Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
Алена, моля те, кажи ми колко сканирани "книжки" качи в предишната тема. Според мен са 2. Трябва да намеря софтуер, с който да ги отворя и да превърна сканираното в текст. Трябва да се оправя преди ретрограден Меркурий, защото после ще стане по-сложно. Simple Smile

Всички са в 1 пост на тази тема  Hug

# 181
a.l.e.n.a много благодаря за изчерпателни отговор Hug
значи за Германия часът ще е 1 час по- рано, нали?
Още не съм дорасла до соларни карти. Ниво А0-А1 съм ...... Crazy

# 182
Момичета сега погледнах солара ми за 2016 - соларен АЦ съвпад К5, соларен мерк на натален АЦ в 12 дом, соларен К5 и юпитер съвпад с К8 - изглежда ми задомяващо или пак се бъркам  newsm78
Лили, това повече ми прилича на тайна връзка, например с обвързан човек.
Къде мога да видя картата ти?

# 183
Момичета, не се обезсилвайте като мислите за себе си, че не сте дорасли, за да разберете нещо.  Peace Всичко е достъпно, просто се отворете и вярвайте повече в себе си  Hug

# 184
  • SF
Аз до дни ще имам съвпад на Натален и транзитен Меркурий върху натален АС.  И после Меркурий тръгва обратно и пак ще го имам. И после ще се върне, за се съвпаднат отново. Това всичкото в рамките на 20 дни Simple Smile. Сега транзитният Меркурий е в точен съвпад с натална Венера.
Същото прави и Сатурн, влизайки и излизайки от Скорпион. Според соларния хороскоп, АС ми е във Стрелец, където точно преди преместването му, ще се настани и Сатурн. Не мога да се разделя с този Сатурн и това си е. А периодът е толкова спънат, толкова неудовлетворен, с толкова загуби...

# 185
  • София
Какво да очаквам при преминаването на транзитен Сатурн през нат.Слънце?...

# 186
  • SF
Ако някоя от вас може да превърне сканирана книжка в текст, би било чудено. Моля, споделете, ако можете. Знам, че има такива програмки за РС, но аз не съм с РС и за момента не мога да се оправя. Интересува ме специално за книгите, които Алена сподели за новолунието в Дева, за да мога да ги направя на PDFs.

# 187
  • в 1001-та нощ

Зрялост, съзряване, равносметки, формализиране, понеже е в 5 дом и К6 - ще засегне тези 2 области  Peace

Така на око ми се струва, че съвпадът със Слънцето ще е на възврата му - гледала ли си дали е тогава?

Хм, а Слънцето при теб е У1 и У2  Peace Добавям и тези 2 области Simple Smile

# 188
Транзитиращият над наталното Слънце Сатурн общо взето дава усещане за ограничение, увеличават се отговорностите, самочувствието може да пострада. Сатурн изисква човек да ревизира областите от натала, които управлява. В този период може да се създадат ситуации, изискващи повече енергия и усилия. Периодът не е цветя и рози, но пък учи на дисциплина, въздържаност и присъствие.  Stop

Нямам картата ти, за да бъда по-конкретна Simple Smile Къде е Слънцето ти, кои домове управлява Сатурн?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 12:05 от Kuanin

# 189
Марбея, сигурно и сама го виждаш, но на мен много ми хареса соларът ти за тази година - сама ще вземаш решенията си, нещата ще зависят от теб. Ще имаш идеи и ще ги осъществяваш с амбиция, ще търсиш да се изявяваш и да те забелязват и ще ти се удава. Може да проявиш творчество, а ако се занимаваш с творческа професия, ще имаш подем в нея. Може да се ангажираш с  работа, свързана с деца. Създаване на нови приятелства или подновяване на стари. Вълнения около работа и обществени ангажименти, мисля си за работа в социалната сфера. Възможно е да изкарваш пари с работа, която ще те държи на път или с преподаване, писане, например.  Hug
Лека, успешна година ми се струва Simple Smile

Благодаря ти! Heart Eyes   bouquet  bouquet

# 190
Доста сте писали тези дни Simple Smile Честито на всички рожденици   bouquet

Да ви попитам - винаги ли тълкувате, че човек би имал проблеми в областта, която съответства на дома, където е Сатурн в натала? Още преди време, когато започнах да се интересувам, моят Сатурн (в последния градус на Стрелец) във втори дом ми бодеше очите. Съвпада с Уран, прави и квадратури с Венера и Марс (които са в опозиция по между си  Laughing) и един секстил с Меркурий (той е във Везни, 12 дом). Във втори дом е и Нептун, който вече е в Козирог.
Не се оплаквам чак от липса на средства, пари, но винаги те са били толкова, колкото просто да ми стигат. Не съм работила високо заплатена работа, въпреки че колегите в бранша взимат доста добри пари. Аз ли не мога да се "договоря"?
Само по тази информация, бихте ли дали мнение, или е нужен цялостен поглед върху картата? Изобщо по така подадената информация може ли да се определи как да си помохгна, върху какво може да работя, за да се подобри ситуацията?
След няколко месеца и ще търся ново работно място, мисля, че бях споделила и пак изникват някакви питанки в мен:)
Благодаря!

# 191
Доста сте писали тези дни Simple Smile Честито на всички рожденици   bouquet

Да ви попитам - винаги ли тълкувате, че човек би имал проблеми в областта, която съответства на дома, където е Сатурн в натала? Още преди време, когато започнах да се интересувам, моят Сатурн (в последния градус на Стрелец) във втори дом ми бодеше очите. Съвпада с Уран, прави и квадратури с Венера и Марс (които са в опозиция по между си  Laughing) и един секстил с Меркурий (той е във Везни, 12 дом). Във втори дом е и Нептун, който вече е в Козирог.
Не се оплаквам чак от липса на средства, пари, но винаги те са били толкова, колкото просто да ми стигат. Не съм работила високо заплатена работа, въпреки че колегите в бранша взимат доста добри пари. Аз ли не мога да се "договоря"?
Само по тази информация, бихте ли дали мнение, или е нужен цялостен поглед върху картата? Изобщо по така подадената информация може ли да се определи как да си помохгна, върху какво може да работя, за да се подобри ситуацията?
След няколко месеца и ще търся ново работно място, мисля, че бях споделила и пак изникват някакви питанки в мен:)
Благодаря!

Щом става въпрос за работа - се гледа 6,10 дом.Планети в тези домове,господарите им, къде са разположени и ..... аспектите.

# 192
По-скоро чуденките ми са свързани точно със втори дом, както е при мен със Сатурн в него.  Този "злосторник"  Laughing как го разглеждате по принцип вие? Не чак толкова с предстоящото търсене на работа.  Peace

# 193
  • в 1001-та нощ
За мен Сатурн изобщо не е "=" проблем  Laughing

Може да е трезва преценка, равносметка, формализиране на нещо неясно, стабилизиране... Разбира се, може да охлажда, ограничава ....контролира, но ако контролира пагубни страсти - защо не....

Човек ако го разбере - как работи при него, в неговата карта и попринцип - може да извлича ползи, вместо да рита срещу остена Simple Smile

Явно имаш напрегната фигура -тао-квадрат между Сатурн и Уран на върха - с Венера и Марс в опозиция. Струва си да й отделиш време, за даможешдаразберешкаквопровокиравтеб, къде има напрежение, което да отработиш, да овладееш. Освободеното напрежение - дава енергия, която кара колата напред. Иначе - тя просто буксува Simple Smile

И е особено, когато планета застане в опозиция на Сатурн и Юпитер и оформи кавдрат  Peace Обърни внимание на моментите, в които бързите планети застават там Simple Smile

# 194

Човек ако го разбере - как работи при него, в неговата карта и попринцип - може да извлича ползи, вместо да рита срещу остена Simple Smile

Мхм Simple Smile точно така. Благодаря за насоките, ще поразмишлявам за ситуациите,когато насреща застава планета. Дано ми светне нещо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт