БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 59 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
ММ ми донесе вчера сьомга,цяла риба без главата.Моля за идеи как да я приготвя.

На шайби на грил тиган или на хартия за печене във фурната, само овкусена с лимонов сок и чер пипер.
Така я ядем ние, като втория вариант по- ни допада, а и е по- мързелив  Wink

# 631
  • Пловдив
Благодаря Батето , така ще процедирам с тестото.

# 632
Не сме от хората, които обичат много риба, но нали имаше в понеделник разпродажба в "Пени" и аз награбих филе от мерлуза и хоки.
Идея си нямам как се готви, та моля за съвет.

# 633
  • Пловдив
Пърленките на Пепчо на тостера станаха супер. Остана ми още тесто и ще пробвам и на грил тигана.
Благодаря за Пепчо за чудесната идея.

# 634
  • София-Младост
Не сме от хората, които обичат много риба, но нали имаше в понеделник разпродажба в "Пени" и аз награбих филе от мерлуза и хоки.
Идея си нямам как се готви, та моля за съвет.
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1771.0
Можеш да панираш или направиш плакия.

# 635
Пърленките на Пепчо на тостера станаха супер. Остана ми още тесто и ще пробвам и на грил тигана.
Благодаря за Пепчо за чудесната идея.

да си кажа, че като направя повече тесто го ползвам два дни за пърленки. Само както са ти казали, да се отпусне на стайна Т* Снощното замина на пица пък.

# 636
  • Berlin
Купих кестени и се чудя варени или печени да ги направя, кое е по като за начинаещ? Laughing Прочетох, че трябва предварително да цепна леко върха, за да се приготвят по-добре, така ли е наистина?

# 637
Купих кестени и се чудя варени или печени да ги направя, кое е по като за начинаещ? Laughing Прочетох, че трябва предварително да цепна леко върха, за да се приготвят по-добре, така ли е наистина?

Да, като се сварят, по-лесно се белят ..

# 638
  • София-Младост
Пробвай с варени, не че е трудно да ги опечеш...правих веднъж и не знам такали трябва, но бяха доста твърди... Докато варени аз лично много ги харесвам. За цепването Батето е казал.

# 639
  • Berlin
А колко време се варят, как да позная дали са сварени?

# 640
  • София-Младост
А колко време се варят, как да позная дали са сварени?
Десетина минути, те даже се разпукват някои.

# 641
  • Berlin
Благодаря, почвам ги. Grinning

# 642
  • София-Младост
Благодаря, почвам ги. Grinning
Сега виждам на друго място пише пък 35-40 мин...просто не помня и не засичам, те като се разпукнат са готови. Пробвай Simple Smile

# 643
Моля дайте изпитана рецепта от стар грах.

# 644
  • София
Моля дайте изпитана рецепта от стар грах.
сушен ли имаш предвид?
На яхния с картофи го правих преди два дни.

Общи условия

Активация на акаунт