Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 328
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • Телиш/Плевен
Имам стаж над 5 години, но в момента съм безработна. Бях на борсата до средата на юли. Въпросът ми е какво трябва да направя, за да получавам 2 години майчински.
Попитай тук. Peace

# 241
Имам стаж над 5 години, но в момента съм безработна. Бях на борсата до средата на юли. Въпросът ми е какво трябва да направя, за да получавам 2 години майчински.
Попитай тук. Peace

Благодаря!   love001

# 242
diana.pd много ти благодаря   bouquet

# 243
Момичета, някой знае ли по колко са майчинските в случай, че жената не ходи на работа? И вярно ли е, че майчинските ще са 1 година, ако нямаш пенсионни осигуровки?
вярно е,с първото ми дете беше така...1 година по 100 лева..и нито осигуровки нито стаж ти върви както при нормалното майчинство,то няма и как де..ама си е гадничко!

# 244
  • София
Излезнаха ми днес изследванията,кръвните са наред,но в урината имам  завишени левкоцити и еритроцити,както и бактерии.В 12 г.с съм и резултата много ме ратревожи Sad Възможно ли е да е навредило това нещо на бебето в  ранните седмици?Утре ще говоря с лекарката ми,но ми е много притеснено ... има ли някой с подобни резултати?

# 245
Бъбъл, най-вероятно имаш някакъв възпалителен процес на пикочните пътища. Говори със следящия те лекар. Много бременни развиват подобни бактериални инфекции. Ще вземете мерки и всичко ще е наред.

# 246
Добро утро на всички. Извинявам се ако досаждам, но днес ми излезе резултатът от бхс. Бих била благодарна ако някоя, която вече е минала ме ориентира горе долу ок ли са. Комбиниран риск за болест на даун е 1от 6500
Вашият риск за даун 1от 100000
Биохимичен риск 1от 9300
Възрастов риск 1от1400
Ако може да ме ориентирате какво точно да гледам?

# 247
Добро утро на всички. Извинявам се ако досаждам, но днес ми излезе резултатът от бхс. Бих била благодарна ако някоя, която вече е минала ме ориентира горе долу ок ли са. Комбиниран риск за болест на даун е 1от 6500
Биохимичен риск 1от 9300
Възрастов риск 1от1400
Според мен са ти много добри резултатите и нямаш причина за никакво притеснение. Simple Smile

# 248
Sahara26 Много ти благодаря за успокоението, надявам се да е така.   Hug  Hug  Hug

# 249
Мисля, че е притеснително ако е под 1 от 500.На моите резултати долу имаше нещо като легенда и там бяха обяснени що годе.

# 250
*Bubble*, и при мен така- левкоцитите са 7-8 при референтни 4-5, и бактерии. На преглед съм чак другата седмица, междувременно мисля да пусна стерилна урина. Можеш и ти да пробваш, тя дава по-точни резултати (по това, което изчетох  Laughing )

Не би трябвало да е нещо, което да навреди, аз също съм в края на 11 седмица и отначало се шашнах (още съм малко шашната) , но гледам да не се тревожа. Поне останалите резултати са ми 6 точки. Успех и не се притеснявай, май са нормални неща при бременните. Ако не е едното, ще е другото Simple Smile

# 251
Какво мога да взема за поне леко успокоение и отпускане?Хапчета не смея да пия,пробвах чай от лайка няколко дни поред,но всеки път го повръщам.

# 252
  • Варна
Какво мога да взема за поне леко успокоение и отпускане?Хапчета не смея да пия,пробвах чай от лайка няколко дни поред,но всеки път го повръщам.

Чай Мента  Peace Аз предната бременност пиех таблетки мента, глог и валериан.

# 253
  • СОФИЯ
Биохимичен риск 1от 9300
Възрастов риск 1от1400

Резултата ти е повече е великолепен Heart Eyes Hug
Спокойно всичко е наред  Hug

# 254
Момичета, дайте някакъв съвет срещу безсъние. Почти на финала съм и от известно време насам сънят ми е неспокоен и не ми се събират повече от 4-5 часа сън, а това не ми действа добре. Пробвала съм с прясно мляко пред лягане, с топла вода също, ефект никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт