се бият с ИД.
Най-много вият саудитците. Явно техните игри са най-засегнати.

# 9 188
  • MI
Скрит текст:

Толерасти има навсякъде по света, в това число и в САЩ. НО американският народ никога няма да се съгласи да предаде доброволно оръжието си, на което има право. Смятам, че в Европа трябва да се либерализира носенето на оръжие, защото нещата излизат от контрол. Всякакви елементи могат да ти влязат в дома, да те убият, изнасилят или окрадат, а ти си беззащитна овца. Имайте предвид, че т.н. мултикултурализъм е точно това - всякакви хора с различни и понякога силно полярни разбирания, манталитет, култура, раса, етнос, съжителстващи на едно място. Е, няма как да се сложи полиция и армия на всяка улица, във всеки дом. За това трябва да се разреши на гражданите на ЕС да се защитят сами. От "мултикултурализма", който политиците им налагат.
Затова казваш вместо държавата да започне да си изпълнява задълженията, да раздадем на всички луди оръжия че и те да запонат да ни стрелят...

# 9 189
Доналд Тръмп?  Не ми се вярва. Щял да гони сирийските бежанци от САЩ... и той е яхнал вълната да се повози малко.

Скрит текст:
А за какво писа за питането за религията? Какво да си помисля че имаш предвид в контекста на темата, извинявай?! Аз просто ви казах че при либерализиране на режима за оръжията става това което в щатите - всички психари по-лесно си ги набавят, независимо от религия и политически възгледи. И по-лесно изпълняват налудничавите си идеи. Това във връзка с това което четох че сте искали вчера и за ЕС. Нищо повече. Пък вие ако искате си философствайте. Фактите говорят сами за себе си - 3 от 4 такива случаи са именно в САЩ. Точка. Когато фактите говорят и боговете мълчат.

Скрит текст:
Всеки психар може да си купи оръжие на черно. Не само в САЩ. Разрешителният режим е за обикновените и нормални хора.

Между другото, нова тема за размисъл - Швейцария е, ако не се лъжа,  на трето място по въоръжаване на населението, както е и страната в Европа, в която убийствата с оръжие се броят на пръсти, за разлика от самоубийствата.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 11:15 от нова

# 9 190
Не сме далеч, а тъкмо оттук преминава и най-краткия и сигурен сухоземен път към Западна Европа.

Наистина прекалено задълбахте в теория на конспирацията. Те Италия не искат, камо ли Испания и Португалия.

Явно не правите разлика между тези, които влизат през Италия и тези през Гърция.

Правя разлика. Задавам си и въпроси обаче. Защо турската полиция спря мигрантите в Одрин, а не ги в Бодрум? А що се отнася до това, че нямало конспирация сигурно такива са били и приказките след договора Молотов-Рибентроп, Мюнхен, Ялта и т.н. Хората от източна Европа реагират по този начин, защото са били предавани и се страхуват, че и сега могат да бъдат пожертвани. То и Германия направи точно така. Като я натиснаха и се опита да преразпредели тежестта върху другите. Това може да се окаже и недостатъчно.

# 9 191
Седем държави призоваха Русия да спре операцията си в Сирия.
"Турция, САЩ, Германия, Великобритания, Франция, Катар и Саудитска Арабия призоваха Русия да прекрати военно-въздушната операция в Сирия, гласи съвместна декларация, разпространена от турското Министерство на външните работи. В документа се твърди, че тези „действия ще доведат до по-нататъшна ескалация и ще засилят екстремизма и радикализацията“ на региона. Русия вече обяви, че ще използва в Сирия единствено авиацията, действайки по молба на сирийския президент Башар Асад срещу терористичната групировка „Ислямска държава“. /ТАСС"

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/blizyk-iztok/4374663/

# 9 192
Ами не ги виждам янките толкова да пищят. Прочети вчерашната статия в НЮ таймс.

И аз останах изненадана, но виж тук какво казват. Вчерашен материал е: Русия сипва бензин в гражданска война в Сирия. Сергей Лавров в един от клиповете: "Не слушайте Пентагон за руските удари".

Има и директен материал с думите на министъра на отбраната Картър.

# 9 193
  • MI
Скрит текст:

Всеки психар може да си купи оръжие на черно. Не само в САЩ. Разрешителният режим е за обикновените и нормални хора.

Между другото, нова тема за размисъл - Швейцария е, ако не се лъжа,  на трето място по въоръжаване на населението, както е и страната в Европа, в която убийствата с оръжие се броят на пръсти, за разлика от самоубийствата.

За можене - може, но много по-трудно. Имайки предвид психичното състояние на хората залагам повече на вариант като в щатите, не като в Швейцария... Както и да е, преставам по този въпрос, не искам да разводняваме темата.

# 9 194

И аз останах изненадана, но виж тук какво казват. Вчерашен материал е: Русия сипва бензин в гражданска война в Сирия.
Тя понеже войната си вървеше към угасване...

Общи условия

Активация на акаунт