Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 39

• 85 176
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, някоя от Вас да е използвала серията на Alpecin за косопад. Една маска в друга тема беше писала, че е използвала мъжката серия( шампоан и лосион)  и е помогнала.

# 556
Безглутенови рецепти може да намерите и тук:
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=675266.0

# 557
Хрис, не се обиждай, но ми стана малко смешно. По логиката на този безглутенов кекс, всяка рецепта би могла да стане безглутенова  Wink

# 558
Хрис, не се обиждай, но ми стана малко смешно. По логиката на този безглутенов кекс, всяка рецепта би могла да стане безглутенова  Wink
Аз не разбрах какво искаш да кажеш?  Rolling Eyes

Леми, благодаря!  bouquet Търсех я точно тази тема!  Hug

# 559
Навсякъде където има брашно с глутен, заместваш с такова без глутен и готово  Laughing

# 560
Здравейте, момичета. Днес ми излязоха резултатие и ми се иска мнение, защото на ехограф съм чак началото на ноември.

fT4    0.99       ng/dl     0.89-1.76   
fT3    2.8               pg/ml     2,3-4,2   
MAT    <10.0       IU/ml     < 35   
TAT    <20.0       IU/ml     < 40

ТSH от миналата седмица излезе 0.682 при референтни 0.55-4.78.

# 561
  • София
Скрит текст:
Извинявам се за нахлуването в темата Ви, тъй като нямам диагноза, но тук коментирате щитовидната жлеза.
Копирам си въпроса от друга тема, защото там явно няма много движение и още не са ми отговорили, а ми е любопитно.

Здравейте!  bouquet
Бих искала да попитам, някоя от Вас имала ли е усещането на нещо като студ в областта на ЩЖ? Чувството е подобно на това, както когато смуча лют бонбон или дишам леден въздух. От няколко месеца го усещам това.

# 562
  • София
Здравейте, искам да попитам пациентите на д-р Начев дали е вярна информацията, че преглежда и в болница Надежда?

# 563
Здравейте, искам да попитам пациентите на д-р Начев дали е вярна информацията, че преглежда и в болница Надежда?
да

# 564
Момичета, един въпрос - възможно ли е хипофункцията да върви с екстрасистоли (прескачане на сърцето) и ускорен вместо забавен пулс както при хиперфункция? На първа страница пише, че може да има сърцебиене, но аз нямам Хашимото и затова питам.

# 565
Възможно е, аз съм с доста често сърцебиене и хипофункция.  Confused

# 566
Възможно е, аз съм с доста често сърцебиене и хипофункция.  Confused

А екстасистоли имаш ли  Tired

# 567
y_em, може. Моят пулс в нормално състояние е около 115 Crazy

# 568
Твърде много. Бях се шашнала много, че сърцето не е добре, бях се подготвила и за операция, слагах холтер, излязоха ми 200+ надкамерни екстрасистоли и още не знам какви простотии. Оказа се, че сърцето е здраво, като на бик, слава богу.
Магнезий пиеш ли? На повечето момичета им помага  Peace

# 569
Esme, не е отчел правилно уредът или е нормално за здраво сърце да има 200+ надкамерни екстрасистоли?

Общи условия

Активация на акаунт