Велико Търново - 3

• 16 915
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
А няма ли да се срещаме скоро Grinning

# 61
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сърдечко,хайде чакам те  bouquet Пратих ти телефоните на лични Thinking ще взема и в кю-то да ти ги пусна телефонните си номера!Времето го дават да се оправя така,че става за разходки-не че и сега нестава Hug

# 62
  • София/Велико Търново
Предстои ни смяна на дограма с PVC.Предложете ми някоя фирма,която работи с качествени материали и прави добър монтаж. newsm78

Препоръчвам ти Алумина Елит. Преди две години сложихме PVC дограма и сме много доволни. Наистина през зимата има конденз, но само от вътрешната страна на стъклата. Всъщност това  е недостатъка на PVC дограмата. Важното е да няма конденз между стъклата, а съм чувала за такива случаи.

# 63
  • София
Много моля ,ако някой знае дали спектакълът "Светлини и звуци", още се представя?На моя приятелка са и дошли гости от чужбина и тя би желала да ги заведе на шоуто.. Simple Smile.Имате ли повече информация по въпроса?
Благодаря предварително! Heart Eyes

# 64
  • Габрово
Да, представя се, но когато се плати.

# 65
  • София
Като частно представление ли?
И ако да ,на колко горе долу възлиза подобно удоволствие? Rolling Eyes

# 66
  • Велико Търново
http://www.veliko-tarnovo.net/index.php?page=dir&dir_id=1&am … r=2&content=5

По принцип се излъчва безплатно, когато има някакъв празник. Виж тук, има даден телефон.

# 67
# 68
в момента цената е около 360 лева
Ако се случи някой да е платил - няма кой да спре хората да го гледат. Просто трябва да се звънне и да се пита.

# 69
  • София
Здравейте,

Извинявайте, че ви се немесвам в темата, но искам да питам нещо.
Тъй като ще си идваме за Великден на гости на баба в Търново  Laughing, но понеже живеем в София, искам да ви питам знаете ли къде се продават пюрета на Сънвал или Алинатура или Хип в Търново? За да не търча като гламава по магазините. newsm78

Много ви благодаря предварително!   bouquet

# 70
  • tardis
Wright, благодаря ти за отговора, и аз си мислех нещо такова... Колкото до хората - и в градовете има хора със селски манталитет (и обратното).

А какъв нет ползвате в Драгижево?
Защо ли все си мисля, че по селата има проблем да се прекара постоянен хубав кабелен интернет...

Сърдечен, добре дошла Grinning

Лек ден на всички Sunglasses

# 71
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Посрещнах днес Сърдечко с малкият юнак  Hug  сърдечно и подобаващо Hug!Предстоят нови срещи,защо не и в Търново?!
Приятна нова седмица на всички мами и на всички бременеещи бъдещи мами Wink!

# 72
  • София
Много ви благодаря!  bouquet

# 73
Здравейте момичета! Имам такъв въпрос към вас - как почиствате остъклените тераси от външната страна? Ако ползвате фирма моля за координати. Преди две лета сложихме алуминиево остъкляване. Миналата година с корема не можах да изчистя. Предното лято пък с малкия и с операция - пак така. И се га   вече чак не ми се излиза на терасата - а не мога да измия стъклата отвън. Пробвах с дългите четки - дане ви казвам каква цапаница направих. Помагайте, че идва Великден. Благодаря ви и лека вечер! Stop

# 74
Момичета я да ви питам дали знаете нещо за този дерматологичен център  "Естетик лайн", който се намира в хотел "Премиер"?
Попаднах на негова обява и там гледам, че предлагат лазарна епилация, а отдавна съм се навила да се подложа на такава.
Та някой чувал ли е нещо /добро или лошо/ и ако пък и за предлаганата там лазарна процедура знае ще е още по хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт