Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 39

• 85 163
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
А! Е това с магнезия е добра идея. Още не съм ги почнала добавките тая есен. Какъв магнезий,  alex.viki ?

# 616
А! Е това с магнезия е добра идея. Още не съм ги почнала добавките тая есен. Какъв магнезий,  alex.viki ?

Ето този http://www.fitnessmall.bg/now-magnesium-citrate-200-mg-250-tabletki
По две таблетки по време на вечерята.

# 617
Спри с плодовете, хляб и тестени неща, сладки неща, газирано и т.н.

Благодаря,Барелина, аз от няколко месеца се опитвам да не ям много хляб или ако ям гледам да не е бял,сладкото съм го намалила много (както казах само плодове),а газирано не пия. Знам,че хашимото отключва проблеми със захарта,затова така съм се стреснала,освен да спра и плодовете и да видя ще има ли резултат  Sad

# 618
Относно косопада,да споделя и аз моят опит...Преди около три месеца започнах да пия Vitaslim beauty. Косопада ми намаля и дори имах новопоникнали косъмчета ,но изпих две опаковки и спрях (скъпички ми се видяха). И сега пак съм като преди-ужасен косопад,където мина сея косми,всички забелязват,дори в офиса  Embarassed Чудя се дали пак да не си купя,но си мисля,че ефекта е временен. Прочетох тук за инозитол,може и с него да опитам.Имам чувството,че оплешивявам вече.  Shocked

# 619
 Безсънието си го гоня като ...започна да "размествам" мебелите в апартамента  Embarassed. Почвам от всекидневната минавам през банята и докато стигна до спалнята ....явно съм заспала  Laughing Или започвам да си представям мечтаната къща не успявам да я завърша. Явно това ме успокоява, защото ако мисля (размишлявам) за нещо друго се случва с часове да не мога да заспя.
 По повод сърцебиенето мисля, че в първите постове споменах и сигурно се повтарям.
 За пръв път ми се разлопа сърцето след прием на калмацин. Не знам дали е съвпадение, но го пиехме заедно с колежката (самоизписахме си го за нощни крампи, косопад за по-хубави нокти ) Тя  няма проблеми с гушата. Тогава и аз все още не знаех, че имам проблем. Та бързо го спряхме на нея сърцебиенето и спря моето си остана.
 За косопада и аз съм целогодишно с него. Пролет и есен е страшно капе, капе добре, че все още расте нова(стърчи във всички посоки  Simple Smile ) . Лъскава "грива "добих след като си правех маската с тривитаминола, но след като побелях  спрях защото косата расте по-бързо от нея  Wink
 По повод рецептата не се сърдя. Обсъждахте подобни. Случайно ми попадна тази и вия пуснах Simple Smile. Радвам се, че съм ви развеселила  Wink

# 620
А, възможно ли е от селена да се получава сърцебиене, незнам защо но имам чувството, че от както го приемам сърцебиенето ми се засили? newsm78

# 621
Ето този http://www.fitnessmall.bg/now-magnesium-citrate-200-mg-250-tabletki
По две таблетки по време на вечерята.
При мен започна да върши по-добра работа, след като започнах да го пия на обяд.

# 622
  • Buffyworld
 newsm78
А, възможно ли е от селена да се получава сърцебиене, незнам защо но имам чувството, че от както го приемам сърцебиенето ми се засили? newsm78

И аз това се чудех . Откакто пия селен , вече трети месец, имам чувството, че и на мен ми се засили сърцебиенето. През деня не усещам, но вечер като легна да спя е много силно, чак се плаша. Нищо не ме боли, но все пак, дали да не отида на кардиолог се чудя ....

# 623
Аз също съм вечер със сърцебиене и си мисля, че трябва да ми се увеличи дозата лтироксин, но ще питам първо лекар. Лошото при мен е, че в момента пия какви ли не лекарства т.к. съм с уртикария от една риба която ядох и с целия си акъл хапнах доволно и млечна салата и явно стана някаква реакция. Макар че в Гърция всяка вечер сме яли подобна смес и нищо не ми е ставало.  newsm78

# 624
Така погледнато и аз цяло лято, непиейки никакви добавки, нямам това притупкване на сърцето. Дали пък наистина не е от селена??? И все се каня да споделя и забравям - рядко пийвам някоя ракийка. Но напоследък - дори и 25 грама - ми причинява сърцеблъс, ама яко. То чак гадно. А преди го нямаще това. Нали понякога имаме поводи и се черпиме, ама аз вече не пийвам и глътка. Не знам има ли връзка. И с биричката - същата работа. Зорлем станах въздържател.

# 625
Хм, хм. При мен сърцебиенето се възобнови когато почнах добавките, аз съм го споделяла.  Crossing Arms  Rolling Eyes

# 626
Селенът го дават полезен за сърдечно съдовата система.
Какви други добавки приемате?

# 627
Селенът го дават полезен за сърдечно съдовата система.
Какви други добавки приемате?
Масло от вечерна иглика, рибено масло, вит,Д, Калмацин и Селен.
От началото на лятото до сега не съм ги започнала, само тироксина пия.

# 628
  • София
То пък и да отидеш на кардиолог все едно има смислено обяснение за тези състояния, всеки път заключение "няма подлежащо сърдечно заболяване, сърцето е напълно здраво" и само като чуят, че съм с проблеми с ЩЗ веднага се заключва че е от това  Sad При мен няма промяна откак пия добавки, дори се оправих с добавки след един пристъп на доста екстрасистоли, пих магнезий, селеногин, мента глог и валериана и омега 3. Чат-пат още ги пия, обикновено пропускам половината, но напоследък нещо пак имах няколко дни с повечко прескачания, особено около цикъл и ще започвам пак по-сериозно с добавките. При мен с екстрасистолите се започна от последните месеци на бременността и до ден днешен си имам, кога повече, кога по-малко, имам и периоди без хич, но после пак се появяват.

# 629
Вълничке, залагам на Калмацин-а. При мен имаше сърцебиене с Магнерич.

Общи условия

Активация на акаунт